Online

Numerológia-számmisztika Tanfolyam

Szeretnél térképet kapni önmagadhoz? Tudni, miért születtél le és mi a sorsfeladatod? Több elfogadással és kevesebb stresszel megélni a hétköznapokat? Online szeretnél tanulni? Ismerd meg magad a számok tükrében! Jelentkezz az online Számmisztika tanfolyamra, amely mellé ajándék is jár! A képzés végén, a felnőttképzési bejelentés után érvényes tanúsítványt állítok ki.

A KÉPZÉS ONLINE ÉLŐ KÉPZÉS, NEM FELVÉTELRŐL MEGY! INTERAKTÍV, AZAZ KÉRDEZZ-FELELEK, NYITOTT, KEDVES KÖZÖSSÉGGEL!

Kinek való ez a tanfolyam?

Hadd meséljem el egy kliensem történetét...

… akinek a szakadék széléről hozta vissza a párkapcsolatát a számmisztika.Ő egy 3-as típusú hölgy volt, a párja pedig 1-es férfi.

Az 1-es határozott, önálló, szeret érvényesülni, ám a 3-asnak is van egy ilyen része. Míg össze nem csiszolódtak, egyikük sem tudott engedni. A kapcsolatukat a vita és a kakaskodás jellemezte. Hamar válságba kerültek emiatt.A hölgy nem akarta elveszíteni párját. A számmisztikának köszönhetően szerencsére meglátta a megoldást. Az 1-es férfi vezető személyiség, mindenféleképpen domináns alkat, amit a 3-as nőnek el kellett fogadnia.

Rájött, hogy ha megadja párjának a tiszteletet, a döntés jogát, akkor a viták véget érnek. Aláment ugyan a domináns személyiségnek, ám nem hunyászkodott meg. Női kommunikációval, ami egy magasabb szintű kommunikáció, vezeti a férfit úgy, hogy annak nem csorbul az önérzete.A hölgy kliensem megadja a férjének azt, amire a személyéből fakadóan szüksége van, közben pedig meg tudja tartani önmagát is. Egyenrangú felekként vannak jelen a kapcsolatban. Ez a történet nagyon szépen kifejezi, mi mindenre képes a számmisztika. Sajátítsd el te is ezt a tudást a számmisztika tanfolyam online módozatával!

A képzéseimen részt vevők nagy része használja a saját klientúrájában a tudást. Elemzéseket készítenek, és segítőként vesznek részt az önismereti munkában mások segítésével! Sajátítsd el, és legyen neked is egy szakmád, amellyel támogathatod az embereket!

Mi a Számmisztika tanfolyam?

A számok a valóság építőkövei. Minden szám hordoz egy rezgést, egy tulajdonságot, amivel leírható a szám jellemző energetikája. Mindannyiunknak van kedvenc száma, amelyet szívesen használ, vagy azon a napon jobban érzi magát. Van szerencseszámunk, és mindig szívesen gondolunk a születésünk napjára. A Számmisztika tanfolyam online segít megérteni a számokkal kapcsolatos érzéseket, emellé magabiztos tudást is ad.

A születés napjából és a névhez rendelt betűértékekből egyedi képletet állíthatunk fel éppúgy, mint egy asztrológiai képlet esetében. Az asztrológiával ellentétben itt nincs szükség a pontos óra/percre, elég csak a naptár szerinti születési dátumod.

Ezek a saját egyedi számaid megadják a karaktered, jellemed, erősségeid, gyengeségeid. Fontos, hogy nincs jó vagy rossz képlet vagy számsor. Feladat van, amit meg kell oldani. Azonban ennek részleteinek feldolgozásához ismerni kell a számok jelentését. A számoknak gazdag jelentésük van helyiérték szerint is, ezekhez kapod meg a kulcsot a képzésen

Visszajelzések a tanfolyamról

A mély önismeretnek köszönhetően felfedezheted erősségeidet és megtanulhatod használni is őket! Ez az egész életed minőségére hatással lesz!

Segítésre születtem. Ez a sorsfeladatom.

Kissné Weidinger Veronika vagyok, asztrológus, coach, életvezetési tanácsadó, a Ronikulcsa alapítója.

Már fiatalon is rengeteg sérüléssel küzdöttem, ami meghatározta az életemet. Sokáig kerestem a választ arra a kérdésre, hogy ki vagyok és miért vagyok olyan, amilyen. Az önismereti utam szerteágazó volt. Tanultam reikit, asztrológiát, számmisztikát, Life coachingot, párkapcsolati coachingot és Access Barst is.

Hamar rájöttem, hogy az emberek támogatása a véremben van. Később a számmisztika is visszaigazolta ezt. Azért szeretnék segíteni, mert tudom, milyen az, amikor folyamatosan rossz dolgok történnek. Ugyanakkor van kiút! Csak kell valaki, aki kezedbe adja a kulcsot. Ezzel foglalkozom immár 20 éve, noha az önismereti utam 28 éve kezdődött. Az ügyfeleim szerint én abban vagyok a legjobb, hogy visszavezessem őket önmagukhoz. Mindenkinek meg tudom mutatni azt a sok értéket, amit nem lát magában. Ebben a szellemben tartom a számmisztika tanfolyam online képzést is. Keressük a kulcsot az önismerethez.

Összességében: egy nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb életet nyersz általa! Ugyan ki ne vágyna erre?

Mit fogsz tanulni a tanfolyamon?

Megismered a számok történetét, energiáját, hatásukat, ennek megjelenését a saját életedben. A számmisztika tanfolyam elvégzése után tudni fogod, hogy mi a:

 • születésnap-szám jelentősége,
 • sorsszám jelentősége,
 • belső számok,
 • külső számok jelentősége,
 • hozott erősségek, képességek,
 • gyengeség, fejlesztendő területek.
 • Mátrix felépítése, a születésnap számból kiszámolható lehetőségek.
 • Név, nevek jelentősége, nevek változtatása
 • Emberekkel való kapcsolatok kulcsa
 • Időminőség rendszer: éves elemzéshez, havi elemzéshez kulcsok
A számmisztika tanfolyam online 3 hónapos, 11*2 órás előadásból áll, amelyet élőben tartunk Skype-on. A képzés visszanézhető. Minden előadás 30 napig megtekinthető.

A tanfolyam időtartama:
A KÉPZÉS 2024 szeptember 11-én indul, visszanézhető módon! Minden óra 120 perces: 16:00-18:00 között tartjuk.

Ha számodra nem megfelelő az időpont, írj, és később értesítelek más időpontokról is.

Mit kapsz a tanfolyamon?

ONLINE SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM RÉSZLETEI

A tanfolyam anyaga: Mi a számmisztika? Melyek az etikai alapok? Mi a jellemzője a különböző számoknak? Mi a névszám, a sorsszám a belső és külső szám, illetve a születésnap-szám? Hogyan vizsgálunk meg egy adott képletet? Mi az időminőség-rendszer, és hogyan támogat ez téged?

A tanfolyam legalább 4 jelentkezővel indul.

Kétféle módon fizethető a tanfolyam.

 • Három havi részletben fizetve, minden hó 10-ig (első részlet augusztus 10-ig fizetendő).
 • Egy összegben augusztus 10-ig fizetve, aki egyben kifizeti a tanfolyam teljes díját, annak ajándékba adok egy 1 órás, személyes Tarot elemzést! Ez a tanfolyam elvégzése után egy előre egyeztetett időpontban online kerül megtartásra.
 • A tanfolyamon való részvétel feltétele, az első részlet 2024.09.01-ig, vagy a teljes összeg befizetése 2024.08. 20-ig, valamint a képzési szerződés kitöltése és visszaküldése hiánytalanul.
 • Early Bird kedvezmény: Annak aki 2024.07.31-ig egy összegben befizeti a tanfolyam díját, annak 95.000 Ft a képzés díja.

Alap Számmisztika Tanfolyam Online:

Fizetési mód:Early Birdfizetés 3 részletbenfizetés egy összegben
Bónuszok:Jegyzetanyag; Tarot Facebook-közösség; 1 órás, személyes Tarot elemzés 17.000 Ft értékbenJegyzetanyag; Tarot Facebook-közösségJegyzetanyag; Tarot Facebook-közösség; 1 órás, személyes Tarot elemzés 17.000 Ft értékben
Díj:95.000 Ft egy összegben37.000 Ft / részlet105.000 Ft egy összegben
Jelentkezési határidő:Őszi képzésre: 2024. 07.31Őszi képzésre: 2024. 09.01Őszi képzésre: 2024. 08.20

A TANFOLYAM VÉGÉN FELNŐTTKÉPZÉSI BEJELENTÉS UTÁN ÉRVÉNYES TANÚSÍTVÁNYT ÁLLÍTOK KI. A képzést végzett hallgatók– a jelenlegi jogszabályok alapján – a 9609 szakmai szám alatt, „M.n.s. egyéb személyi szolgáltatás” megnevezéssel folytathat tanácsadói tevékenységet, illetve vállalkozói igazolványt válthat ki. A képzésben kiállított Tanúsítvány nem jelent iskolarendszerű bizonyítványt. Erre csak az OKJ és a megfelelő iskolai szervek jogosultak.(Felnőttképzési Nyilvántartási szám: B/2020/000109)

Gyakran ismételt kérdések

Mi a Számmisztika tanfolyam online témája? A születés napjából és a névhez rendelt betűértékekből egyedi képletet állíthatunk fel éppúgy, mint egy asztrológiai képlet esetében. Az asztrológiával ellentétben itt nincs szükség a pontos óra/percre, elég csak a naptár szerinti születési dátumod. Ezek a saját egyedi számaid megadják a karaktered, jellemed, erősségeid, gyengeségeid. Fontos, hogy nincs jó vagy rossz képlet vagy számsor. Feladat van, amit meg kell oldani. Azonban ennek részleteinek feldolgozásához ismerni kell a számok jelentését. A számoknak gazdag jelentésük van helyiérték szerint is, ezekhez kapod meg a kulcsot a képzésen. 

Kinek való ez a tanfolyam? Annak, aki még mindig keresi a választ a „ki vagyok” kérdésre; szeretné mélyebben megismerni önmagát, a családját vagy a környezetében élőket; meg akarja tudni, mi a sorsfeladata; egy olyan keretrendszert keres az életéhez, amelynek köszönhetően kevesebb a stressz és több az elfogadás; szeretné megtalálni az egyensúlyt a hétköznapokban; párkapcsolati nehézségekkel küzd, és szeretné azokat megoldani; segítővé szeretne válni, esetleg kiegészíteni segítő hivatását még egy tevékenységgel. A számmisztika tanfolyam sokak számára lehet útmutató.

Ad a tanfolyam tanúsítványt? A képzés végén, a felnőttképzési bejelentés után érvényes tanúsítványt állítok ki a hatályos jogszabályok alapján. Máshova nem sorolható tevékenységekhez lehet használni. Nem iskolarendszerű bizonyítvány. Felnőttképzési Nyilvántartási szám: B/2020/000109


A KÉPZÉS ONLINE ÉLŐ KÉPZÉS, NEM FELVÉTELRŐL MEGY! INTERAKTÍV, AZAZ KÉRDEZZ-FELELEK, NYITOTT, KEDVES KÖZÖSSÉGGEL!

Jelentkezés a tanfolyamra

Shopping Cart
Scroll to Top