Numerológia-számmisztika tanfolyam-online

ONLINE TANFOLYAM

Szeretnél egy átfogó térképet kapni önmagadhoz? Tudni, miért születtél le és mi a sorsfeladatod? Több elfogadással és kevesebb stresszel megélni a hétköznapokat? Online szeretnél tanulni?

Ismerd meg magad a számok tükrében!

Jelentkezz az online Számmisztika tanfolyamra, amely mellé ajándék is jár! A képzés végén, a felnőttképzési bejelentés után érvényes tanúsítványt állítok ki.

Hadd meséljem el egy kliensem történetét, akinek a szakadék széléről hozta vissza a párkapcsolatát a számmisztika.Ő egy 3-as típusú hölgy volt, a párja pedig 1-es férfi.

Az 1-es határozott, önálló, szeret érvényesülni, ám a 3-asnak is van egy ilyen része. Míg össze nem csiszolódtak, egyikük sem tudott engedni. A kapcsolatukat a vita és a kakaskodás jellemezte. Hamar válságba kerültek emiatt.A hölgy nem akarta elveszíteni párját. A számmisztikának köszönhetően szerencsére meglátta a megoldást. Az 1-es férfi vezető személyiség, mindenféleképpen domináns alkat, amit a 3-as nőnek el kellett fogadnia.

Rájött, hogy ha megadja párjának a tiszteletet, a döntés jogát, akkor a viták véget érnek. Aláment ugyan a domináns személyiségnek, ám nem hunyászkodott meg. Női kommunikációval, ami egy magasabb szintű kommunikáció, vezeti a férfit úgy, hogy annak nem csorbul az önérzete.A hölgy kliensem megadja a férjének azt, amire a személyéből fakadóan szüksége van, közben pedig meg tudja tartani önmagát is. Egyenrangú felekként vannak jelen a kapcsolatban.

Ez a történet nagyon szépen kifejezi, mi mindenre képes a számmisztika. Sajátítsd el te is ezt a tudást a számmisztika tanfolyam online módozatával!

A képzéseimen részt vevők nagy része használja a saját klientúrájában a tudást. Elemzéseket készítenek, és segítőként vesznek részt az önismereti munkában mások segítésével! Sajátítsd el, és legyen neked is egy szakmád, amellyel támogathatod az embereket!

Mi a Számmisztika tanfolyam?

A számok a valóság építőkövei. Minden szám hordoz egy rezgést, egy tulajdonságot, amivel leírható a szám jellemző energetikája. Mindannyiunknak van kedvenc száma, amelyet szívesen használ, vagy azon a napon jobban érzi magát. Van szerencseszámunk, és mindig szívesen gondolunk a születésünk napjára. A Számmisztika tanfolyam online segít megérteni a számokkal kapcsolatos érzéseket, emellé magabiztos tudást is ad.

A születés napjából és a névhez rendelt betűértékekből egyedi képletet állíthatunk fel éppúgy, mint egy asztrológiai képlet esetében. Az asztrológiával ellentétben itt nincs szükség a pontos óra/percre, elég csak a naptár szerinti születési dátumod.

Ezek a saját egyedi számaid megadják a karaktered, jellemed, erősségeid, gyengeségeid. Fontos, hogy nincs jó vagy rossz képlet vagy számsor. Feladat van, amit meg kell oldani. Azonban ennek részleteinek feldolgozásához ismerni kell a számok jelentését. A számoknak gazdag jelentésük van helyiérték szerint is, ezekhez kapod meg a kulcsot a képzésen

A mély önismeretnek köszönhetően felfedezheted erősségeidet és megtanulhatod használni is őket! Ez az egész életed minőségére hatással lesz!

Kinek való ez a tanfolyam?

Annak, aki:

 • még mindig keresi a választ a „ki vagyok” kérdésre.
 • szeretné mélyebben megismerni önmagát, a családját vagy a környezetében élőket, hogy kevesebb konfliktussal kelljen szembekerülnie.
 • meg akarja tudni, mi a sorsfeladata.
 • egy olyan keretrendszert keres az életéhez, amelynek köszönhetően kevesebb a stressz és több az elfogadás a hétköznapokban.
 • szeretné megtalálni az egyensúlyt minden szerepében.
 • párkapcsolati nehézségekkel küzd, és szeretné azokat megoldani.
 • segítővé szeretne válni, esetleg kiegészíteni segítő hivatását még egy tevékenységgel.

Magadra ismertél?

Akkor kattints a gombra, jelentkezz a számmisztika tanfolyam online verziójára!

Nézd meg, mit mondtak azok, akik már elvégezték a tanfolyamot!

„Nagyon tetszett. Nagyon komoly felismeréseket adott. Szerettem, hogy pörgős, jó, közvetlen hangulatú. Ahhoz, hogy alapképzés, jól használható tudást, rálátást kaptunk. Nemrég léptem az önismeret útjára. Rengeteget segített benne. Megértettem általa olyan eseményeket, dolgokat, amiket nem tudtam hova tenni, hogy miért úgy zajlott, ahogy. Visszaigazolt olyan jellembeli vonulatokat, amit nem fogadtam el másoktól, mert hihetetlennek tűnt. Nekem sok segítséget jelentett a magam és az utam megértésében.” – Etus

„Szeretek tanulni. A számokkal sosem voltam jóban, de a numerológia,számmisztika világa rabul ejtett. Olvasom az embereket, már nem csak érzem, tudom h kik azok akik illenek hozzám, értem miért érzem jól vagy rosszul magam valakinek a társaságában. Hamarabb elengedek dolgokat másokkal kapcsolatban, mert tudom, hogy papírja van róla(ezt Roni szokta mondani)😊. Ahhoz, hogy mindezt elsajátítsam kell egy remek tanító. Roni személyében megtaláltam. Szemléletes, érthető, élvezetes előadásokat hallok, rengeteg saját tapasztalattal. Mindenkinek ajánlom nem csak ezt a képzését, hanem mindegyiket!” – Weller Noémi

„Szia Roni!🙂 Hálásan köszönöm, hogy megosztottad tudásod velem. Nagyon jól éreztem magam az óráidon, és nagyon sokat segítettél nekem. Csak ajánlani tudlak mindenkinek! Akármikor kérdésem van hozzád a vizsga után is, mindig segítesz. Csodálatos ember vagy!😊” – Oláh Péter

Manapság sok képzéssel találkozhatunk, de Roni úgy állította össze a saját képzését, hogy könnyen beilleszthető legyen a hétköznapokba, és emiatt rá esett a választásom. : ) Nagyon kedves, rugalmas, segítőkész, és ami számomra fontos, hogy mindig elérhető. Nem volt kérdés, hogy az alapképzés után folytatom a haladó csoportban. – Mélykuti Andrea

„Fantasztikus élmény volt számomra. Az ahogyan tanítasz, az a lendület és lelkesedés, igazából, ha mindenki így tanítani, akkor nem lenne gond a világban az iskolákban. Hatalmas önismeretet, és elfogadást. Valamint tudom, hogy valóban mik azok a gyengeségek, amikre oda kell figyelnem.” – Ungvári Mónika

Nagyon tetszett. Nagyon komoly felismeréseket adott. Szerettem, hogy pörgős, jó, közvetlen hangulatú. Ahhoz, hogy alapképzés, jól használható tudást, rálátást kaptunk. Nemrég léptem az önismeret útjára. Rengeteget segített benne. Megértettem általa olyan eseményeket, dolgokat, amiket nem tudtam hova tenni, hogy miért úgy zajlott, ahogy. Visszaigazolt olyan jellembeli vonulatokat, amit nem fogadtam el másoktól, mert hihetetlennek tűnt. Nekem sok segítséget jelentett a magam és az utam megértésében.- Etus

„A számok által rájöttem, hogy életem során birtokomban voltak különböző képességeim, amik az évek során háttérbe kerültek. Magabiztosság, döntés képessége a saját sorsom felett.”- Csabai Beáta

Miért hallgass rám?

Segítésre születtem. Ez a sorsfeladatom.

Kissné Weidinger Veronika vagyok, asztrológus, coach, életvezetési tanácsadó, a Ronikulcsa alapítója.

Már fiatalon is rengeteg sérüléssel küzdöttem, ami meghatározta az életemet. Sokáig kerestem a választ arra a kérdésre, hogy ki vagyok és miért vagyok olyan, amilyen. Az önismereti utam szerteágazó volt. Tanultam reikit, asztrológiát, számmisztikát, Life coachingot, párkapcsolati coachingot és Access Barst is.

Hamar rájöttem, hogy az emberek támogatása a véremben van. Később a számmisztika is visszaigazolta ezt. Azért szeretnék segíteni, mert tudom, milyen az, amikor folyamatosan rossz dolgok történnek…

Ugyanakkor van kiút!

Csak kell valaki, aki kezedbe adja a kulcsot.

Ezzel foglalkozom immár 10 éve, noha az önismereti utam 22 éve kezdődött. Az ügyfeleim szerint én abban vagyok a legjobb, hogy visszavezessem őket önmagukhoz. Mindenkinek meg tudom mutatni azt a sok értéket, amit nem lát magában. Ebben a szellemben tartom a számmisztika tanfolyam online képzést is. Keressük a kulcsot az önismerethez.

Várlak szeretettel!

A Számmisztika tanfolyam az egész életedre hatással lesz!

 • Pontosan fogod tudni, hogy az adott évet tekintve mi a feladatod, mit kell megfejlődnöd. Könnyebben megérted, hogy miért van az, ami éppen van.
 • Az éves előrejelzést le lehet bontani havi szintre is. Megnézheted, mit várhatsz az adott hónaptól.
 • Nemcsak önmagadhoz, hanem az emberekhez is kapsz egy térképet, eszköztárat. Ennek köszönhetően számos konfliktus elkerülésére és megoldására leszel képes.
 • Önmagad megismerésével pontosan fogod tudni, mik az értékeid és miben vagy jó. Ezeket használva pedig könnyebben elérheted a céljaidat is a munkában és a magánéletben egyaránt.
 • Ezáltal meg tudod adni magadnak az öngondoskodást.
 • Ezzel a keretrendszerrel és tudatossággal a stressz sem lesz olyan intenzív az életedben.
 • Jobb lesz a párkapcsolatod és a gyermekeiddel való kapcsolódásod, hiszen az ő működésüket is pontosan fogod látni, érteni.

Összességében: egy nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb életet nyersz általa!

Ugyan ki ne vágyna erre? 🙂

Szerintem gyere!

Mit fogsz tanulni a tanfolyamon?

Megismered a számok történetét, energiáját, hatásukat, ennek megjelenését a saját életedben. A számmisztika tanfolyam elvégzése után tudni fogod, hogy mi a:

 • születésnap-szám jelentősége,
 • sorsszám jelentősége,
 • belső számok, külső számok jelentősége,
 • hozott erősségek, képességek,
 • gyengeség, fejlesztendő területek.

A számmisztika tanfolyam online 2 hónapos, 8*2 órás előadásból áll, amelyet élőben tartunk Skype-on. A képzés visszanézhető. Minden előadás 30 napig megtekinthető.

A tanfolyam időtartama:

SZERDÁNKÉNT 18:00 órától Skype alkalmazásban.

 • A KÉPZÉS dátumai: A KÉPZÉS MÁRCIUS 29-ÉN INDUL ÚJRA!

·  2023.03.29

·  2023.04.05

·  2023.04.12

·  2023.04.19

·  2023.04.26

·  2023.05.03

·  2023.05.10

·  2023.05.17

Személyes gyakorló nap a Stúdióban: 2023.05.20 10:00-14:00 (nem kötelező)

Ha számodra nem megfelelő az időpont, írj, és később értesítelek más időpontokról is.

Mit kapsz a tanfolyamon?

 • Jegyzeteket;
 • gyakorlatcentrikus oktatást;
 • házi feladatokat;
 • közös Facebook-csoport a gyakorlás elmélyítéséhez – későbbi kérdezéshez, utánkövetéshez;
 • jó társaságot.
 Számmisztika alaptanfolyam
Tanfolyam anyagaMi a számmisztika?Melyek az etikai alapok? Mi a jellemzője a különböző számoknak? Mi a névszám, a sorsszám a belső és külső szám, illetve a születésnap-szám?Hogyan vizsgálunk meg egy adott képletet? Mi az időminőség-rendszer, és hogyan támogat ez téged?  
Díja: 49.900Ft – Lehetőség van egy, vagy két részletben fizetni
 

A TANFOLYAM VÉGÉN FELNŐTTKÉPZÉSI BEJELENTÉS UTÁN ÉRVÉNYES TANÚSÍTVÁNYT ÁLLÍTOK KI. A képzést végzett hallgatók– a jelenlegi jogszabályok alapján – a 9609 szakmai szám alatt, „M.n.s. egyéb személyi szolgáltatás” megnevezéssel folytathat tanácsadói tevékenységet, illetve vállalkozói igazolványt válthat ki. A képzésben kiállított Tanúsítvány nem jelent iskolarendszerű bizonyítványt. Erre csak az OKJ és a megfelelő iskolai szervek jogosultak.(Felnőttképzési Nyilvántartási szám: B/2020/000109)

A TANFOLYAM LEGALÁBB 4 JELENTKEZŐVEL INDUL!

Mit kell tenned?

1. Töltsd ki az űrlapot, és küldd el a megrendelésedet. A megrendelőlapon jelezd a csomagot!

2. Egy visszaigazoló levélben küldöm neked a további tudnivalókat.

Gyakran ismételt kérdések

Mi a Számmisztika tanfolyam online témája?

A születés napjából és a névhez rendelt betűértékekből egyedi képletet állíthatunk fel éppúgy, mint egy asztrológiai képlet esetében. Az asztrológiával ellentétben itt nincs szükség a pontos óra/percre, elég csak a naptár szerinti születési dátumod.

Ezek a saját egyedi számaid megadják a karaktered, jellemed, erősségeid, gyengeségeid. Fontos, hogy nincs jó vagy rossz képlet vagy számsor. Feladat van, amit meg kell oldani. Azonban ennek részleteinek feldolgozásához ismerni kell a számok jelentését. A számoknak gazdag jelentésük van helyiérték szerint is, ezekhez kapod meg a kulcsot a képzésen.

Kinek való ez a tanfolyam?

Annak, aki még mindig keresi a választ a „ki vagyok” kérdésre; szeretné mélyebben megismerni önmagát, a családját vagy a környezetében élőket; meg akarja tudni, mi a sorsfeladata; egy olyan keretrendszert keres az életéhez, amelynek köszönhetően kevesebb a stressz és több az elfogadás; szeretné megtalálni az egyensúlyt a hétköznapokban; párkapcsolati nehézségekkel küzd, és szeretné azokat megoldani; segítővé szeretne válni, esetleg kiegészíteni segítő hivatását még egy tevékenységgel. A számmisztika tanfolyam sokak számára lehet útmutató.

Ad a tanfolyam tanúsítványt?

A képzés végén, a felnőttképzési bejelentés után érvényes tanúsítványt állítok ki a hatályos jogszabályok alapján. Máshova nem sorolható tevékenységekhez lehet használni. Nem iskolarendszerű bizonyítvány.

Felnőttképzési Nyilvántartási szám: B/2020/000109

Hogyan tudok jelentkezni?

Görgess le az űrlaphoz, és töltsd ki. A jelentkezést követően e-mailben küldöm el az utalás részleteit és a további tudnivalókat.