Workshop

A Mágus Útja - Erőnk és képességeink ONLINE Workshop

Mindannyiunknak van ereje, egyedi képessége, tehetsége. Van, aki racionális, van, aki intuitív, van aki talpraesett, vagy aki született segítő. Mind-mind jó, csak épp nem vagyunk tudatában a saját egyedi képességeink – különleges kombinációjának. Így aztán próbáljuk másokhoz hasonlítani magunkat, elvesztve a saját egyéniségünket..

Hogy miért tesszük ezt? Mert a külvilág uniformizál. Azt akarja, hogy egyformák legyünk. Hogy ugyanazokat a készségeket bírjuk, teljesen mindegy, hogy azok a készségek az adott személyhez illeszkednek-e. Az iskolai rendszer erre tanít minket: ne lógj ki, ne különbözz, tanulj jól, nem kérdezz, csak magolj, és ami a legfontosabb: ne gondolkozz!

Aztán itt van a családi minta ereje: sok szülő szeretné, ha a gyermeke vinné tovább a képességeit, készségeit, vágyait, álmait, ami neki nem adatot meg. Érthető a vágy, de sajnos korlátozó. Ebben az esettben nem veszi figyelembe a gyermek saját tudását és kompetenciáját.

Végül pedig a társadalmi elfogadottság is sokat nyom a latban. Légy orvos, légy ügyvéd, légy ….. itt helyettesítd be azzal, ami szerinted igaz. Az emberek törekednek arra, hogy a társadalmi megítélésük is rendben legyen.

A 22 LAPOS ÖNISMERETI ÚT

Volt nekem egy 22 napos önismereti út programom a Tarot kártyák segítségével – ennek első állomása lesz a gyakorlati Workshop, a MÁGUS lapjával kezdve. Bár a Bolonddal kellene kezdenünk, mégis, úgy gondolom, hogy jobb felismerni az eszközeinket, lehetőségeinket, képességeinket, hogy aztán a Bolond lapjával folytassuk. A tematika a Mágus lapja köré lesz rendelve, és ehhez keresünk kulcsokat, megoldásokat. Az erőnk és képességeink online workshop igazi varázserőt keres benned.

Mire törekszünk?

Információk

A helyed a képzési díj befizetésével tudod biztosítani.

Helyszín: online tér, SKYPE
Ideje: Kialakítás alatt…
Létszám: maximum 12 fő
Díja:  

Jelentkezés a workshopra

Töltsd ki az űrlapot, add le a jelentkezésedet, én pedig e-mailben minden információt elküldök neked.

    Shopping Cart
    Scroll to Top