Személyes és online asztrológia konzultáció

15000 Ft26000 Ft

Személyes és online asztrológia konzultáció
Akkor válaszd ezt a formulát, ha tudod a pontos születési dátumodat óra/percre lebontva. Ha az asztrológia segítségével az önismereted fejlesztenéd, vagy a téged érdeklő élethelyzetedre keresed a választ.
Válaszd ki a neked megfelelő intervallumot, az online vagy a személyes Stúdióban történő munkát szeretnéd, és küldöm neked a díjbekérőt a munkához. Fontos, hogy itt a vásárlást követően minden esetben egyéni egyeztetést kérek a pontos találkozót illetően.

Cikkszám: 02 Kategóriák: ,

Leírás

Személyes és online asztrológia konzultáció
Mind hozunk egy (élet)feladatot. Az asztrológia célja és küldetése, hogy a szimbólumrendszere segítségével megmutassa: mik erre az életre hozott feladataink, de segít a mindennapi életünk ritmusaiban is eligazodni. Mert ritmus van. Feladat van, és ennek kifejeződését látjuk az ábrákban. Valóban nem a bolygók maguk adják a hatásokat. A hatást az analógia adja.

Az horoszkóp ábrája csak lehetőségeket mutat. Az asztrológia nem alkalmas jóslásra, de arra igen, hogy megmutassa, mikor milyen irányba érdemes lépni, mit támogat az időpillanat, mire megfelelő a jelen helyzet, illetve mire épp nem jó most energiát befektetni. Az asztrológia nem jóslási technika, hanem eszköz, út önmagunkhoz, valódi lényegünkhöz. A horoszkóp tulajdonképpen jelképek halmaza, de érteni kell a nyelvezetét. Ehhez ad segítséget az asztrológus.

Az asztrológiai elemzést magaddal viheted, és mindig visszanyúlhatsz, ha szükséged van rá.

További információk

Időtartam

60perc, 90perc, 120perc

Részvétel

Személyes, Online

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .