Elemzések

Kérdőasztrológia

15.000 Ft

Akkor válaszd ezt a terméket, ha egy esemény kimenetelére vársz választ. Nincs szükség a kérdező pontos születési idejére, mert a válasza kérdés időpontjára vonatkozik.  A képlet a kérdező valós helyzetét mutatja meg. A kérdőasztrológia speciális és konkrét kérdésekre tud egyszerűen és gyorsan választ adni.

Időzítés eseményekhez

15.000 Ft

Akkor válaszd ezt a terméket, ha egy esemény elindításához keresel megfelelő dátumot. Milyen események lehetnek, többek között?

Tanulmányok, állásinterjú, állásváltoztatás, vállalkozás indítása, esküvő, projektek kezdése, szakítás, válás, peres ügyek, családi események, fontos meetingek, orvosi vizsgálatok

Asztrológia Teljes Radix Elemzés- írásban

40.000 Ft

A pontos születési dátumra felállított személyiségelemzésed kb 20-22 oldalban. Az elemzést én írom, nem gép állítja össze.

Mind hozunk egy (élet)feladatot. Az asztrológia célja és küldetése, hogy a szimbólumrendszere segítségével megmutassa: mik erre az életre hozott feladataink, de segít a mindennapi életünk ritmusaiban is eligazodni. Mert ritmus van. Feladat van, és ennek kifejeződését látjuk az ábrákban. Valóban nem a bolygók maguk adják a hatásokat. A hatást az analógia adja.
Elkészítési idő: kb 3 hét.

Asztrológiai Tanácsadás – írásban

10.000 Ft17.000 Ft

Ezt a a formulát akkor válaszd, ha az asztrológia segítségével szeretnél tanácshoz, útmutatáshoz jutni, és ezt írásban szeretnéd megkapni.

Elkészítési idő: munkámtól függően 1-1,5 hét

Tarot Tanácsadás – írásban

10.000 Ft17.000 Ft

Ezt a a formulát akkor válaszd, ha a tarot kártya segítségével szeretnél tanácshoz, útmutatáshoz jutni, és ezt írásban szeretnéd megkapni.

Elkészítési idő: munkámtól függően 1-1,5 hét

Tanácsadások

Családállítás

10.000 Ft18.000 Ft

Díja:

Állítónak: 18 000 Ft,

Segítőnek: 10 000 Ft.

Life Coaching Tanácsadás – személyes vagy online

17.000 Ft30.000 Ft

Ezt a formulát akkor válaszd, ha személyesen szeretnél beszélni velem vagy Zuglóban, vagy pedig az online alkalmazásokon keresztül. Fontos, hogy itt a vásárlást követően minden esetben egyéni egyeztetést kérek a pontos találkozót illetően.

[ea_bootstrap width=”800px” scroll_off=”true” layout_cols=”2″]

 

Numerológia Tanácsadás – személyes vagy online

17.000 Ft30.000 Ft

Ezt a formulát akkor válaszd, ha személyesen szeretnél beszélni velem vagy Zuglóban, vagy pedig az online alkalmazásokon keresztül, és a számmisztika eszközét szeretnéd alkalmazni, akár önismerettel kapcsolatban, akár konkrét tanácskérés kapcsán. Fontos, hogy itt a vásárlást követően minden esetben egyéni egyeztetést kérek a pontos találkozót illetően.

Asztrológia Konzultáció – személyes vagy online

17.000 Ft30.000 Ft

Akkor válaszd ezt a formulát, ha tudod a pontos születési dátumodat óra/percre lebontva. Ha az asztrológia segítségével az önismereted fejlesztenéd, vagy a téged érdeklő élethelyzetedre keresed a választ.

Válaszd ki a neked megfelelő intervallumot, az online vagy a személyes Stúdióban történő munkát szeretnéd, és küldöm neked a díjbekérőt a munkához. Fontos, hogy itt a vásárlást követően minden esetben egyéni egyeztetést kérek a pontos találkozót illetően.

Tarot Életvezetési Tanácsadás – személyes vagy online

17.000 Ft30.000 Ft

Akkor válaszd ezt a lehetőséget, ha a Tarot szellemiségével, segítségével keresed a választ az élethelyzetedre.

Válaszd ki a számodra megfelelő időtartamot, jelezd, hogy online vagy személyesen találkozzunk, minden esetben előre kell egyeztetni a konzultáció dátumát.

Tanfolyamok

Tarot Csoportos Alapképzés

95.000 Ft

Mélyítsd el a kapcsolatodat a Tarot-val, tedd a szövetségeseddé és fejlődj a lapok tanításai által.Egy bárhol és bármikor használható önismereti eszközt kaphatsz kézhez!

Mentorod leszek az úton, hogy a kérdéseiddel ne maradj egyedül! Az óra interaktív jellege segít abban, hogy ne csak száraz ismeretanyagot vigyél magaddal. A képi világ szeretne visszavezetni önmagadhoz, hogy a helyes úton járj! Mindig segít meglátni, hol tartasz az utadon, és merre menj, ha elakadtál. Fókuszt helyezünk a lapok jelentése mellett az önismeretre és a tudásra is, amit a tanácsadásaidon alkalmazhatsz. A kártyák tanulása során a Crowley Tarot rendszerét tanítom.

A képzés hossza 11 hét + egy személyes gyakorló nap.
A képzés indulása: 2022.09.06, minden héten kedden 18:00-20:00 között

Shopping Cart
Scroll to Top