Számmisztika tanfolyam egyéni képzés

Számmisztika-numerológia képzés

Ismerd meg magad a számok tükrében! Láss igazi valójukban ez alapján másokat is – egyéni haladási tervvel

A számok a valóság építőkövei. Minden szám hordoz egy rezgést, egy tulajdonságot, amivel leírható a szám jellemző energetikája. Mindannyiunknak van kedvenc száma, amelyet szívesen használ, vagy azon a napon jobban érzi magát, van szerencseszámunk, és mindig szívesen gondolunk a születésünk napjára. A számmisztika tanfolyam segít megérteni a számokkal kapcsolatos érzéseket és e mellé tudást is ad.

A születés napjából és a névhez rendelt betűértékekből, egyedi képletet állíthatunk fel, éppúgy, mint egy asztrológiai képlet esetében. Az asztrológiával ellentétben, itt nincs szükség a pontos óra/percre, elég csak a naptár szerinti születési dátumod.
Ezek a saját egyedi számaid megadják a karaktered, jellemed, erősségeid, gyengeségeid. Fontos, hogy nincs jó vagy rossz képlet, vagy számsor, feladat van, amit meg kell oldani.
Azonban ennek részleteinek feldolgozásához ismerni kell a számok jelentését. A számoknak gazdag jelentésük van helyiérték szerint is, ezekhez kapod meg a kulcsot a képzésen.

Mit fogsz tanulni a számmisztika tanfolyam egyéni képzés tantervben?

Megismered a számok történetét, energiáját, hatásukat, ennek megjelenését a saját életedben. A számmisztika tanfolyam elvégzése után ismerni fogod, hogy mi a:

  • Születésnap-szám jelentősége,
  • Sorsszám jelentősége,
  • Belső számok, külső számok jelentősége,
  • Más emberek megértése tipológiájuk által,
  • A saját erősségeid kihasználása, és arra való alapozás, még mélyebb önismeret,
  • Párkapcsolati elemzéseket is készíthetsz.

A tanfolyam egyéni ütemtervű – online kapcsolattartással. De legalább: 8 alkalom.

Mit kapsz a számmisztika tanfolyamon?

  1. jegyzeteket
  2. gyakorlatcentrikus oktatást
  3. házi feladatokat

Mikor?

Az időpontok: egyéni ütemterv alapján

DÍJA személyes tantermi és online: 8500 Ft /óra.

Egy alkalom 2 órás etapokban történik.

Kinek ajánlom?

A számmisztika tanfolyam egyéni képzés azok számára jelent megoldást, akik szeretnek önállóan, egyénileg haladni. Akik szívesebben teszik fel a kérdést személyesen, és inkább lassabban, de mélyebben szeretnének a tudáshoz jutni.

A jelentkezés feltétele a jelentkezési űrlap kitöltése és az egyéni óra díjának befizetése. Ez történhet alkalmanként illetve lehetőség van egy nagyobb intervallum előre rendezésére is.

A képzést végzett hallgatók– a jelenlegi jogszabályok alapján – a 9609 szakmai szám alatt, „M.n.s. egyéb személyi szolgáltatás” megnevezéssel folytathat tanácsadói tevékenységet, illetve vállalkozói igazolványt válthat ki. A képzésben kiállított Tanúsítvány nem jelent iskolarendszerű bizonyítványt. Erre csak az OKJ és a megfelelő iskolai szervek jogosultak.

Visszajelzések

Mindig is érdekelt minden olyan lehetőség, amivel szélesebb spektrumú átfogóbb tudásra tehetek szert. Az önismeret egy izgalmas utazás, mélyebb megértésének első állomása a Tarot szimbólumrendszerének megismerése volt, erre épül, illetve ezt egészíti ki a második állomáson a számmisztika tudománya. Sosem voltam a számokkal szoros “ barátságban”, de a mögöttes tartalmuk az a sejtelmes rezgés, ami körülveszi őket, mindig is vonzott. Több kérdés merült fel bennem: – okkal születünk azon a napon? – miért vonz az a szám? – vajon miért nem kedvelem a nevem? És még rengeteg kérdés…. Belevágtam, és szerelem első hallásra. Roni élvezetes, érthető és befogadható módon vezet be a számok világába. Már tudom okkal érkeztem azon a napon mikor leszülettem, tudom mi a sorsfeladatom, miért gondolkodom bizonyos sémákban, mi az érzelemszámom, miért látnak úgy mások, ahogy én magamat nem. Mi a tanulási feladatom, és visszaigazolást kaptam arra is, hogy a helyemen vagyok. És ami még nagyon fontos, h a tanfolyam által fejlődik az emberismeretem, amit felhasználhatok az emberi kapcsolataimban a napi interakciók során😊 Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretne eligazodni a saját és mások életében.

W.Noémi

Roni kiváló szakember, és csupa szív ember. Kizárólag maximális elismeréssel lehet csak nyilatkozni Róla.Példaértékű kitartással fejlődött erre a magas szintre. Élmény Őt hallgatni, és megtisztelő Tőle tanulni.Aranyszívű, önzetlen, támogató…és lehet, hogy még Angyal szárnyai is vannak 🙂 Vörös Barbara

Rólam

22 éve foglalkozom  spiritualitással. Asztrológia, Reiki, Life Coaching, Access végzettségeim mellett kedves eszközöm a számok rendszere. Rendszeresen tartok egyéni tanácsadásokat, tanfolyamokat, amelyekre szeretettel várlak Téged is! A számmisztika tanfolyam egyéni képzés neked való, ha szereted a teljes figyelmet és koncentrációt.