Online

Alap Asztrológiai Tanfolyam

Ismerd meg önmagad és a képleted! Az online alap asztrológia tanfolyam segítségével! Szeretnél egy évezredes múltra visszatekintő önismereti rendszert megtanulni? Vágyad másoknak is segíteni abban, hogy miért születtek, mi a feladatuk, és hogyan jelenik meg ez a képletükben? Jelentkezz az online Asztrológiai Alap tanfolyamra! A képzés végén, a felnőttképzési bejelentés után érvényes tanúsítványt állítok ki.

A KÉPZÉS ONLINE ÉLŐ KÉPZÉS, NEM FELVÉTELRŐL MEGY! INTERAKTÍV, AZAZ KÉRDEZZ-FELELEK, NYITOTT, KEDVES KÖZÖSSÉGGEL!

KINEK VALÓ AZ ASZTROLÓGIA?

Várlak szeretettel, ha...

Mit fogsz tanulni, mit kapsz a képzésen?

A TANFOLYAM VÉGÉN FELNŐTTKÉPZÉSI BEJELENTÉS UTÁN ÉRVÉNYES TANÚSÍTVÁNYT ÁLLÍTOK KI. A képzést végzett hallgatók– a jelenlegi jogszabályok alapján – a 9609 szakmai szám alatt, „M.n.s. egyéb személyi szolgáltatás” megnevezéssel folytathat tanácsadói tevékenységet, illetve vállalkozói igazolványt válthat ki. A képzésben kiállított Tanúsítvány nem jelent iskolarendszerű bizonyítványt. Erre csak az OKJ és a megfelelő iskolai szervek jogosultak.(Felnőttképzési Nyilvántartási szám: B/2020/000109)

Ki vagyok én?

Kissné Weidinger Veronika vagyok, a Ronikulcsa alapítója.

Már fiatalon is rengeteg sérüléssel küzdöttem, ami meghatározta az életemet. Sokáig kerestem a választ arra a kérdésre, hogy ki vagyok és miért vagyok olyan, amilyen. Az önismereti utam szerteágazó volt. Tanultam reikit, asztrológiát, számmisztikát, coaching ismereteket. Jelenleg mesterképzésen mentálhigiénét tanulok.

Hamar rájöttem, hogy az emberek támogatása a véremben van. Később a számmisztika is visszaigazolta ezt. Azért szeretnék segíteni, mert tudom, milyen az, amikor folyamatosan rossz dolgok történnek…Ugyanakkor van kiút!

Csak kell valaki, aki kezedbe adja a kulcsot.

Az ügyfeleim szerint én abban vagyok a legjobb, hogy visszavezessem őket önmagukhoz. Mindenkinek meg tudom mutatni azt a sok értéket, amit nem lát magában. Ebben a szellemben tartom az asztrológia tanfolyamot is. A tudást, amit generációsan hozok, az évek során kiegészítettem saját tapasztalatokkal és különböző tanfolyamokkal. 25 éve foglalkozom spiritualitással, és folyamatosan képezem magam a mai napig is.

Miben más ez az asztrológia tanfolyam, mint a többi?

Személyes és interaktív. Lehet kérdezni, gyakorolni, bármikor segítek, amikor úgy érzed, elakadsz. Lesznek házi feladatok, amiket kiértékelünk, és támogatlak a saját elemzésekben is. Minden képzésemben a gyakorlatiasságra helyezem a hangsúlyt. Elérhető és kommunikatív vagyok a tanfolyam ideje alatt. Kérdés esetén bátran fordulhatsz hozzám. Itt vagyok és fogom a kezed. Közösen tárjuk fel a jelentéseket és szívesen segítek a személyre szabott értelmezésben is. A tanfolyam végére összeáll a teljes kép, utána pedig már magadnak tudod csinálni. Az online alap asztrológia tanfolyam célja a tudásod megalapozása.

A KÉPZÉS ONLINE ÉLŐ KÉPZÉS, NEM FELVÉTELRŐL MEGY! INTERAKTÍV, AZAZ KÉRDEZZ-FELELEK, NYITOTT, KEDVES KÖZÖSSÉGGEL!

HOGYAN ZAJLIK AZ Asztrológia TANFOLYAM?

Online, Skype-on leszünk együtt, 2 HETENTE, HÉTFŐ ESTE 18:00-20:00 KÖZÖTT. Minden alkalomról felvételt készítek, ami 30 napig érhető el, ebben az intervallumban lehet visszanézni. Az Alaptanfolyam 34 alkalom, ezt követően folytatható a haladó képzéssel.

A kezdő időpont: 2024. 02.12 -én, ezt követően minden további alkalommal – kéthetente hétfőn találkozunk. Az első hétfői nap: Február 12

Díja: 28 500 Ft/hó

Várlak szeretettel!

Visszajelzések a tanfolyamról

Jelentkezés a tanfolyamra

Töltsd ki az űrlapot, add le a jelentkezésedet, én pedig e-mailben minden információt elküldök neked.

Mikor és hol lesz a Gyakorlatorientált Alapozó Asztrológia tanfolyam? Online tartjuk, Skype alkalmazásban, 20 alkalommal. Mennyibe kerül a tanfolyam? 28 500 Ft / hónap – határidőre való fizetése fontos.

    Shopping Cart
    Scroll to Top