Numerológia

num1

Azért születünk le a Földre, hogy csakis ránk jellemző feladatokkal szolgáljuk magunkat és másokat. Az ember létezése során sokszor azt hiszi, úgy érzi, hogy teljesen magára van hagyatva avval, hogy nem tudja mi a sorsa, és az, hogy milyen segítségeket kaphat ahhoz, hogy a küldetését be tudja tölteni.

A számmisztika az egyik ilyen eszköz önmagunk megismerésére. Nem csak a nagy tetteknek, a híres embereknek van sorsuk, vagy fontos sorsuk. Minden ember magában hordoz egy olyan áldás, amely csak rá jellemző, minden ember tud valamit adni másoknak.

A helyes létezés, amikor összhangban vagyunk mindennel fontosabb, mint bármely katonai hódítás feltalálás, vagy nagy tett. Egyetlen mosoly sokszor világot jelenthet valakinek.

Az önismeret nem kizárólag a nagy kérdések megtalálása esetében fontos. Gyakran érezzük, hogy bizonyos hatások újra és újra megtalálnak bennünket. Bizonyos események átszínezik az életünket. A mindennapok mágiájának első lépése, hogy megismerjük milyen adottságokkal indulunk? Mely tulajdonságok azok, amelyek gátló tényezőként vannak bennünk, de akadályozásukkal mégis tanítanak?

A számmisztika két fontos adattal dolgozik:

– A születési dátummal, amely feltárja a sorsot, az utat, amelyen járnunk kell, bemutatja gondolataink, érzéseink elsődleges jellegét;

– nevünkkel, mint energia rezgéssel, amely megmutatja, milyen eszközökkel, viselkedéssel tudunk fejlődni, szolgálni, milyennek látnak mások bennünket, milyen belső elnyomott tulajdonságaink vannak

Mind a számok, mind a betűk rezgéssel bírnak, amelyek hatással vannak az életünkre. A kabbala, a tarot, a számmisztika, az asztrológia rég ismeri ezeket a hatásokat, ezekkel dolgozik, hogy a megismerés útján járó embernek segítsen.

Mi az, amit nem tud megmutatni a számmisztika, sem pedig az asztrológia?

A számok és az asztrológiai térkép megmutatja, mi az, amit hoz az egyén, és mi az, amit meg kell valósítania az életében, de nem mutatja meg az egyén műveltségét, neveltetését és  nemi beállítottságát. A téma adott, de a kibontásának színvonala csakis az egyénen magán múlik.

num2

Mit tudhatsz meg, ha megrendeled az elemzést?

  • alapvető, megnyilvánuló jellemvonásaidat
  • rejtett jellemvonásodat, titkos vágyadat
  • sorsfeladatodat
  • a neved esetében, hogy támogatja-e a születésnap számod és a sorsfeladatod számainak energiáit
  • milyen kihívásokkal találkozol az életben a hiányszámaid révén
  • mik az erősségeid, amire a mindennapi életben támaszkodhatsz.

vicc

Az elemzés nem tartalmaz felesleges oldalakat. Inkább kevesebb, de lényegre törő információ átadása a célom, mint 64 oldal üres fecsegés.

Szeretettel várlak, ha megismernéd számain keresztül önmagad. 

Kérhetsz írásos elemzést, de szóban, egy beszélgetés keretében is nagyon szívesen kifejtem.