MIKOR MIT VEGYÜNK IGÉNYBE?

A honlapon jó pár módszert láttok felsorolva, de néha talán nem egyértelmű, hogy mikor mit érdemes igénybe venni:

  1. Számmisztika: ha önmagad akarod jobban megismerni. Ha tudatosítanádszá,magadban a számok üzenetét egyéniségedre vonatkozóan. Miért vagy olyan amilyen? Mi a sorsfeladatod? Hogyan gondolkodik az elméd, és hogyan gondolkodik a szíved? Mik a hiányszámaid, amik feladatként jelennek meg az életedben?
  2. Tarot: ha mélyebb választ keresel; ha dönteni szeretnél konkrét helyzetben,                                   crowley      de nem tudsz; ha egy helyzet tudat alatti okait keresed. Ha meg szeretnéd tudni, hogyan cselekedj, hogy a legnagyobb jó történjen. A tarot tanácsadás időtartamakor szinkronicitás lép fel. Vagyis az a lap/lapsor jelenik meg, amivel dolgunk van, amely üzenni akar nekünk.
  3. Bach Virágterápia: ha úgy érzed, hogy egy visszatérő lelki problémával, motívummal küzdesz: félsz valamitől, bizonytalan vagy önmagadban,bach_eszenciak              nincs önbizalmad, nem mersz dönteni semmiben. Ha agresszívan nyilvánulsz meg mindennel szemben. Ha túlságosan aggódsz másokért, irányítanád és befolyásolnád őket. Ha folyton másokat hibáztatsz saját felelősséged megkeresése helyett. Ha úgy érzed az életed megrekedt,sivár, nincs kihívás benne.
  4. Reiki: fizikai síkon kezdjük a kezelést. A probléma testi tünetként lép fel,                                             s az energia segítségével ezeket a blokkokat oldjuk fel. A reiki szelíd, pozitív wv r2energiája segít, hogy megértést, elfogadást és harmóniát vigyünk oda, ahol eddig elfojtás és elutasítás volt.
  5. Egyéni tanácsadás, coaching: ha eszközök nélkül, beszélgetés keretében szeretnéd feltárni az okokat. Feladatok, kérdések -válaszok segítségével oldjuk meg a problémát. life_coaching_a_gyakorlatban-300x271

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .