Elemzések

Asztrológia Teljes Radix Elemzés- írásban

30000 Ft

A pontos születési dátumra felállított személyiségelemzésed kb 20-22 oldalban. Az elemzést én írom, nem gép állítja össze.

Mind hozunk egy (élet)feladatot. Az asztrológia célja és küldetése, hogy a szimbólumrendszere segítségével megmutassa: mik erre az életre hozott feladataink, de segít a mindennapi életünk ritmusaiban is eligazodni. Mert ritmus van. Feladat van, és ennek kifejeződését látjuk az ábrákban. Valóban nem a bolygók maguk adják a hatásokat. A hatást az analógia adja.
Elkészítési idő: kb 3 hét.

Asztrológiai Tanácsadás – írásban

9000 Ft15000 Ft

Ezt a a formulát akkor válaszd, ha az asztrológia segítségével szeretnél tanácshoz, útmutatáshoz jutni, és ezt írásban szeretnéd megkapni.

Elkészítési idő: munkámtól függően 1-1,5 hét

Tarot Tanácsadás – írásban

9000 Ft15000 Ft

Ezt a a formulát akkor válaszd, ha a tarot kártya segítségével szeretnél tanácshoz, útmutatáshoz jutni, és ezt írásban szeretnéd megkapni.

Elkészítési idő: munkámtól függően 1-1,5 hét

Tanácsadások

Life Coaching Tanácsadás – személyes vagy online

15000 Ft26000 Ft

Ezt a formulát akkor válaszd, ha személyesen szeretnél beszélni velem vagy Zuglóban, vagy pedig az online alkalmazásokon keresztül. Fontos, hogy itt a vásárlást követően minden esetben egyéni egyeztetést kérek a pontos találkozót illetően.

Numerológia Tanácsadás – személyes vagy online

15000 Ft26000 Ft

Ezt a formulát akkor válaszd, ha személyesen szeretnél beszélni velem vagy Zuglóban, vagy pedig az online alkalmazásokon keresztül, és a számmisztika eszközét szeretnéd alkalmazni, akár önismerettel kapcsolatban, akár konkrét tanácskérés kapcsán. Fontos, hogy itt a vásárlást követően minden esetben egyéni egyeztetést kérek a pontos találkozót illetően.

Asztrológia Konzultáció – személyes vagy online

15000 Ft26000 Ft

Akkor válaszd ezt a formulát, ha tudod a pontos születési dátumodat óra/percre lebontva. Ha az asztrológia segítségével az önismereted fejlesztenéd, vagy a téged érdeklő élethelyzetedre keresed a választ.

Válaszd ki a neked megfelelő intervallumot, az online vagy a személyes Stúdióban történő munkát szeretnéd, és küldöm neked a díjbekérőt a munkához. Fontos, hogy itt a vásárlást követően minden esetben egyéni egyeztetést kérek a pontos találkozót illetően.

Tarot Életvezetési Tanácsadás – személyes vagy online

15000 Ft26000 Ft

Akkor válaszd ezt a lehetőséget, ha a Tarot szellemiségével, segítségével keresed a választ az élethelyzetedre.

Válaszd ki a számodra megfelelő időtartamot, jelezd, hogy online vagy személyesen találkozzunk, minden esetben előre kell egyeztetni a konzultáció dátumát.

Tanfolyamok

Tarot Csoportos Alapképzés

95000 Ft

Mélyítsd el a kapcsolatodat a Tarot-val, tedd a szövetségeseddé és fejlődj a lapok tanításai által.Egy bárhol és bármikor használható önismereti eszközt kaphatsz kézhez!

Mentorod leszek az úton, hogy a kérdéseiddel ne maradj egyedül! Az óra interaktív jellege segít abban, hogy ne csak száraz ismeretanyagot vigyél magaddal. A képi világ szeretne visszavezetni önmagadhoz, hogy a helyes úton járj! Mindig segít meglátni, hol tartasz az utadon, és merre menj, ha elakadtál. Fókuszt helyezünk a lapok jelentése mellett az önismeretre és a tudásra is, amit a tanácsadásaidon alkalmazhatsz. A kártyák tanulása során a Crowley Tarot rendszerét tanítom.

A képzés hossza 11 hét + egy személyes gyakorló nap.
A képzés indulása: 2022.09.06, minden héten kedden 18:00-20:00 között

Shopping Cart
Scroll to Top