ITT AZ IDEJE, HOGY KEZEDBE VEDD AZ ÉLETED IRÁNYÍTÁSÁT! Egyéni tanácsadás során keressük meg együtt a kulcsot önmagadhoz, melyek végre ajtót nyitnak arra a világra, melyről eddig csak álmodoztál!

 • Olyan támogatásra vágysz, ami SZÍVBŐL JÖN,
 • Segítőt szeretnél, aki ŐSZINTE,
 • Kész vagy arra hogy, aki CSELEKEDJ,

AKKOR A LEGJOBB HELYEN VAGY!

KULCSOK ÖNMAGADHOZ

Roni vagyok, mások szerint a szívből adás szakértője. Magam is átmentem azon az úton, amelyen ma már másoknak, Neked is támogatást nyújtok. Helytállni egy párkapcsolatban, házasságban, édesanyaként, nőként, a hivatásunkban, önmagunkként a legnagyobb kihívása az életünknek, melyben számtalanszor elveszhetünk… Megtaláltam azt, hogy bennem milyen erők, mely tapasztalat, tudás rejlik. Azt tűztem ki életcélul, hogy másoknak segítek, hogy kiteljesedhessenek,

 • megtalálják és megélhessék igazi önvalójukat
 • örömteli, boldog párkapcsolatot alakíthassanak ki és építsék azt.

Az életvezetési és párkapcsolati tanácsadás mellett az asztrológia és a tarot tudományaiban is elmélyedtem, így több módszerrel tudok segíteni a Te kulcsaid megtalálásában.

TUDOM, HOGY CSODÁLATOS VAGY!

Olyan ember, aki valódi és ezért nehézségei vannak. Aki elveszik a hétköznapokban, a tennivalók elárasztják, vagy talán csak önmagadban sem bízol, hogy tudsz és lehetsz igazán boldog. Biztos vagyok benne, hogy meg akarsz felelni másoknak, szenvedsz a párkapcsolat hiányától, vagy épp nehézséget okoz a párkapcsolatod, belefásultál a munkádba, vagy akár mindent túlagyalsz és döntésképtelen vagy…

Ugye ismerős gondolatok? Ezek bizony mindannyiunk életében megforduló jelenségek.

ITT AZ IDEJE, HOGY TE IS SZÍVBŐL ÉLJ!

Keressük meg a hozzád illő kulcsokat, melyekkel előre léphetsz!

– Engedd el végre a bűntudatot,

– Ne folytasd a lehúzó kapcsolatokat,

– Bízz önmagadban,

– Élvezd az életet,

– Merj döntéseket hozni,

– Legyen rend lesz a gondolataidban!

“A boldogságot nem megtalálni kell, hanem felismerni, hogy képesek vagyunk boldogok lenni, bármilyen nehézségek közt is vezet az utunk.” Robert Lawson

KÉSZEN ÁLLSZ MEGTALÁLNI AZ ÖNMAGADHOZ VEZETŐ KULCSOKAT ÉS BOLDOG LENNI?

Biztos vagyok benne, hogy elhivatott, cselekvő emberként nézelődsz itt, és fogsz jelentkezni. Intenzív közös munkára számíthatsz, ami kívül-belül átformál! Olyan gyakorlatokkal és feladatokkal, melyek segítségével nemcsak elméletben, a tanácsadás során tudsz haladni, hanem a hét minden egyes napjába be tudod építeni új meglátásaid, szokásaid!

Add fel, hogy egyedül akarsz mindent megoldani, hogy sodródsz az árral… Változtass segítségemmel, tudásom, tapasztalatom és szívből jövő adással segítelek utadon, egyéni tanácsadás során kulcsot önmagadhoz adva:

 • Személyre szólóan támogatlak
 • Teljes figyelmet kap a problémád
 • Elmondhatod, kibeszélheted, ami fáj
 • Nyugodtabbá válsz
 • Rájössz arra, hogy mi hátráltatott eddig
 • Megoldásokat, kulcsokat keresünk a megoldásra
 • Újra lesz kedved élni
 • Méghozzá szívvel-lélekkel, örömmel!

Ezerszer olvashattad, hogy a gondolataidnak teremtő ereje van. Hogy az halad, amire a fókuszod helyezed. A kérdés az, hogy ha Te magad elakadsz a helyes és számodra örömteli út megkeresésében és az annak kikövezésében, hogy végre azon járhass, akkor itt és most elhatározod-e, hogy segítségemmel változtatsz ezen?

MILYEN KULCSOKAT VÁLASZTHATSZ?

Nyugati asztrológia

Kínai asztrológia

Life coaching

Párkapcsolati coaching

Tarot önismereti elemzések

Számmisztika önismereti elemzések

Bízom benne, hogy segítségemmel Te magad is a saját életed szakértőjévé, szívbéli megélőjévé válsz!

Roni

Konzultációs díjak: 60 perc 12 000 Ft, 90 perc 16 000 Ft

Shopping Cart
Scroll to Top