22 napos TAROT önismereti program

A tarot önismereti program azoknak szól, akik keresik a kulcsot önmagukhoz, az életükhöz, és egy viszonylag rövid, mégis mély lehetőséget keresnek a fejlődéshez.

Szeretnél fejlődni az önismeretedben? Szeretnél többet megtudni magadról? Csatlakozz a 22 napos önismereti fejlődés programhoz, ahol a fókusz Rajtad lesz! 22 napon keresztül fejlesztjük a belső folyamataidat. Aki szeretne a Tarot tanfolyamra is jönni, annak számára rendkívül hasznos, jó alapokat biztosító workshop.

Miről van szó? Tarot és önismeret?

A Tarot rendszere ősi, archetipikus képeken alapul. Ennek felhasználása önismereti kérdésekre rendkívül hatékony. Az intenzív csoportban 22 nap alatt kapjátok meg az ehhez tartozó kérdéssort. Intenzív? IGEN! Koncentrációt kér? Igen! A TAROT 22 lapját ugyanis egyenként vesszük sorba, és mindegyik lapon keresztül mély kérdéseket feszegettünk rólad, a benned lévő dolgokról. Arról kérdezünk Téged, hogy Te ki vagy, ki szeretnél lenni, és hogyan valósíthatod ezt meg. A feladatok bár könnyűnek tűnnek, akik lementek a mélyére, felismerésekkel gazdagabban fejezték be a 22 napos kihívást. A tarot önismereti programnak ez a lényege.

Hogyan képzeljem el? Mit kapok?

Minden nap egy lapot dolgozunk fel a Tarot nagy arkánumából. Ennek az egy lapnak több kérdése lesz hozzád, amelyet a csoportban kapsz meg. TE döntesz, hogy intenzíven válaszolva benne leszel-e a feladat megosztásában a csoportban, avagy csak magaddal dolgozol. Fontos – ez NEM tanfolyam, nem élő előadásokkal vezetett képzés. Ez egy önismereti út, amelynek anyagát én állítottam össze. A tanfolyam itt található. Ez egy tarot önismereti program, amely hozzád ad.

22 napig tart a kihívás. Egy, kizárólag nektek szóló Facebook csoportban a közös megélésekre helyezzük a hangsúlyt, itt megoszthatjátok egymással (és velem) a gondolataitokat. A TAROT önismereti rendszere 22 napig a Ti fejlődéseteket segíti. A TAROT tanfolyamhoz nagyon sok pluszt ad majd ez a 22 napos önismereti fejlődés. Még egyszer: nem igényel élő, beülős aktív jelenlétet a program.

Mire számíthatsz ezen az önismereti programon?

Indulunk, és onnantól számítva 22 napig folyamatos munkában leszünk. Minden nap érkeznek a feladatok, és gyorsan lehet fejlődni. március 23-án érkezik az utolsó lap, ekkor zárunk, összegzünk és veszünk egy nagy levegőt- megpihenve aztán, felismerésekkel gazdagodva átviheted a mindennapi életedbe azokat a dolgokat, amiket tudatosítottál :). Az úton társakat is találhatsz magad mellé. Tarot önismereti program segítségével rövid idő alatt tudatosodik benned, hol van elakadás az életedben.

Információk

 
Helyszín:Online, zárt facebook csoport
Időpont:2024. március 1 – március 23
Díja:9.900 Ft

Jelentkezés az önismereti programra

Töltsd ki az űrlapot, add le a jelentkezésedet, én pedig e-mailben minden információt elküldök neked.

    Shopping Cart
    Scroll to Top