2019 év energiája egyéni szintre lebontva, címszavakban

Az egyéni éves energiát úgy számoljuk ki, hogy a legutóbbi születésnapodtól számítod: azaz, ha 2018-ban volt a születésnapod, akkor pl: 2018 08 12  vagy 2018 01 04  , és összeadod őket egyenként, míg egyetlen szám nem jön ki.

Ez az egyjegyű szám adja meg a minőségét az évnek:
1-es: Az akaraterő, az új kezdet éve, amelyben újabb karmikus kör kezdetét veszed magadra 9 évre. Fontos hogy indítasz, kezdj tervezéssel!
2-es: a társulások, a másik ember, a segítség, az érzékenység éve, ebben az évben jó elkötelezni magunkat a másik személy felé, házasságok, partnerkapcsolatok szentesítéséhez jó év.
3-as: a lendület, a kommunikáció, a növekedés és a megszületés éve, most kell gondozni és vigyázni azokat a terveket, amiket elindítottál.
4-es: a határok, a kitartás, a kemény munka éve. Most kell dolgoznod azokon a magokon, amit az előző években elvetettél.
5-ös: Az utazások, az ismeretszerzés, a tanulás, és a tanítás éve. Nem mellesleg pedig a középpont, a belső nyugalom megtalálását lehet kitűzni célul.
6-os: a romantika, a párkapcsolat, a szerelem és a csábítás éve. Az élet élvezete ebben az évben nyilvánul meg a leginkább, feladatként is.
7-es: a visszavonulás, az összegzés és a koncentráció éve. Most kell az erőd és tudásod egyetlen pontba sűríteni, és ebből tanulságokat levonni. A munka nem áll meg.
8-as: az erő és a hatalom éve. Ugyanakkor kettős hatású: vagy felvisz, vagy le. Minden rajtad múlik. Most kell minden erődet megfeszítve küzdeni a vágyaidért.
9-es: a lezárás, a megértés, és az összegzés éve. Ebben az évben kell visszatekintened és lezárnod azokat a folyamatokat, amiket nem viszel tovább. Vagy épp megtartani és fejleszteni azokat, amiket viszont magadénak tudsz.

 

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Scroll to Top