Tarot

Tarot Tanfolyam - Egyéni Képzés

Sokakban felmerült, hogy nem mindig tudnak az adott tanfolyami napokhoz, időben csatlakozni, esetleg inkább egyénileg tanulnának, mert akkor csak feléjük fordul a figyelmem, többet tudnak kérdezni. Neked ajánlom a személyre szabott oktatást, ha egyéni tempóban, saját időbeosztásban szeretnéd tanulni a TAROT kártyák jelentését, kirakását, értelmezését. A tarot tanfolyam egyéni oktatás ezért jött létre.

Ismerd meg a kártyák jelentését!

Ez a tanfolyam olyan módszert ad a kezedbe, amellyel önmagad és mások számára segítséget nyújthatsz a mindennapok során. Ez a tanfolyamsorozat a személyes alkalmakra hivatott. Kis létszámú, közvetlen hangulatú csoportok életre hívása a célom! A Tarot tanfolyam, neked szól, ha szereted a szimbólumokat, és érdekel az önismeret egy másfajta megközelítése.

A kártya eredete a múltba vész.

Egyes elemeit már Egyiptomban is alkalmazták a beavatási rítusok esetében. A Tarot szimbólumai mély, közös archetipikus elemekből áll. Mindenkit megszólíthat, aki hagyja, hogy üzenjen számára. A Tarot kártya szót hallva, az első jelentésében szinte mindig párosul a gondolatban a jóslással. Természetesen lehet jóslásra alkalmazni, mégsem ez a kártya elsődleges célja. Sosem vagy-vagy, hanem is-is. Használd együtt, hogy jó eredményeket érj el. A kártya segíteni szeretne visszavezetni önmagadhoz, hogy a jó úton, a helyes úton járj! Mindig segít, hogy megmutassa – épp hol tartasz az utadon. Ha szeretnél egy önismereti rendszert megtanulni, és használni, akkor a Tarot szimbólumainak ismerete segíthet ebben. A Tarot tanfolyam egyéni oktatása során a teljes időben, lassan és részletesen haladunk. Sok-sok gyakorlat segítségével leszel egyre magabiztosabb. Megismerkedsz:

  • a nagy arkánum teljes rendszerével,
  • a kis arkánum lapjaival,
  • az udvari lapok jelentőségével,
  • a kirakási módok rendszerével.

A személyes tarot tanfolyamon teljes figyelem mellett tanulhatsz!

HOGYAN ZAJLIK A TAROT TANFOLYAM?

A tarot rendszerével mások számára is utat mutathatsz majd. A lapok jelentéseinek megismerése által, a kirakási rendszerek gyakorlásával képes leszel mások számára támasz lenni.

Egyéni tempóban haladva, a teljes anyag leadásával, gyakorlatok sokaságával tanulhatsz. Igazodom az időpontokhoz, az elmélet átadásának sebességéhez, a gyakorlati órák mennyiségéhez. Addig fogom a kezded, amíg szükségesnek érzed.

Helye: Online vagy Budapest XIV. kerület
Díja: személyes és online tanórák díja óránként 8500 Ft.
Az adott időszak óraszámát véve számlázom ki.

Jelentkezés az info@ronikulcsa.hu email címem vagy itt a lap alján található űrlap kitöltésével és az egyeztetés után a választott óraszám kifizetésével.

A TANFOLYAM VÉGÉN FELNŐTTKÉPZÉSI BEJELENTÉS UTÁN ÉRVÉNYES TANÚSÍTVÁNYT ÁLLÍTOK KI. A képzést végzett hallgatók– a jelenlegi jogszabályok alapján – a 9609 szakmai szám alatt, „M.n.s. egyéb személyi szolgáltatás” megnevezéssel folytathat tanácsadói tevékenységet, illetve vállalkozói igazolványt válthat ki. A képzésben kiállított Tanúsítvány nem jelent iskolarendszerű bizonyítványt. Erre csak az OKJ és a megfelelő iskolai szervek jogosultak.(Felnőttképzési Nyilvántartási szám: B/2020/000109)

Szeretettel várok mindenkit a közös utazásra! 🙂

Rólam

22 éve foglalkozom spiritualitással. Asztrológia, Reiki, Coaching, Access végzettségeim mellett kedves eszközöm a kártya.

Kedvenceim a Crowley – Tarot, és a Rider-Waite Tarot lapjai. Meggyőződésem, hogy a lapok nem annyira jóslás, mint inkább a lélek vezetői, gyönyörű szép módon, szimbólumokkal övezve.

Visszajelzések a tanfolyamról

Jelentkezés a tanfolyamra

Töltsd ki az űrlapot, add le a jelentkezésedet, én pedig e-mailben minden információt elküldök neked.

    Shopping Cart
    Scroll to Top