Bach Virágterápia

bach_eszenciak

Mindenki számára ismerős az állapot, amikor fizikailag vagy lelkileg nincs egészben, egységben önmagával. Az életben különféle problémákat kell megoldanunk, és ezeket megküzdve lelkileg különféle állapotba kerületünk. Ha jól vagyunk, akkor a problémákat kihívásként tekintve a helyén kezeljük. Ha viszont kibillentségbe kerülünk az egység állapotából, akkor különféle negatív hatásokat tapasztalhatunk magunkon:

 • depressziót
 • totális feladást
 • mások hibáztatását
 • félelmet
 • dühöt
 • agressziót
 • másokkal való túltörődést a saját dolgaink rendbetétele helyett
 • befolyásoltságot

Alkati szerként is hatásosak a Bach Virágcseppek. Ha valaki egy bizonyos mintával küzd gyermekkora óta, akkor ez a minta rögzül, s krónikus állapottá dermeszti az egyén hozzáállását az élethez. Van, aki eleve beletörődő, lemondó alkat, van, aki az ellenkezője: a megmondó, irányító ember.  Természetesen ezek a kiragadott tulajdonságok pozitív hatásokban is megélhetőek, azonban van, amikor az egyén már csak egy szűrőn keresztül látja a környezetét, és nem halad a céljai beteljesítéséhez, mivel a minták akadályozzák a valódi megélést.

zen1

Ilyen esetben a Bach Virágcseppek segítenek a blokkok oldásában. Személyre szabottan, beszélgetés keretében állapítom meg, hogy mely szerekből kell összeállítania a keveréket.

Mivel ezek az eszenciák tiszták és ártalmatlanok, nem kell félnünk a túladagolás veszélyétől, ugyanakkor csak a legkisebb mennyiséget szükséges belőlük felhasználni. Az eszenciák egyike sem képes károkat okozni, akkor sem, ha nem megfelelő az adott állapot kezelésére.

 

38 GYÓGYÍTÓ ESZENCIA 7 CSOPORTJA:

 1. FÉLELEMRE
 2. BIZONYTALANSÁGRA
 3. A JELEN TÖRTÉNÉSEI IRÁNTI ÉRDEKTELENSÉGRE
 4. MAGÁNYOSSÁGRA
 5. MÁS EMBEREK ELKÉPZELÉSEIVEL ÉS KÜLSŐ HATÁSOKKAL SZEMBENI TÚLÉRZÉKENYSÉGRE
 6. KÉTSÉGBEESÉSRE
 7. MÁSOK BOLDOGULÁSA MIATTI TÚLZOTT AGGÓDÁSRA

Mennyi ideig tart egy kezelés?

Ez minden esetben az adott probléma és a személyiség függvénye. Hatása így lehet azonnali, vagy pár nap múlva érezhető eredményesség, ami általában az akut betegségekre és pszichés folyamatokra érvényes. Krónikus vagy a személyiségben rögzült esetekben a diszharmonikus állapotoknál ez lehet néhány hét, esetleg hónapok. Csak nagyon ritkán, szélsőséges esetekben beszélhetünk évekről.

nyugalom

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .