Reiki I. fokozatú tanfolyam

Reiki I. fokozatú tanfolyam

-Helye: 1148 Bp. Bolgárkertész u. 2
– Ideje: 2021.11. 06-07. 10-16-ig, (2 nap)
– Kiscsoportos: 4 fővel indul.
– Díja: 37 500 Ft/fő
– Jelentkezés: info@ronikulcsa.hu vagy, itt az oldalon az űrlapon.

A jelentkezés a részvételi díj megfizetésével válik véglegessé. határideje november 03. .

További információ: info@ronikulcsa.hu címen

Amit kínálunk:
– elmélet és gyakorlat- munkafüzet
– oklevél 

Miért lehet szüksége a reikire?

• ha lelki nyugalmat szeretne elérni
• ha oldaná a mindennapokban felgyülemlett stresszt
• energiahiány, levertség, fáradtságérzés esetén
• ha fejlődni szeretne, tágabb nézőpontból szemlélné az életet

Reiki: fizikai- szellemi szintű energetizáló módszer

A reiki általános definíciója: intelligens, univerzális isteni energia. Ez az energia megtalálható a kozmoszban, ereje gyakorlatilag végtelen, korlátlan. Használatát alapvetően mindenki birtokolja reiki behangolások nélkül is, a hatékonyság azonban teljesen más beavatás nélkül. Minden anyag alapállapota rezgés. Ezért működik a reiki is, mert az alapja az energia, s ezen energiával dolgozunk a gyógyulás érdekében. A reikit tanuló azonban megkapja az összeköttetést ezzel az energiaáramlattal, s annak mintegy csatornájává válik. Ez az egyetemes életenergia így már korlátlanul használható, a nélkül, hogy a segítőt lemerítené. A reiki behangolás által megnő az egyén rezgésszintje. Nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lesz. A reiki energia természetes módon, együttesen hat az anyagi, az éteri és a gondolkodással kapcsolatos szinteken. A reiki segít megszüntetni az energiablokkokat és felszabadítani az ezekben tárolt érzelmeket. Ismerd meg hogyan A Reiki I. fokozatú tanfolyamon.

Reiki életszabályok


A reiki általános életszabályai is segítik a mindennapi élet kiegyensúlyozott megélését. Nagyon szép szabályok ezek, nem korlátoznak, hanem inkább felemelnek: 

• Csak ma ne mérgelődjünk!
• Csak ma ne aggodalmaskodjunk!
• Tiszteljük önmagunkat, másokat és minden élőlényt
• Csak ma becsülettel keressük meg a kenyerünket
• Csak ma legyünk hálásak minden életigenlő alapért 

Maga a módszer évezredes múltra tekint vissza, ám újbóli felfedezését a japán Dr. Mikao Usuinak köszönhetjük. Usui arra volt kíváncsi, hogyan gyógyított Jézus kézrátételes módszerrel. E kérdés megválaszolásához utazta be a világot, és kereste a választ töretlenül. 21 napos elvonulása alatt kapta meg a kulcsot, s kezdte el segítésre és tanításra használni. Ezt adta tovább az általa kiképzett reiki mestereknek, és terjedt el így szerte a világon.
Van-e káros hatása a reikinek? Az energia természetéből adódóan a legtisztább rezgéseket használjuk, így nincs káros hatása a szervezetre nézve.

A Reiki I. fokozatú tanfolyam az energiák megismeréséről, alkalmazásáról és gyakorlásáról szól.