Tarot tanfolyam – egyéni oktatás

Tarot egyéni oktatás

Sokakban felmerült, hogy nem mindig tudnak az adott tanfolyami napokhoz, időben csatlakozni, esetleg inkább egyénileg tanulnának, mert akkor csak feléjük fordul a figyelmem, többet tudnak kérdezni. Neked ajánlom a személyre szabott oktatást, ha egyéni tempóban, saját időbeosztásban szeretnéd tanulni a TAROT kártyák jelentését, kirakását, értelmezését. A tarot tanfolyam egyéni oktatás ezért jött létre.

Ismerd meg a kártyák jelentését!

Ez a tanfolyam olyan módszert ad a kezedbe, amellyel önmagad és mások számára segítséget nyújthatsz a mindennapok során. Ez a tanfolyamsorozat a személyes alkalmakra hivatott. Kis létszámú, közvetlen hangulatú csoportok életre hívása a célom! A Tarot tanfolyam, neked szól, ha szereted a szimbólumokat, és érdekel az önismeret egy másfajta megközelítése.

 • Érdekel az ősi Tarot szimbólumrendszere? 
 • Rég vágysz arra, hogy magadnak és másoknak is tudj kártyát vetni?
 • Szeretnél egy módszert a kezedbe, amely az utadon eligazít?
 • Érdekel az önismeret egy teljesen új megközelítése?
 • Szeretnél válaszokra lelni, kételyeid esetén?

A kártya eredete a múltba vész. Egyes elemeit már Egyiptomban is alkalmazták a beavatási rítusok esetében. A Tarot szimbólumai mély, közös archetipikus elemekből áll. Mindenkit megszólíthat, aki hagyja, hogy üzenjen számára.

A Tarot kártya szót hallva, az első jelentésében szinte mindig párosul a gondolatban a jóslással. Természetesen lehet jóslásra alkalmazni, mégsem ez a kártya elsődleges célja. Sosem vagy-vagy, hanem is-is. Használd együtt, hogy jó eredményeket érj el. A kártya segíteni szeretne visszavezetni önmagadhoz, hogy a jó úton, a helyes úton járj! Mindig segít, hogy megmutassa – épp hol tartasz az utadon.

Ha szeretnél egy önismereti rendszert megtanulni, és használni, akkor a Tarot szimbólumainak ismerete segíthet ebben. A Tarot tanfolyam egyéni oktatása során a teljes időben, lassan és részletesen haladunk. Sok-sok gyakorlat segítségével leszel egyre magabiztosabb.

Megismerkedsz:

 • a nagy arkánum teljes rendszerével,
 • a kis arkánum lapjaival,
 • az udvari lapok jelentőségével,
 • a kirakási módok rendszerével.

A személyes tarot tanfolyamon teljes figyelem mellett tanulhatsz!

A tarot rendszerével mások számára is utat mutathatsz majd. A lapok jelentéseinek megismerése által, a kirakási rendszerek gyakorlásával képes leszel mások számára támasz lenni.

Tudnivalók az egyéni Tarot tanfolyamról

Mikor?

Egyéni tempóban haladva, a teljes anyag leadásával, gyakorlatok sokaságával tanulhatsz. Igazodom az időpontokhoz, az elmélet átadásának sebességéhez, a gyakorlati órák mennyiségéhez. Addig fogom a kezded, amíg szükségesnek érzed.

Díja: az online tanórák díja óránként 5500 Ft. Az adott időszak óraszámát véve számlázom ki. A személyes, tantermi (Zugló) tanórák díja 7500 Ft/ óra.

Helyszín: Online VAGY XIV. kerület ( várhatóan 2022. februárjától )

A részvétel feltétele a jelentkezési lap kitöltése, és az egyeztetés után a választott óraszám kifizetése.

A TANFOLYAM VÉGÉN FELNŐTTKÉPZÉSI BEJELENTÉS UTÁN ÉRVÉNYES TANÚSÍTVÁNYT ÁLLÍTOK KI. (Felnőttképzési Nyilvántartási szám: B/2020/000109)

Mit kapsz a személyes Tarot tanfolyam egyéni oktatás segítségével?

 • jegyzeteket
 • teljes figyelmet
 • gyakorlatcentrikus oktatást
 • házi feladatokat
 • közös FB csoport a gyakorlás elmélyítéséhez – későbbi kérdezéshez

Szeretettel várok mindenkit a közös utazásra! 🙂

Rólam: 22 éve foglalkozom  spiritualitással. Asztrológia, Reiki, Coaching, Access végzettségeim mellett kedves eszközöm a kártya.

Kedvenceim a Crowley – Tarot, és a Rider-Waite Tarot lapjai. Meggyőződésem, hogy a lapok nem annyira jóslás, mint inkább a lélek vezetői, gyönyörű szép módon, szimbólumokkal övezve.

Szeretettel várlak a képzésre!

Roni

  Nekem írtátok:

  Drága Roni. Nagyon örülök hogy nálad tanulhatom a tarot kártya vetést. Nagyon jól érthetően mondod el hogy mi mit jelent. S szenvedéllyel látszik hogy nagyon szereted. S igaz hogy én online kértem. De ezt sem bánom. Mert így is nagyon jó. S örülök neki hogy ha meg akadok akkor bátran fordulhatok hozzád mert mindig segítesz. Ha lesz más tanfolyamod azt is szívesen be vállalom veled. Köszönöm hogy megismertelek. - Magdi