Programok

Sokszor szeretnénk időben tervezni, és választani az online/offline (személyes) programok között. Az oldalon időrendben találhatod meg a képzéseket, eseményeket, Neked csak választanod kell az időpontok közül.

ONLINE

Teljes alapozó Tarot tanfolyam

Mélyítsd el a kapcsolatodat a Tarot-val, tedd a szövetségeseddé és fejlődj a lapok tanításai által.Egy bárhol és bármikor használható önismereti eszközt kaphatsz kézhez!Mentorod leszek az úton, hogy a kérdéseiddel ne maradj egyedül! Az óra interaktív jellege segít abban, hogy ne csak szárazz ismeretanyagot vigyél magaddal. Fókuszt helyezünk a lapok jelentése mellett az önismeretre és a tudásra is, amit a tanácsadásaidon alkalmazhatsz.

Integrált Szemléletű Családállítás

A családállítás segít abban, hogy a rendszerben keletkezett sebek, hiányok megmutatkozzanak a család felállításának segítségével. Megengedésbe, elfogadásba kerülünk azzal, ami történik egy-egy alkalom után. Fontos, hogy nem egyetértésről van szó, hanem a valóság elfogadásáról. Ha valamit már nem akarunk titkolni, rejtegetni, elzárni, akkor a napfényre kerülve, az elfogadáson keresztül az nyugvópontra kerül.

ONLINE

Számmisztika Tanfolyam

A KÉPZÉS Február 08-án indul kivételesen csütörtökön, ezt követősen  SZERDÁNKÉNT 16:00- 18:00 közötti intervallumban Skype alkalmazásban. 11 alkalom.

22 napos Tarot Önismereti Program

Minden nap egy lapot dolgozunk fel a Tarot nagy arkánumából. Ennek az egy lapnak több kérdése lesz hozzád, amelyet a csoportban kapsz meg. TE döntesz, hogy intenzíven válaszolva benne leszel-e a feladat megosztásában a csoportban, avagy csak magaddal dolgozol.

REIKI I. FOKOZATÚ TANFOLYAM

Miért lehet szüksége a Reikire?

  • ha lelki nyugalmat szeretne elérni
  • ha oldaná a mindennapokban felgyülemlett stresszt
  • energiahiány, levertség, fáradtságérzés esetén
  • ha fejlődni szeretne, tágabb nézőpontból szemlélné az életet

ASZTROLÓGIA KÉPZÉS

Online, Skype-on leszünk együtt, 2 HETENTE, HÉTFŐ ESTE 18:00-20:00 KÖZÖTT. Minden alkalomról felvételt készítek, ami 30 napig érhető el, ebben az intervallumban lehet visszanézni. Az Alaptanfolyam 34 alkalom, ezt követően folytatható a haladó képzéssel.

A kezdő időpont: az első nap 10.09-én, ezt követően minden további alkalommal – kéthetente hétfőn találkozunk. 

Díja: 28 500 Ft/hó

Shopping Cart
Scroll to Top