Workshop

A Mágus Útja - Erőnk és képességeink Workshop

Mindenkinek van egy saját, különleges ereje, ami csak rá jellemző. Egyéniségként van önmagához kulcsa, csak épp nem tudatosodik. Mindenkinek van tehetsége valamiben, egyfajta varázspálcája, amelyet nem ismer fel önmagában, vagy ha felismeri, nem tudja, mit is kezdjen vele.

Hogy miért nem? Mert a külvilág uniformizál. Azt akarja, hogy egyformák legyünk. Hogy ugyanazokat a készségeket bírjuk, teljesen mindegy, hogy azok a készségek az adott személyhez illeszkednek-e. Az iskolai rendszer erre tanít minket: ne lógj ki, ne különbözz, tanulj jól, nem kérdezz, csak magolj, és ami a legfontosabb: ne gondolkozz! 

Aztán itt van a családi minta ereje: sok szülő szeretné, ha a gyermeke vinné tovább a képességeit, készségeit, vágyait, álmait, ami neki nem adatot meg. Érthető a vágy, de sajnos korlátozó. Ebben az esettben nem veszi figyelembe a gyermek saját tudását és kompetenciáját. 

Végül pedig a társadalmi elfogadottság is sokat nyom a latban. Légy orvos, légy ügyvéd, légy ….. itt helyettesítd be azzal, ami szerinted igaz. Az emberek törekednek arra, hogy a társadalmi megítélésük is rendben legyen.

A 22 LAPOS ÖNISMERETI ÚT

Volt nekem egy 22 napos önismereti út programom a Tarot kártyák segítségével – ennek első állomása lesz a gyakorlati Workshop, a MÁGUS lapjával kezdve. Bár a Bolonddal kellene kezdenünk, mégis, úgy gondolom, hogy jobb felismerni az eszközeinket, lehetőségeinket, képességeinket, hogy aztán a Bolond lapjával folytassuk. A tematika a Mágus lapja köré lesz rendelve, és ehhez keresünk kulcsokat, megoldásokat.

Mindenkinek van saját varázspálcája, és a nap során megker3essük a te valódi varázspálcádat, varázserődet. Cél az is, hogy nem kell félned a saját erődtől, inkább tudatosan használd azt az életedben.

Mindenkinek más és más a varázsereje, egyediek vagyunk! A tragédia pedig az, hogy mások varázspálcájával akarunk működni. Dobd el mások pálcáját, alkossuk meg a sajátodat!

 

Mire törekszünk?

Információk

Jelentkezni és a díjat befizetni 2023.12.10-ig lehetséges. 
A workshopon való részvételed a befizetéssel együtt történik meg.

Helyszín:1148 Budapest, Bolgárkertész u. 2. 1/5.
Ideje:2024.06.13 10:00-17:00
Létszám:maximum 6 fő, kiscsoportos részvétel
Díja:19.900 Ft

4

Jelentkezés a workshopra

Töltsd ki az űrlapot, add le a jelentkezésedet, én pedig e-mailben minden információt elküldök neked.

    Shopping Cart
    Scroll to Top