Integrál szemléletű családállítás

Az integrál szemléletű családállítás alapja a rendszerszemlélet.

„Valamit elengedni annyit jelent, mint megváltozva tovább menni.”
Bert Hellinger

 • A Hellinger féle családállítás alapja a rendszerszemlélet. Kimondja, hogy mindenkinek joga van a rendszerhez tartozni. Amikor egy családban lyuk keletkezik: bűntudat, gyász, titok, fájdalom, elszenvedett sérelem formájában, akkor a rendszer ennek kiegyenlítésére törekszik. Az utódok vállalják ennek terhét szeretetből, hűségből.

VÁLLALÁSOK

Ezek a vállalások nem tudatosak. A családállítás segít abban, hogy a rendszerben keletkezett sebek, hiányok megmutatkozzanak a család felállításának segítségével. Megengedésbe, elfogadásba kerülünk azzal, ami történik egy-egy alkalom után. Fontos, hogy nem egyetértésről van szó, hanem a valóság elfogadásáról. Ha valamit már nem akarunk titkolni, rejtegetni, elzárni, akkor a napfényre kerülve, az elfogadáson keresztül az nyugvópontra kerül.

A vállalások a saját életünkben akadályként mutatkoznak meg. Egy-egy életterületen érezzük a stagnálást, a mozdulatlanságot, vagy épp az állandó változást, a nyugalom érzése nélkül.

Milyen módokon nyilvánul meg?

 • párkapcsolattal kapcsolatos félelmek,
 • pénzzel kapcsolatos problémák,
 • egészséggel kapcsolatos visszatérő elemek,
 • önmagunkkal kapcsolatos üresség érzés,
 • félelmek, fóbiák,
 • családunk tagjaival kapcsolatos problémák.

Az élet a családtól jön. A családtól kapjuk az erőt, a lehetőségeket és a korlátokat. A család megtart, vagy kitaszít, erőt ad, vagy gyengít, gyógyít, vagy betegít. Mindennek az alapja a szeretet, a kötődés mélysége és a kiegyenlítés iránti késztetés a családállítás alatt. – A cél a rend megteremtése, a rend újraalkotása.

 

Családállítás - Rendszerállítás

Biztonságos közegben, nyugalomban és figyelemmel kísérve kérhetsz állítást. A folyamat során biztosítjuk a diszkréciót, a bizalmat és az ítélkezés mentes közeget. A családod tagjait a jelenlévők közül kiválasztva, a mező segít megmutatni, az állításod témáját, az elakadás mibenlétét. A jelenlévő segítők megmutatják az általad választott személy érzéseit, gondolatait, vágyait, félelmeit. Igen, a sajátodat is. Ezután a felismert elemekkel oldó mondatokat végzünk, és a rendszert a helyére állítjuk. Vannak olyan témák, amelyek több állítást igényelnek.

Visszajelzések a Családállításról

Integrál szemléletű családállítás lehetőségei

EGYÉNI állítás: ha nem szeretnél csoportban dolgozni, akkor lehetőség van egyéni állításra, ilyenkor ketten dolgozunk a témádon.

Egyéni állítás díja: 22.000 Ft / 90 perc

CSOPORTOS állítás: kiscsoportban dolgozunk, max. 7-8 fővel. Ebben a csoport tagjai fogják végezni a szerepeket, életre hívni a rendszer dinamikáját.

CSOPORTOS CSALÁDÁLLÍTÁSI IDŐPONTOK:

 • 2024. június 22. – nyitott
 • 2024. július 6. – nyitott
 • 2024. július 13. – nyitott
 • 2024. augusztus 04. – nyitott
 • 2024. augusztus 13. – nyitott

DÍJA:

 • ÁLLÍTÓKNAK: 18.000 Ft / fő
 • SEGÍTŐNEK: 10.000 Ft / fő

Családállításra jelentkezőknek a részvételi díjat előre kell fizetni. Választani lenet utalásos, vagy bankkártyás fizetés közül. A következő linken lehet a fizetést rendezni. https://ronikulcsa.hu/uzlet/tanacsadasok/csaladallitas/   A lenti űrlapon lehet a szabad időpontok közül választani. Aki a jelentkezés után a díjat befizette, a kiválasztott időpontra garantált a részvétele, egyéni családállítás esetén az egyeztetett időpontra.

Jelentkezés családállításra

Töltsd ki az űrlapot, add le a jelentkezésedet, én pedig e-mailben minden információt elküldök neked.

Shopping Cart
Scroll to Top