Tarot tanfolyam – egyéni oktatás

Tarot egyéni oktatás

Sokakban felmerült, hogy nem mindig tudnak az adott tanfolyami napokhoz, időben csatlakozni, esetleg inkább egyénileg tanulnának, mert akkor csak feléjük fordul a figyelmem, többet tudnak kérdezni. Neked ajánlom a személyre szabott oktatást, ha egyéni tempóban, saját időbeosztásban szeretnéd tanulni a TAROT kártyák jelentését, kirakását, értelmezését. A tarot tanfolyam egyéni oktatás ezért jött létre.

Ismerd meg a kártyák jelentését!

Ez a tanfolyam olyan módszert ad a kezedbe, amellyel önmagad és mások számára segítséget nyújthatsz a mindennapok során. Ez a tanfolyamsorozat a személyes alkalmakra hivatott. Kis létszámú, közvetlen hangulatú csoportok életre hívása a célom! A Tarot tanfolyam, neked szól, ha szereted a szimbólumokat, és érdekel az önismeret egy másfajta megközelítése.

 • Érdekel az ősi Tarot szimbólumrendszere? 
 • Rég vágysz arra, hogy magadnak és másoknak is tudj kártyát vetni?
 • Szeretnél egy módszert a kezedbe, amely az utadon eligazít?
 • Érdekel az önismeret egy teljesen új megközelítése?
 • Szeretnél válaszokra lelni, kételyeid esetén?

A kártya eredete a múltba vész. Egyes elemeit már Egyiptomban is alkalmazták a beavatási rítusok esetében. A Tarot szimbólumai mély, közös archetipikus elemekből áll. Mindenkit megszólíthat, aki hagyja, hogy üzenjen számára.

A Tarot kártya szót hallva, az első jelentésében szinte mindig párosul a gondolatban a jóslással. Természetesen lehet jóslásra alkalmazni, mégsem ez a kártya elsődleges célja. Sosem vagy-vagy, hanem is-is. Használd együtt, hogy jó eredményeket érj el. A kártya segíteni szeretne visszavezetni önmagadhoz, hogy a jó úton, a helyes úton járj! Mindig segít, hogy megmutassa – épp hol tartasz az utadon.

Ha szeretnél egy önismereti rendszert megtanulni, és használni, akkor a Tarot szimbólumainak ismerete segíthet ebben. A Tarot tanfolyam egyéni oktatása során a teljes időben, lassan és részletesen haladunk. Sok-sok gyakorlat segítségével leszel egyre magabiztosabb.

Megismerkedsz:

 • a nagy arkánum teljes rendszerével,
 • a kis arkánum lapjaival,
 • az udvari lapok jelentőségével,
 • a kirakási módok rendszerével.

A személyes tarot tanfolyamon teljes figyelem mellett tanulhatsz!

A tarot rendszerével mások számára is utat mutathatsz majd. A lapok jelentéseinek megismerése által, a kirakási rendszerek gyakorlásával képes leszel mások számára támasz lenni.

Tudnivalók az egyéni Tarot tanfolyamról

Mikor?

Egyéni tempóban haladva, a teljes anyag leadásával, gyakorlatok sokaságával tanulhatsz. Igazodom az időpontokhoz, az elmélet átadásának sebességéhez, a gyakorlati órák mennyiségéhez. Addig fogom a kezded, amíg szükségesnek érzed.

Díja: az személyes és online tanórák díja óránként 8500 Ft. Az adott időszak óraszámát véve számlázom ki.

Helyszín: Online VAGY XIV. kerület

A részvétel feltétele a jelentkezési lap kitöltése, és az egyeztetés után a választott óraszám kifizetése.

A TANFOLYAM VÉGÉN FELNŐTTKÉPZÉSI BEJELENTÉS UTÁN ÉRVÉNYES TANÚSÍTVÁNYT ÁLLÍTOK KI. A képzést végzett hallgatók– a jelenlegi jogszabályok alapján – a 9609 szakmai szám alatt, „M.n.s. egyéb személyi szolgáltatás” megnevezéssel folytathat tanácsadói tevékenységet, illetve vállalkozói igazolványt válthat ki. A képzésben kiállított Tanúsítvány nem jelent iskolarendszerű bizonyítványt. Erre csak az OKJ és a megfelelő iskolai szervek jogosultak.(Felnőttképzési Nyilvántartási szám: B/2020/000109)

Mit kapsz a személyes Tarot tanfolyam egyéni oktatás segítségével?

 • jegyzeteket
 • teljes figyelmet
 • gyakorlatcentrikus oktatást
 • házi feladatokat
 • közös FB csoport a gyakorlás elmélyítéséhez – későbbi kérdezéshez

Szeretettel várok mindenkit a közös utazásra! 🙂

Rólam: 22 éve foglalkozom  spiritualitással. Asztrológia, Reiki, Coaching, Access végzettségeim mellett kedves eszközöm a kártya.

Kedvenceim a Crowley – Tarot, és a Rider-Waite Tarot lapjai. Meggyőződésem, hogy a lapok nem annyira jóslás, mint inkább a lélek vezetői, gyönyörű szép módon, szimbólumokkal övezve.

MIT MONDANAK, A VÉGZŐSÖK?

„Nem egészen fél évvel ezelőtt kezdtem el Roninál az egyéni Tarot képzést. Teljesen nulláról indultam, az alapoktól kezdtünk mindent. Roni nagyon jól el tudta magyarázni az egyes lapok jelentését, amit az életből hozott gyakorlati példákkal még jobban szemléltetni tudott és ezáltal könnyedén megértettem őket. A házi feladatként kapott kirakásokat a következő órán mindig átbeszéltük, elmondta az észrevételeit, amiből sokat tanultam és tanulok most is. Az egyéni képzés nagy előnye hogy teljesen az én tempómban haladunk, az összes felmerülő kérdésemre választ kaphatok (akkor is ha az esetleg nem szerepelt a tananyagban 😉❤️) Nagyon örülök hogy Ronit választottam, nála türelmesebb, jobb mentort nem is kívánhattam volna magamnak. ❤️❤️ És a közös munkának még nincs vége, drága Roni egyenlőre nem szabadulsz Tőlem! 😉😘” – D.ADRIENN

Szeretettel várlak a képzésre!

Roni

  Nekem írtátok:

  Drága Roni. Nagyon örülök hogy nálad tanulhatom a tarot kártya vetést. Nagyon jól érthetően mondod el hogy mi mit jelent. S szenvedéllyel látszik hogy nagyon szereted. S igaz hogy én online kértem. De ezt sem bánom. Mert így is nagyon jó. S örülök neki hogy ha meg akadok akkor bátran fordulhatok hozzád mert mindig segítesz. Ha lesz más tanfolyamod azt is szívesen be vállalom veled. Köszönöm hogy megismertelek. - Magdi