Tarot Tanácsadás

Hogyan működik a Tarot? 

A minden mindennel összefügg elv alapján a tudatalattiból dolgozik. A tarot tanácsadás időszaka alatt szinkronicitás lép fel. Vagyis az a lap/lapsor jelenik meg amivel dolgunk van, amely üzenni akar nekünk. Csakis azt húzhatjuk, hiszen másra nem vagyunk ráhangolódva. A Tarot Mester az értelmezésben, a megvilágításban segít, a húzást viszont maga a kliens végzi el. Fontos saját tapasztalatom viszont az, hogy távolról is működik meditációban végezve a kirakás. Az üzenet ugyanúgy hibátlanul átjön, ha ráhangolódom a kliensre. Ez azt bizonyítja, hogy az univerzumban valóban nincs tér és idő. 

A jóslás – Müller Péter szavaival élve – javaslat tevés. Energiákat, választási lehetőségeket tárunk fel. A szabad akarat ugyanis fontos tényező. Nem is egy példa van arra, hogy két eshetőség közül nem azt választja a kliens, amit javasolok – és ez így van jól. A Tarot kitűnően feltárja a lehetőségeinket, az útjainkat, a tanulási feladatainkat, de minden ember annyit fogad el belőle, amennyire éppen készen áll. 

A tarot energetikájával kapcsolatosan példaként említeném: az egyszer kirakható élet kirakásom csodálatosan egyezik az asztrológiai és számmisztikai képletemmel és életfeladatommal. 

Milyen kérdésekre kereshetjük a választ a kártya segítségével? Szinte bármilyenre. Önismerettel kapcsolatos kérdésekre, választási lehetőségekre, elakadást, gátló tényezőket tárhatunk fel. Haláleset és egészség kivételével a legtöbb élethelyzetre választ kaphatunk a sokféle kirakási mód egyikével. Milyen kártyákat használok? Rider White Tarot, Crowley Tarot, Misztikus Kipper, magyar kártya. Mire van szükség a tanácsadás folyamán? – legfőképp nyitottságra!

Milyen módozatokat választhatsz?

Személyes vagy online tanácsadás. Mindkét variáció teljes odaadással működik részemről. Számomra a hozzám forduló a legfontosabb. Amíg együtt vagyunk, addig csak Ő és a gondja áll a figyelem központjában.

Hogyan zajlik pontosan egy online Tarot Tanácsadás? Nos, a folyamat háromlépcsős:

  1. Elsőként a problémát járjuk körül és határozzuk meg. 

  2. Elvonulok, és mély meditációban húzom a kérdésekre a kártyalapokat. Értelmezem, majd begépelem a kérdezőnek egy összefoglalóban, word dokumentumban, amit e-mailban küldök el számára. 

  3. Végül ha maradt felmerülő kérdés a leírtakkal kapcsolatban, röviden válaszolok.

Jelentkezés a tanácsadásra

Töltsd ki az űrlapot, add le a jelentkezésedet, én pedig e-mailben minden információt elküldök neked.

    Shopping Cart
    Scroll to Top