2016 lapja: A Világ

Szépséges Boldog Új Évet Mindannyiótoknak!
A számmisztikai évelemzés után egy Tarot lapot húztam, a 2016-os év üzenetére kérdezve. A válasz itt is nagyon egyértelmő, és szinkronban van az írásommal.
XXI. A Világ

Ez a lap az utolsó a nagy Arkánumok sorában. Ugyanúgy, mint a 9-es a számsorban. Jelentése is hasonló: egy úgy végállomása, egy fejlődési kör bezárulása. A Világ kártyája egy fejlődési folyamat örömteli befejezését mutatja. E kártyának értelmezésekor pozitív hangvételt veszünk, a lap üzenete az, hogy ebben az évben sikerül megértenünk a számunkra fontos dolgokat, jó döntéseket hozhatunk, és sikeresen oldjuk meg stagnáló feladatainkat. Hajlandóak vagyunk áldozni időnkből és erőnkből is arra, hogy az életünket jobbá tegyük. Lelki tapasztalataink területén arra utal a világ kártyája, hogy jelentős, sőt talán döntő lépést tettünk az önmagunkká válás, valódi hitelességünk, saját teljességünk felé. A világ kártyája azt is kéri túlünk, hogy ismerjük el s jutalmazzuk meg magunkat az eddig megtett utunkért.
Útmutatás:
Most olyannak láthatod a dolgokat, amilyenek valójában. Minden feltétel adott a szerencsés lezáráshoz vagy újrakezdéshez. Életed eseményi összhangban vannak az Unvierzummal.
Kérdés:
Életed mely területeitől kellene megszabadulnod? Szándékodban áll valahová elutazni, vagy vállalkozásba kezdeni?
Javaslat:
Bízz meglátásaidban! Készíts listát azokról a dolgokról, melyek megoldása megkönnyebbülést jelentene számodra.
Megerősítés:
Egy vagyok az Univerzummal.

az univerzuom

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Scroll to Top