Tarot tanácsadás

Hogyan működik a Tarot? zen1

A minden mindennel összefügg elv alapján a tudatalattiból dolgozik. A tarot tanácsadás időszaka alatt  szinkronicitás lép fel. Vagyis az a lap/lapsor jelenik meg amivel dolgunk van, amely üzenni akar nekünk. Csakis azt húzhatjuk, hiszen másra nem vagyunk ráhangolódva. A Tarot Mester az értelmezésben, a megvilágításban segít, a húzást viszont maga a kliens végzi el. Fontos saját tapasztalatom viszont az, hogy távolról is működik meditációban végezve a kirakás. Az üzenet ugyanúgy hibátlanul átjön, ha ráhangolódom a kliensre. Ez azt bizonyítja, hogy az univerzumban valóban nincs tér és idő.

A jóslás – Müller Péter szavaival élve – javaslat tevés. Energiákat, választási lehetőségeket tárunk fel.  A szabad akarat ugyanis fontos tényező. Nem is egy példa van arra, hogy két eshetőség közül nem azt választja a kliens, amit javasolok – és ez így van jól.  A Tarot kitűnően feltárja a lehetőségeinket, az útjainkat, a tanulási feladatainkat, de minden ember annyit fogad el belőle, amennyire éppen készen áll.

A tarot energetikájával kapcsolatosan példaként említeném: az egyszer kirakható élet kirakásom csodálatosan egyezik az asztrológiai és számmisztikai képletemmel és életfeladatommal.

Milyen kérdésekre kereshetjük a választ a kártya segítségével? Szinte bármilyenre. Önismerettel kapcsolatos kérdésekre, választási lehetőségekre, elakadást, gátló tényezőket tárhatunk fel. Haláleset és egészség kivételével a legtöbb élethelyzetre választ kaphatunk a sokféle kirakási mód egyikével. 

Milyen kártyákat használok? Rider White Tarot, Crowley Tarot, Misztikus Kipper, magyar kártya.

Mire van szükség a tanácsadás folyamán? – legfőképp nyitottságra!

Milyen módozatokat választhatsz?

  • személyes tanácsadás 
  • online tanácsadás

Mindkét variáció teljes odaadással működik részemről. Számomra a hozzám forduló a legfontosabb. Amíg együtt vagyunk, addig csak Ő és a gondja áll a figyelem központjában.

Hogyan zajlik pontosan egy online Tarot Tanácsadás? Nos, a folyamat háromlépcsős:

1 ) Elsőként a problémát járjuk körül és határozzuk meg. 

2) Elvonulok, és mély meditációban húzom a kérdésekre a kártyalapokat. Értelmezem, majd begépelem a kérdezőnek egy összefoglalóban, word dokumentumban, amit e-mailban küldök el számára. 

3) Végül újabb egy órás konzultáció keretében megbeszéljük és kibontjuk az üzenetet, és válaszolok a felmerülő kérdésekre.

ÁRA :

  • személyes 1 órás konzultáció 12 000 Ft 
  • online konzultáció : 10 000 Ft – a három lépcsőt egyben tartalmazza. 

Bővebb információért bátran írj nekem: info@ronikulcsa.hu

tarot.1

Mentés

Mentés