Numerológia

num1

Azért születünk le a Földre, hogy csakis ránk jellemző feladatokkal szolgáljuk magunkat és másokat. Az ember létezése során sokszor azt hiszi, úgy érzi, hogy teljesen magára van hagyatva avval, hogy nem tudja mi a sorsa, és az, hogy milyen segítségeket kaphat ahhoz, hogy a küldetését be tudja tölteni.

A számmisztika az egyik ilyen eszköz önmagunk megismerésére【今治プリマクラッセタオルセット (IPC-1507) ※セット販売(40点入)】2017年 景品・記念品【楽ギフ_包装】. Nem csak a nagy tetteknek【開梱設置料込み】 幅149.8×奥行42×高さ41.5cm 配線すっきり高級テレビ台 アレジオ 背面収納 テレビ台 ホワイト 白 ダークブラウン AGO-TV150 リビングAV収納(オーディオボー, a híres embereknek van sorsuk【運賃見積り】【直送品】サカエ SAKAE 物品棚KW型 KW1122-66, vagy fontos sorsuk木製ベッド シングル マットレス付き LYCKA(リュカ) ブラウン 北欧 収納ベッド すのこベッド ミッドセンチュリー レトロモダン シンプル 2灯照明付き スマホ携帯充電OK 2口コンセント本棚付. Minden ember magában hordoz egy olyan áldást壁掛けカレンダー 30冊〜【名入れ専用品】現代日本画作家集【2018年 カレンダー 平成30年 名入れカレンダー 印刷 社名 団体名 小ロット】【楽ギフ_名入れ】, amely csak rá jellemzőTOTO トイレ セット品:便器+ウォシュレットKM(TCF8AM66) マンション向け パステルアイボリー MRKM00001, minden ember tud valamit adni másoknakXS7020 パナソニック シーリングファン.

A helyes létezésemo. エモ デスク♪ 【市場家具】 ブルックリンスタイル カフェ風 アメリカン ミッドセンチュリー PCデスク 机 木製 ウォールナット, amikor összhangban vagyunk mindennel fontosabb5077050 ペットプロ 牛のひづめ 1個入 100Pセット【送料込/送料無料】, mint bármely katonai hódítás間仕切 アコーデオンカーテン ドア シックマテリアル(ラタンNo.6212?6213), feltalálás, vagy nagy tett. Egyetlen mosoly sokszor világot jelenthet valakinek.

Az önismeret nem kizárólag a nagy kérdések megtalálása esetében fontos. Gyakran érezzük, hogy bizonyos hatások újra és újra megtalálnak bennünket. Bizonyos események átszínezik az életünket. A mindennapok mágiájának első lépése, hogy megismerjük milyen adottságokkal indulunk? Mely tulajdonságok azok, amelyek gátló tényezőként vannak bennünk, de akadályozásukkal mégis tanítanak?

A számmisztika két fontos adattal dolgozik:

– A születési dátummal, amely feltárja a sorsot, az utat, amelyen járnunk kell, bemutatja gondolataink, érzéseink elsődleges jellegét;

– nevünkkel, mint energia rezgéssel, amely megmutatja, milyen eszközökkel, viselkedéssel tudunk fejlődni, szolgálni, milyennek látnak mások bennünket, milyen belső elnyomott tulajdonságaink vannak

Mind a számok, mind a betűk rezgéssel bírnak, amelyek hatással vannak az életünkre. A kabbala, a tarot, a számmisztika, az asztrológia rég ismeri ezeket a hatásokat, ezekkel dolgozik, hogy a megismerés útján járó embernek segítsen.

Mi az, amit nem tud megmutatni a számmisztika, sem pedig az asztrológia?

A számok és az asztrológiai térkép megmutatja, mi az, amit hoz az egyén, és mi az, amit meg kell valósítania az életében, de nem mutatja meg az egyén műveltségét, neveltetését és  nemi beállítottságát. A téma adott, de a kibontásának színvonala csakis az egyénen magán múlik.

num2

Mit tudhatsz meg, ha megrendeled az elemzést?

  • alapvető, megnyilvánuló jellemvonásaidat
  • rejtett jellemvonásodat, titkos vágyadat
  • sorsfeladatodat
  • a neved esetében, hogy támogatja-e a születésnap számod és a sorsfeladatod számainak energiáit
  • milyen kihívásokkal találkozol az életben a hiányszámaid révén
  • mik az erősségeid, amire a mindennapi életben támaszkodhatsz.

vicc

Az elemzés nem tartalmaz felesleges oldalakat. Inkább kevesebb, de lényegre törő információ átadása a célom, mint 64 oldal üres fecsegés.

Szeretettel várlak, ha megismernéd számain keresztül önmagad. 

Kérhetsz írásos elemzést, de szóban, egy beszélgetés keretében is nagyon szívesen kifejtem.

 

Mentés