Számmisztika tanfolyam egyéni képzés

Számmisztika-numerológia képzés

Ismerd meg magad a számok tükrében! Láss igazi valójukban ez alapján másokat is – egyéni haladási tervvel

A számok a valóság építőkövei. Minden szám hordoz egy rezgést, egy tulajdonságot, amivel leírható a szám jellemző energetikája. Mindannyiunknak van kedvenc száma, amelyet szívesen használ, vagy azon a napon jobban érzi magát, van szerencseszámunk, és mindig szívesen gondolunk a születésünk napjára. A számmisztika tanfolyam segít megérteni a számokkal kapcsolatos érzéseket és e mellé tudást is ad.

A születés napjából és a névhez rendelt betűértékekből, egyedi képletet állíthatunk fel, éppúgy, mint egy asztrológiai képlet esetében. Az asztrológiával ellentétben, itt nincs szükség a pontos óra/percre, elég csak a naptár szerinti születési dátumod.
Ezek a saját egyedi számaid megadják a karaktered, jellemed, erősségeid, gyengeségeid. Fontos, hogy nincs jó vagy rossz képlet, vagy számsor, feladat van, amit meg kell oldani.
Azonban ennek részleteinek feldolgozásához ismerni kell a számok jelentését. A számoknak gazdag jelentésük van helyiérték szerint is, ezekhez kapod meg a kulcsot a képzésen.

Mit fogsz tanulni a számmisztika tanfolyam egyéni képzés tantervben?

Megismered a számok történetét, energiáját, hatásukat, ennek megjelenését a saját életedben. A számmisztika tanfolyam elvégzése után ismerni fogod, hogy mi a:

  • Születésnap-szám jelentősége,
  • Sorsszám jelentősége,
  • Belső számok, külső számok jelentősége,
  • Más emberek megértése tipológiájuk által,
  • A saját erősségeid kihasználása, és arra való alapozás, még mélyebb önismeret,
  • Párkapcsolati elemzéseket is készíthetsz.

A tanfolyam egyéni ütemtervű – online kapcsolattartással. De legalább: 8 alkalom.

Mit kapsz a számmisztika tanfolyamon?

  1. jegyzeteket
  2. gyakorlatcentrikus oktatást
  3. házi feladatokat

Mikor?

Az időpontok: egyéni ütemterv alapján

DÍJA: 5500 Ft /óra. Egy alkalom 2 órás etapokban történik.

Kinek ajánlom?

A számmisztika tanfolyam egyéni képzés azok számára jelent megoldást, akik szeretnek önállóan, egyénileg haladni. Akik szívesebben teszik fel a kérdést személyesen, és inkább lassabban, de mélyebben szeretnének a tudáshoz jutni.

A jelentkezés feltétele a jelentkezési űrlap kitöltése és az egyéni óra díjának befizetése. Ez történhet alkalmanként illetve lehetőség van egy nagyobb intervallum előre rendezésére is.

Visszajelzések

Mindig is érdekelt minden olyan lehetőség, amivel szélesebb spektrumú átfogóbb tudásra tehetek szert. Az önismeret egy izgalmas utazás, mélyebb megértésének első állomása a Tarot szimbólumrendszerének megismerése volt, erre épül, illetve ezt egészíti ki a második állomáson a számmisztika tudománya. Sosem voltam a számokkal szoros “ barátságban”, de a mögöttes tartalmuk az a sejtelmes rezgés, ami körülveszi őket, mindig is vonzott. Több kérdés merült fel bennem: – okkal születünk azon a napon? – miért vonz az a szám? – vajon miért nem kedvelem a nevem? És még rengeteg kérdés…. Belevágtam, és szerelem első hallásra. Roni élvezetes, érthető és befogadható módon vezet be a számok világába. Már tudom okkal érkeztem azon a napon mikor leszülettem, tudom mi a sorsfeladatom, miért gondolkodom bizonyos sémákban, mi az érzelemszámom, miért látnak úgy mások, ahogy én magamat nem. Mi a tanulási feladatom, és visszaigazolást kaptam arra is, hogy a helyemen vagyok. És ami még nagyon fontos, h a tanfolyam által fejlődik az emberismeretem, amit felhasználhatok az emberi kapcsolataimban a napi interakciók során😊 Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretne eligazodni a saját és mások életében.

W.Noémi

Roni kiváló szakember, és csupa szív ember. Kizárólag maximális elismeréssel lehet csak nyilatkozni Róla.Példaértékű kitartással fejlődött erre a magas szintre. Élmény Őt hallgatni, és megtisztelő Tőle tanulni.Aranyszívű, önzetlen, támogató…és lehet, hogy még Angyal szárnyai is vannak 🙂 Vörös Barbara

Rólam

22 éve foglalkozom  spiritualitással. Asztrológia, Reiki, Life Coaching, Access végzettségeim mellett kedves eszközöm a számok rendszere. Rendszeresen tartok egyéni tanácsadásokat, tanfolyamokat, amelyekre szeretettel várlak Téged is! A számmisztika tanfolyam egyéni képzés neked való, ha szereted a teljes figyelmet és koncentrációt.