Numerológia-számmisztika képzés-személyes-hétköznap

TANTERMI KÉPZÉS– hétköznapi

Számmisztika-numerológia képzés hétköznapi képzés

Régóta érdekel az önismeret? Foglalkoztat, hogy milyen tulajdonságaid vannak, mi a vállalt sorsfeladatod? Szeretnél gyakorlati úton tanulni, a kérdéseidet feltéve?

A legjobb helyen jársz!

Várlak a csütörtökönként tartandó tantermi Számmisztika tanfolyamra! Interaktív, gyakorlatias, és családias közegben tanulhatsz!

Hadd meséljem el egy kliensem történetét, aki a vállalkozásában hasznosítja a számmisztika képzésen megszerzett tudását. Ő azért jelentkezett, mert sok emberrel került kapcsolatba a mindennapok során, és kulcsot keresett a kapcsolataihoz. A jelenlegi és a jövőbeli kapcsolatokhoz egyaránt.

Azt vette észre, hogy van, akivel könnyen, gördülékenyen megy a munka, hamar megtalálják a közös hangot, sikeresen tudnak együttműködni.

Míg egy másik kollégával elbeszélnek egymás mellett, és nem értik meg egymás érzéseit, motivációját, cselekedeteit.

Szerette volna ezt tudatosan kezelni.

A képzés során megkapta azokat a kulcsokat, amivel immár értő módon közelített a kapcsolatokhoz az üzletben, de a magánéletben is. Többé nem várta el, hogy úgy cselekedjen a másik, ahogy a habitusából illetően ő nem tud. A kapcsolatai sokkal sikeresebbek, mióta elsajátította (és alkalmazza) a számmisztika ismereteit.

Mi a Számmisztika képzés?

A Számok egy-egy rezgést képviselnek. Minden szám más és más üzenettel, jelentéssel bír. Minden jelentés jó és érvényes, ám más feladatot ad a viselőjének. A számmisztika tanfolyamon azt tanuljuk meg, hogyan értelmezzük ezeket a számokat, a rezgéseket, a jelentéseket. Hogyan olvassuk össze ezt egyénileg, minden ember esetében.

A születés napja és a név egy adott információval bír. Ennek az információnak, üzenetnek a megfejtésén dolgozunk majd. Itt nincs szükség a születési órára és és a percre, elég csupán a neved és a dátumod. Rengeteg információ jön le így is, meglátod!

A számok segítenek olyan fontos kérdések megválaszolásában, mint: a jó tulajdonságaim, amire támaszkodhatok, a gyengeségeim, amit el kell fogadnom, a sorsfeladatom, amit vállaltam.

A mély önismeretnek köszönhetően felfedezheted erősségeidet és megtanulhatod használni is őket! Ez az egész életed minőségére hatással lesz!

Kinek való ez a személyes számmisztika képzés ?

Annak, aki:

Magadra ismertél?

 • szeret új nézőpontokat keresni, megismerni a saját életét illetően.
 • a sorsfeladatával szeretne megismerkedni, és beleilleszteni az életébe.
 • aki meg szeretné erősíteni azt, amiben ő nagyon jó, és ezt tudatosan szeretné megélni.
 • aki a kapcsolatait az elfogadáson keresztül szeretné működtetni.
 • szeretne AHA-élményhez jutni az által, hgoy a számok megmutatják: hogyan működünk!
 • párkapcsolati nehézségekkel küzd, és szeretné azokat megoldani.
 • segítővé szeretne válni, esetleg kiegészíteni segítő hivatását még egy tevékenységgel.
 • aki személyesen szeret tanulni, élőben, tantermi képzést választva

Akkor kattints a gombra, jelentkezz a tanfolyamra!

Nézd meg, mit mondtak azok, akik már elvégezték a számmisztika képzést!

„A számok által rájöttem, hogy életem során bírtokomban voltak különböző képességeim, amik az évek során háttérbe kerültek. Magabiztosság, döntés képessége a saját sorsom felett, határozottság az, amit kaptam a képzés után” – Csabai Beáta.

„Vezetőként hatalmas hasznát veszem majd a konfliktuskezelés megoldásában illetve az önismeret által!” – Weller Noémi

„Szia Roni!🙂 Hálásan köszönöm, hogy megosztottad tudásod velem. Nagyon jól éreztem magam az óráidon, és nagyon sokat segítettél nekem. Csak ajánlani tudlak mindenkinek! Akármikor kérdésem van hozzád a vizsga után is, mindig segítesz. Csodálatos ember vagy!😊” – Oláh Péter

Manapság sok képzéssel találkozhatunk, de Roni úgy állította össze a saját képzését, hogy könnyen beilleszthető legyen a hétköznapokba, és emiatt rá esett a választásom. : ) Nagyon kedves, rugalmas, segítőkész, és ami számomra fontos, hogy mindig elérhető. Nem volt kérdés, hogy az alapképzés után folytatom a haladó csoportban. – Mélykuti Andrea

Miért hallgass rám?

Segítésre születtem. Ez a sorsfeladatom.

Kissné Weidinger Veronika vagyok, asztrológus, coach, életvezetési tanácsadó, a Ronikulcsa alapítója.

Már fiatalon is rengeteg sérüléssel küzdöttem, ami meghatározta az életemet. Sokáig kerestem a választ arra a kérdésre, hogy ki vagyok és miért vagyok olyan, amilyen. Az önismereti utam szerteágazó volt. Tanultam reikit, asztrológiát, számmisztikát, Life coachingot, párkapcsolati coachingot és Access Barst is.

Hamar rájöttem, hogy az emberek támogatása a véremben van. Később a számmisztika is visszaigazolta ezt. Azért szeretnék segíteni, mert tudom, milyen az, amikor folyamatosan rossz dolgok történnek…

Ugyanakkor van kiút!

Csak kell valaki, aki kezedbe adja a kulcsot.

Ezzel foglalkozom immár 10 éve, noha az önismereti utam 23 éve kezdődött. Az ügyfeleim szerint én abban vagyok a legjobb, hogy visszavezessem őket önmagukhoz. Mindenkinek meg tudom mutatni azt a sok értéket, amit nem lát magában. Ebben a szellemben tartom a Számmisztika tanfolyamot is.

Várlak szeretettel!

A Számmisztika tanfolyam az egész életedre hatással lesz!

 • Pontosan fogod tudni, hogy az adott évet tekintve mi a feladatod, mit kell megfejlődnöd. Könnyebben megérted, hogy miért van az, ami éppen van.
 • Az éves előrejelzést le lehet bontani havi szintre is. Megnézheted, mit várhatsz az adott hónaptól.
 • Nemcsak önmagadhoz, hanem az emberekhez is kapsz egy térképet, eszköztárat. Ennek köszönhetően számos konfliktus elkerülésére és megoldására leszel képes.
 • Önmagad megismerésével pontosan fogod tudni, mik az értékeid és miben vagy jó. Ezeket használva pedig könnyebben elérheted a céljaidat is a munkában és a magánéletben egyaránt.
 • Ezáltal meg tudod adni magadnak az öngondoskodást.
 • Ezzel a keretrendszerrel és tudatossággal a stressz sem lesz olyan intenzív az életedben.
 • Jobb lesz a párkapcsolatod és a gyermekeiddel való kapcsolódásod, hiszen az ő működésüket is pontosan fogod látni, érteni.

Összességében: egy nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb életet nyersz általa!

Ugyan ki ne vágyna erre? 🙂

Szerintem gyere!

Mit fogsz tanulni a személyes számmisztika tanfolyamon?

Megismered a számok történetét, energiáját, hatásukat, ennek megjelenését a saját életedben. A számmisztika tanfolyam elvégzése után tudni fogod, hogy mi a:

 • születésnap-szám jelentősége,
 • sorsszám jelentősége,
 • belső számok, külső számok jelentősége,
 • párkapcsolati összeillőség (haladó esetén),
 • hozott erősségek, képességek,
 • gyengeség, fejlesztendő területek.

A tanfolyam tudnivalói:

A számmisztika képzés személyes módozat időtartama:

Csütörtök délutánonként 18:00-20:00 között- az elfoglaltságok miatt a képzési napok a következők:

 • 2022.02.03
 • 2022.02.10
 • 2022.02.17
 • 2022.02.24
 • 2022.03.03
 • 2022.03.10
 • 2022.03.17
 • + egy nap vizsga és oklevél átadás

Jelentkezési határidő: 2022. február 01. A jelentkezés a tanfolyami szerződés elfogadásával, és a teljes díj befizetésével válik teljessé.

Mit kapsz a számmisztika képzésen?

 • Jegyzeteket;
 • gyakorlatcentrikus oktatást;
 • házi feladatokat;
 • közös Facebook-csoport a gyakorlás elmélyítéséhez – későbbi kérdezéshez, utánkövetéshez;
 • számmisztika képzés személyes, közvetlen hangulatát

A TANFOLYAM VÉGÉN FELNŐTTKÉPZÉSI BEJELENTÉS UTÁN ÉRVÉNYES TANÚSÍTVÁNYT ÁLLÍTOK KI. (Felnőttképzési Nyilvántartási szám: B/2020/000109)

A TANFOLYAM LEGALÁBB 4 JELENTKEZŐVEL INDUL!

A személyes képzés díja: 55 000 Ft

Mit kell tenned?

1. Töltsd ki az űrlapot, és küldd el a megrendelésedet. A megrendelőlapon jelezd a csomagot!

2. Egy visszaigazoló levélben küldöm neked a további tudnivalókat.

Gyakran ismételt kérdések

Mi a Számmisztika tanfolyam?

A születés napjából és a névhez rendelt betűértékekből egyedi képletet állíthatunk fel éppúgy, mint egy asztrológiai képlet esetében. Az asztrológiával ellentétben itt nincs szükség a pontos óra/percre, elég csak a naptár szerinti születési dátumod.

Ezek a saját egyedi számaid megadják a karaktered, jellemed, erősségeid, gyengeségeid. Fontos, hogy nincs jó vagy rossz képlet vagy számsor. Feladat van, amit meg kell oldani. Azonban ennek részleteinek feldolgozásához ismerni kell a számok jelentését. A számoknak gazdag jelentésük van helyiérték szerint is, ezekhez kapod meg a kulcsot a képzésen.

Kinek való ez a tanfolyam?

Annak, aki még mindig keresi a választ a „ki vagyok” kérdésre; szeretné mélyebben megismerni önmagát, a családját vagy a környezetében élőket; meg akarja tudni, mi a sorsfeladata; egy olyan keretrendszert keres az életéhez, amelynek köszönhetően kevesebb a stressz és több az elfogadás; szeretné megtalálni az egyensúlyt a hétköznapokban; párkapcsolati nehézségekkel küzd, és szeretné azokat megoldani; segítővé szeretne válni, esetleg kiegészíteni segítő hivatását még egy tevékenységgel.

A számmisztika képzés személyes módja közvetlenebb, barátságosabb közegben tud megvalósulni.

Hány csomag közül választhatok?

Most csak az alapképzés indul, később lehet csatlakozni a haladó képzéshez.

Ad a tanfolyam végzettséget?

A képzés végén, a felnőttképzési bejelentés után érvényes tanúsítványt állítok ki a hatályos jogszabályok alapján. Máshova nem sorolható tevékenységekhez felhasználható. Felnőttképzési Nyilvántartási szám: B/2020/000109

Hogyan tudok jelentkezni?

Görgess feljebb az űrlaphoz, és töltsd ki. A jelentkezést követően e-mailben küldöm el az utalás részleteit és a további tudnivalókat.


Shopping Cart
Scroll to Top