22 napos TAROT önismereti program

A tarot önismereti program azoknak szól, akik keresik a kulcsot önmagukhoz, az életükhöz, és egy viszonylag rövid, mégis mély lehetőséget keresnek a fejlődéshez.

Szeretnél fejlődni az önismeretedben? Szeretnél többet megtudni magadról? Csatlakozz a 22 napos önismereti fejlődés programhoz, ahol a fókusz Rajtad lesz! 22 napon keresztül fejlesztjük a belső folyamataidat. Aki szeretne a Tarot tanfolyamra is jönni, annak számára rendkívül hasznos, jó alapokat biztosító workshop.

Miről van szó? Tarot és önismeret?

A Tarot rendszere ősi, archetipikus képeken alapul. Ennek felhasználása önismereti kérdésekre rendkívül hatékony. Az intenzív csoportban 22 nap alatt kapjátok meg az ehhez tartozó kérdéssort. Intenzív? IGEN! Koncentrációt kér? Igen! A TAROT 22 lapját ugyanis egyenként vesszük sorba, és mindegyik lapon keresztül mély kérdéseket feszegettünk rólad, a benned lévő dolgokról. Arról kérdezünk Téged, hogy Te ki vagy, ki szeretnél lenni, és hogyan valósíthatod ezt meg. A feladatok bár könnyűnek tűnnek, akik lementek a mélyére, felismerésekkel gazdagabban fejezték be a 22 napos kihívást. A tarot önismereti programnak ez a lényege.

Hogyan képzeljem el? Mit kapok?

Minden nap egy lapot dolgozunk fel a Tarot nagy arkánumából. Ennek az egy lapnak több kérdése lesz hozzád, amelyet a csoportban kapsz meg. TE döntesz, hogy intenzíven válaszolva benne leszel-e a feladat megosztásában a csoportban, avagy csak magaddal dolgozol. Fontos – ez NEM tanfolyam, nem élő előadásokkal vezetett képzés. Ez egy önismereti út, amelynek anyagát én állítottam össze. A tanfolyam itt található. Ez egy tarot önismereti program, amely hozzád ad kulcsot.

22 napig tart a kihívás. Egy, kizárólag nektek szóló Facebook csoportban a közös megélésekre helyezzük a hangsúlyt, itt megoszthatjátok egymással (és velem) a gondolataitokat. A TAROT önismereti rendszere 22 napig a Ti fejlődéseteket segíti. A TAROT tanfolyamhoz nagyon sok pluszt ad majd ez a 22 napos önismereti fejlődés. Még egyszer: nem igényel élő, beülős aktív jelenlétet a program.

Mire számíthatsz ezen az önismereti programon?

  • 22 napos – intenzív önismereti munka
  • Minden nap egy üzenet több kérdéssel a zárt csoportban
  • Facebook csoport támogatás

Mennyibe kerül a 22 napos önismereti program?

A 22 napos Tarot önismereti fejlődés díja 9.900 Ft az önismeretedbe a befektetés. Nincs szükséged másra, csak egy Facebook profilra, és egy füzetre.

Mikor?

A PROGRAM június 12-én indul és július 03-án ér véget.

indulunk, és onnantól számítva 22 napig folyamatos munkában leszünk. Minden nap érkeznek a feladatok, és gyorsan lehet fejlődni. Július 03-án érkezik az utolsó lap, ekkor zárunk, összegzünk és veszünk egy nagy levegőt- megpihenve aztán, felismerésekkel gazdagodva átviheted a mindennapi életedbe azokat a dolgokat, amiket tudatosítottál :). Az úton társakat is találhatsz magad mellé. Tarot önismereti program segítségével rövid idő alatt tudatosodik benned, hol van elakadás az életedben.

Ezt mondták a Tarot önismereti program kapcsán:

Drágáim, Ronikám! Azt gondolom, és Roni megerősít ebben, hogy nálam jobban senki sem akarta ezt a tanfolyamot és nagyon hálás vagyok, h beleraktad azt a rengeteg energiát, ami a kártyákon keresztül elért hozzánk! Életem talán legnehezebb szakaszában találkoztam először a kártyákkal és nagyon sokat segítettek a talpon maradásban, persze a mentorom, Roni segítsége mellett. Szépen fokozatosan vezetett be újra a jelenbe, az életbe és adta vissza a hitem! És itt a jelenen van a hangsúly! Mert mindannyian élünk, csak épp a múltban vagy előreszaladva a jövőben🙃A kártya nem oldja meg helyettem a problémákat de mederben tart utat mutat, és ha tudati szinten összekapcsolódom saját magammal a felettes énemmel a bennem élő bölccsel akkor hegyeket tudok megmozgatni.

Abban is segít, hogy fókuszt találjak, erre Roni kérdései hatalmas segítségek voltak😊. Ma már tudom, hogy nincs jó és rossz lap, minden lap jó, mindegyik rámutat arra amivel éppen dolgom van! Ha úgy érzem megszólít és a lelkemig hatol facsar rémiszt , akkor biztos van vele dolgom! Ha megnyugtat, mosolyra fakaszt, biztat, akkor tudom, hogy jó az irány! Megtanított arra, hogy minden belőlem ered, én magam vagyok az alfaja és omegája mindennek! Rendszert visz a mindennapokba. Sokat kell ízlelgetni, befele figyelni nem megy egyik napról a másikra de az egyik legfejlesztőbb önismereti rendszer. ❤️ Remélem érthető volt az összefoglalom, ölellek Titeket! Noncsi


Roni, nagyon szépen köszönöm, amit ebben az időszakban a lapokon keresztül (is) adtál nekem. Bevallom őszintén, nem sejtettem, hogy a Tarot ilyen mertekben segíti az önismeretet! Mint a legtöbb embernek, úgy nekem is a kártya inkább egy útmutatást jelentett, hogy mit várhatok életem következő időszakában. Ez így is van, csak éppen nem mindegy hogy én hogyan állok saját magamhoz, mert ez teljesen más megvilágításba helyezi a dolgokat…♥️ Edit

Nagyon köszönöm ezt a 22 napot, sajnálom, hogy véget ért. Szeretnék egy folytatást a kis Arkánumokkal. Segített mélyebben megértenem a lapokat, fontos volt számomra ez, hiszen most tanulom a Tarot -t és -életemben először- szeretnék valamit alaposan és mindenre kiterjedően átlátni. – Edit

A workshopról: Roninál mindig ugyanaz jut eszembe…Mindig többet kapok,mint amire számítottam!Már több alkalommal is dolgoztunk együtt és döbbenetes ez a sokrétű tudás és megközelítés.Imádom,hogy nem egy szimpla feladatot kaptunk,hanem sokkal mélyebb,összetettebb kérdéseket.Néhány olyan könnyű volt,mint az 1×1. Volt ami felbosszantott mert szembe kellett néznem az igazsággal. Volt olyan is amin elpityeredtem.Számomra kemény meló volt,amit nagyon köszönök mert ezért „jöttem”.💗-Niki

Kitől fogsz tanulni?

Kissné Weidinger Veronika vagyok. A dédnagymamám annak idején házhoz ment kártyát vetni. A tudást átadta a nagymamámnak, aki nekem is csinált kirakásokat, amikor kicsi voltam. Imádtam a kártyákat. Volt bennük valami misztikus.

A tudást, amit generációsan hozok, az évek során kiegészítettem saját tapasztalatokkal és különböző továbbképzésekkel. Fontos számomra a pszichológiai megközelítés.

23 éve foglalkozom spiritualitással, 19 éve dolgozom Tarot-val. Asztrológia, Reiki, Coaching és Access végzettségeim mellett kedves eszközöm továbbra is a kártya. Kedvencem a Crowley-Tarot és a Rider-Waite Tarot lapjai.

Meggyőződésem, hogy a lapok a jóslatok mellett sokkal inkább a lélek vezetői, gyönyörű szép módon, szimbólumokkal övezve.