Reiki

Reiki II. fokozatú tanfolyam

A reiki általános definíciója: intelligens, univerzális isteni energia. Ez az energia megtalálható a kozmoszban, ereje gyakorlatilag végtelen, korlátlan. Használatát alapvetően mindenki birtokolja reiki behangolások nélkül is, a hatékonyság azonban teljesen más beavatás nélkül.

KINEK LEHET SZÜKSÉGE A REIKIRE?

Reiki: fizikai- szellemi szintű energetizáló módszer

A reiki általános definíciója: intelligens, univerzális isteni energia. Ez az energia megtalálható a kozmoszban, ereje gyakorlatilag végtelen, korlátlan. Használatát alapvetően mindenki birtokolja reiki behangolások nélkül is, a hatékonyság azonban teljesen más beavatás nélkül. Minden anyag alapállapota rezgés. Ezért működik a reiki is, mert az alapja az energia, s ezen energiával dolgozunk a gyógyulás érdekében. A reikit tanuló azonban megkapja az összeköttetést ezzel az energiaáramlattal, s annak mintegy csatornájává válik. Ez az egyetemes életenergia így már korlátlanul használható, a nélkül, hogy a segítőt lemerítené. A reiki behangolás által megnő az egyén rezgésszintje. Nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lesz. A reiki energia természetes módon, együttesen hat az anyagi, az éteri és a gondolkodással kapcsolatos szinteken. A reiki segít megszüntetni az energiablokkokat és felszabadítani az ezekben tárolt érzelmeket. Ismerd meg hogyan A Reiki I. fokozatú tanfolyamon.

HOGYAN ZAJLIK A REIKI II. FOKOZATÚ TANFOLYAM?

Reiki II. fokozatú Tanfolyam:

A képzés első részében megtanultuk az energia mibenlétét, használatát. A test optimális energiaállapotának visszaállítására törekedve csakra munkát végeztünk. A 7 fő csakra és a mellékcsakrák megismerésével tovább léphetünk a kettes fokozatra.

A 2. fokozat témája az ismétlés lesz, valamint megtanuljuk a 3 reiki szimbólumot, aminek használatával fokozni tudjuk az energia átvitelt, illetve gyorsítani tudjuk a befogadást. Megismerjük a messze távolságból küldött szimbólum erejét: ez szimbólum segít nagy távolságokra is hatni, felvéve a környezet, a természet pozitív energiáját.

Az ismeretanyagban hangsúlyt helyezünk a pontosságra, a vizualizációra. Minél pontosabban dolgozunk, annál hatásosabb eredményt érünk el.

Helye:1148 Budapest, Boglárkertész utca 2. 1/5.
Ideje:2023. szeptember 9 – 10. (2 napos)
Létszám:minimum 4 fővel indul a tanfolyam.
Díja:37.500 Ft / fő

Amire szükséged lesz: kényelmes ruha, könnyű ebéd, minden mást biztosítok én.


Jelentkezés az info@ronikulcsa.hu email címem vagy itt a lap alján található űrlap kitöltésével.
A jelentkezés a részvételi díj megfizetésével válik véglegessé. További információ: info@ronikulcsa.hu címen. Amit a tanfolyamon kínálunk: elmélet és gyakorlat – munkafüzettel, valamint oklevél a sikeres tanfolyam elvégzéséről.

Szeretettel várlak!

Reiki életszabályok

A reiki általános életszabályai is segítik a mindennapi élet kiegyensúlyozott megélését. Nagyon szép szabályok ezek, nem korlátoznak, hanem inkább felemelnek: 

• Csak ma ne mérgelődjünk!
• Csak ma ne aggodalmaskodjunk!
• Tiszteljük önmagunkat, másokat és minden élőlényt
• Csak ma becsülettel keressük meg a kenyerünket
• Csak ma legyünk hálásak minden életigenlő alapért 

Maga a módszer évezredes múltra tekint vissza, ám újbóli felfedezését a japán Dr. Mikao Usuinak köszönhetjük. Usui arra volt kíváncsi, hogyan gyógyított Jézus kézrátételes módszerrel. E kérdés megválaszolásához utazta be a világot, és kereste a választ töretlenül. 21 napos elvonulása alatt kapta meg a kulcsot, s kezdte el segítésre és tanításra használni. Ezt adta tovább az általa kiképzett reiki mestereknek, és terjedt el így szerte a világon.
Van-e káros hatása a reikinek? Az energia természetéből adódóan a legtisztább rezgéseket használjuk, így nincs káros hatása a szervezetre nézve.

A Reiki I. fokozatú tanfolyam az energiák megismeréséről, alkalmazásáról és gyakorlásáról szól.

Jelentkezés a tanfolyamra

Töltsd ki az űrlapot, add le a jelentkezésedet, én pedig e-mailben minden információt elküldök neked.

    Shopping Cart
    Scroll to Top