Erőnk és képességeink Workshop-online

Mindannyiunknak van ereje, egyedi képessége, tehetsége. Van, aki racionális, van, aki intuitív, van aki talpraesett, vagy aki született segítő. Mind-mind jó, csak épp nem vagyunk tudatában a saját egyedi képességeink – különleges kombinációjának. Így aztán próbáljuk másokhoz hasonlítani magunkat, elvesztve a saját egyéniségünket..

Hogy miért tesszük ezt? Mert a külvilág uniformizál. Azt akarja, hogy egyformák legyünk. Hogy ugyanazokat a készségeket bírjuk, teljesen mindegy, hogy azok a készségek az adott személyhez illeszkednek-e. Az iskolai rendszer erre tanít minket: ne lógj ki, ne különbözz, tanulj jól, nem kérdezz, csak magolj, és ami a legfontosabb: ne gondolkozz!

Aztán itt van a családi minta ereje: sok szülő szeretné, ha a gyermeke vinné tovább a képességeit, készségeit, vágyait, álmait, ami neki nem adatot meg. Érthető a vágy, de sajnos korlátozó. Ebben az esettben nem veszi figyelembe a gyermek saját tudását és kompetenciáját.

Végül pedig a társadalmi elfogadottság is sokat nyom a latban. Légy orvos, légy ügyvéd, légy ….. itt helyettesítd be azzal, ami szerinted igaz. Az emberek törekednek arra, hogy a társadalmi megítélésük is rendben legyen.

A 22 LAPOS ÖNISMERETI ÚT

Volt nekem egy 22 napos önismereti út programom a Tarot kártyák segítségével – ennek első állomása lesz a gyakorlati Workshop, a MÁGUS lapjával kezdve. Bár a Bolonddal kellene kezdenünk, mégis, úgy gondolom, hogy jobb felismerni az eszközeinket, lehetőségeinket, képességeinket, hogy aztán a Bolond lapjával folytassuk. A tematika a Mágus lapja köré lesz rendelve, és ehhez keresünk kulcsokat, megoldásokat. Az erőnk és képességeink online workshop igazi varázserőt keres benned.

A MÁGUS – Erőnk és képességeink

Mire törekszünk?

  • képességeid realizálása
  • tehetséged rögzítése
  • önmegismerés, eszközök megismerése a saját életedben
  • egy kis személyiségelemzéssel, további pontosítást végzünk
  • gyakorlatias lépéseket tervezünk neked.

Tudnivalók -az erőnk és képességeink online workshop kapcsán

Mikor? – 2023.03.23. 10:00-15:00 –ig (1,5 óránként kis szünetekkel)

Hol? – Online tér, SKYPE

Díja – 10 900 Ft

Jelentkezési határidő: 2023.03.20

Résztvevők maximális száma: 12 fő.

A helyed a képzési díj befizetésével tudod biztosítani.

Jelentkezés: