Numerológia

Azért születünk le a Földre, hogy csakis ránk jellemző feladatokkal szolgáljuk magunkat és másokat. Az ember létezése során sokszor azt hiszi, úgy érzi, hogy teljesen magára van hagyatva avval, hogy nem tudja mi a sorsa, és az, hogy milyen segítségeket kaphat ahhoz, hogy a küldetését be tudja tölteni.

Mire jó a számmisztika?

A számmisztika az egyik ilyen eszköz önmagunk megismerésére. Nem csak a nagy tetteknek, a híres embereknek van sorsuk, vagy fontos sorsuk. Minden ember magában hordoz egy olyan áldást, amely csak rá jellemző, minden ember tud valamit adni másoknak.

A helyes létezés, amikor összhangban vagyunk mindennel fontosabb, mint bármely katonai hódítás feltalálás, vagy nagy tett. Egyetlen mosoly sokszor világot jelenthet valakinek.

Az önismeret nem kizárólag a nagy kérdések megtalálása esetében fontos. Gyakran érezzük, hogy bizonyos hatások újra és újra megtalálnak bennünket. Bizonyos események átszínezik az életünket. A mindennapok mágiájának első lépése, hogy megismerjük milyen adottságokkal indulunk? Mely tulajdonságok azok, amelyek gátló tényezőként vannak bennünk, de akadályozásukkal mégis tanítanak?

Hogyan keresünk a numerológia-számmisztika segítségével?

A számmisztika két fontos adattal dolgozik:

  • A születési dátummal, amely feltárja a sorsot, az utat, amelyen járnunk kell, bemutatja gondolataink, érzéseink elsődleges jellegét;
  • nevünkkel, mint energia rezgéssel, amely megmutatja, milyen eszközökkel, viselkedéssel tudunk fejlődni, szolgálni, milyennek látnak mások bennünket, milyen belső elnyomott tulajdonságaink vannak

Mind a számok, mind a betűk rezgéssel bírnak, amelyek hatással vannak az életünkre. A kabbala, a tarot, a számmisztika, az asztrológia rég ismeri ezeket a hatásokat, ezekkel dolgozik, hogy a megismerés útján járó embernek segítsen.

Mikor jó neked a numerológia?

Ha nem ismered a pontos óra/perc alapú születési dátumod, mégis szeretnél egy egyéni jellemrajzot magadról, a sorsfeladatodról, akkor a számmisztika segít neked!

Mi az, amit nem tud megmutatni a számmisztika, sem pedig az asztrológia?

A számok és az asztrológiai térkép megmutatja, mi az, amit hoz az egyén, és mi az, amit meg kell valósítania az életében, de nem mutatja meg az egyén műveltségét, neveltetését és  nemi beállítottságát. A téma adott, de a kibontásának színvonala csakis az egyénen magán múlik.

Mit tudhatsz meg, ha megrendeled a numerológia-számmisztika alapú elemzést?

Az elemzés nem tartalmaz felesleges oldalakat. Inkább kevesebb, de lényegre törő információ átadása a célom, mint 64 oldal üres fecsegés. Szeretettel várlak, ha megismernéd számain keresztül önmagad. Kérhetsz írásos elemzést, de szóban, egy beszélgetés keretében is nagyon szívesen kifejtem.

Díjak

Szeptember 1-től: (eddig jelentős kedvezményt adtam, ha hosszabb intervallumot kértetek, így 2 óránál 5000 ft-ot elengedtem. Ezt most már nem tudom tartani, de kisebb mértékű kedvezmény így is van.)

Írásbeli születési radix elemzés: 25 000 Ft

Azok számára javaslom a numerológiai-számmisztikai elemzést, aki az életfeladatára kíváncsi. Erősségek, gyengeségek, viselkedési módok feltárása és támogatása várható.

Jelentkezés a tanácsadásra

Töltsd ki az űrlapot, add le a jelentkezésedet, én pedig e-mailben minden információt elküldök neked.

    Shopping Cart
    Scroll to Top