Online

Teljes Alapozó Tarot tanfolyam
Élő képzés!

Ismerd meg önmagad másképp! Mélyítsd el a kapcsolatodat a Tarot-val, tedd a szövetségeseddé és fejlődj a lapok tanításai által. Egy bárhol és bármikor használható önismereti eszközt kaphatsz kézhez! Mentorod leszek az úton, hogy a kérdéseiddel ne maradj egyedül! Az óra interaktív jellege segít abban, hogy ne csak szárazz ismeretanyagot vigyél magaddal. Fókuszt helyezünk a lapok jelentése mellett az önismeretre és a tudásra is, amit a tanácsadásaidon alkalmazhatsz. A kártyák tanulása során a Crowley Tarot rendszerét tanítom.

A KÉPZÉS ONLINE ÉLŐ KÉPZÉS, NEM FELVÉTELRŐL MEGY! INTERAKTÍV, AZAZ KÉRDEZZ-FELELEK, NYITOTT, KEDVES KÖZÖSSÉGGEL!

Honnan ered a Tarot?

A Tarot kártya eredete a régmúltban gyökerezik. Egyes elemeit már Egyiptomban is alkalmazták a beavatási rítusok során. A Tarot szimbólumai mély, közös archetipikus elemekből állnak. Mindenkit megszólíthat, aki hagyja, hogy üzenjen számára. A kártya nevét hallva a jelentése szinte mindig párosul a jóslással. Természetesen jól lehet jóslásra alkalmazni, mégsem ez a kártya fő célja. A képi világ szeretne visszavezetni önmagadhoz, hogy a helyes úton járj! Mindig segít meglátni, hol tartasz az utadon, és merre menj, ha elakadtál. Van kérdésed? Tedd fel!

Várlak szeretettel ha:

Hogyan működik a Tarot?

A szinkronicitás elve alapján működik. Semmi olyan nem történik veled, amire nem vagy ráhangolódva. Ezért tudod kihúzni épp azt a kártyát, amelyik tanítására az adott pillanatban a legnagyobb szükséged van. Nem fekete mágia és nem varázslás. Készség, és tudás ami mögötte van.

Ezen az online Tarot tanfolyamon

FONTOS INFORMÁCIÓ: A CROWLEY TAROT KÁRTYÁT HASZNÁLOM ÉS TANÍTOM.

Mit fogsz tanulni, mit kapsz a képzésen?

A TANFOLYAM VÉGÉN FELNŐTTKÉPZÉSI BEJELENTÉS UTÁN ÉRVÉNYES TANÚSÍTVÁNYT ÁLLÍTOK KI. A képzést végzett hallgatók– a jelenlegi jogszabályok alapján – a 9609 szakmai szám alatt, „M.n.s. egyéb személyi szolgáltatás” megnevezéssel folytathat tanácsadói tevékenységet, illetve vállalkozói igazolványt válthat ki. A képzésben kiállított Tanúsítvány nem jelent iskolarendszerű bizonyítványt. Erre csak az OKJ és a megfelelő iskolai szervek jogosultak.(Felnőttképzési Nyilvántartási szám: B/2020/000109)

Ki vagyok én?

Kissné Weidinger Veronika vagyok. A dédnagymamám annak idején házhoz ment kártyát vetni. A tudást átadta a nagymamámnak, aki nekem is csinált kirakásokat, amikor kicsi voltam. Imádtam a kártyákat. Volt bennük valami misztikus. A tudást, amit generációsan hozok, az évek során kiegészítettem saját tapasztalatokkal és különböző tanfolyamokkal.

25 éve foglalkozom spiritualitással, 30 éve dolgozom Tarot-val. Asztrológia, Reiki, Coaching, Családállító végzettségeim mellett kedves eszközöm továbbra is a kártya.Kedvenceim a Crowley-Tarot mély szimbólummal rendelkező lapjai.

Jelenleg mesterképzésen mentálhigiénét tanulok.

Meggyőződésem, hogy a lapok a jóslatok mellett sokkal inkább a lélek vezetői, gyönyörű szép módon, szimbólumokkal övezve.

Miben más ez az online Tarot tanfolyam, mint a többi?

Személyes és interaktív. Lehet kérdezni, gyakorolni, bármikor segítek, amikor úgy érzed, elakadsz. Lesznek házi feladatok, amiket kiértékelünk, és támogatlak a saját elemzésekben is. Minden képzésemben a gyakorlatiasságra helyezem a hangsúlyt. Elérhető és kommunikatív vagyok a tanfolyam ideje alatt. Kérdés esetén bátran fordulhatsz hozzám. Itt vagyok és fogom a kezed. Közösen tárjuk fel a lapok jelentését, és szívesen segítek a személyre szabott értelmezésben is. A tanfolyam végére összeáll a teljes kép, utána pedig már magadnak tudod csinálni.

A KÉPZÉS ONLINE ÉLŐ KÉPZÉS, NEM FELVÉTELRŐL MEGY! INTERAKTÍV, AZAZ KÉRDEZZ-FELELEK, NYITOTT, KEDVES KÖZÖSSÉGGEL!

 

HOGYAN ZAJLIK AZ ALAP TAROT TANFOLYAM?

Az időpontok: keddi napokon 18:00-20:00 óra között tanulunk online módon, Skype alkalmazással, 11 héten, azaz 3 hónapon keresztül.Minden alkalomról felvételt készítek, ami 30 napig érhető el, így bármikor vissza tudod nézni.

Őszi kurzus kezdési időpont: 2024. szeptember 10.

Ez a tanfolyam a lapok jelentéseire és a kirakási módokra épül. A Haladó képzés még mélyebb, helyiértékes rendszert tartalmaz erre épülve, illetve elmélyül a karmikus kirakások rendszereivel.

Visszajelzések a tanfolyamról

ONLINE TAROT TANFOLYAM RÉSZLETEI

Kétféle módon fizethető a tanfolyam.

  • Három havi részletben fizetve, minden hó 10-ig (első részlet augusztus 10-ig fizetendő).
  • Egy összegben augusztus 10-ig fizetve, aki egyben kifizeti a tanfolyam teljes díját, annak ajándékba adok egy 1 órás, személyes Tarot elemzést! Ez a tanfolyam elvégzése után egy előre egyeztetett időpontban online kerül megtartásra.
  • A tanfolyamon való részvétel feltétele, az első részlet 2024.09.01-ig, vagy a teljes összeg befizetése 2024.08. 20-ig, valamint a képzési szerződés kitöltése és visszaküldése hiánytalanul.
  • Early Bird kedvezmény: Annak aki 2024.07.31-ig egy összegben befizeti a tanfolyam díját, annak 95.000 Ft a képzés díja.

Alap Tarot Tanfolyam Online:

Fizetési mód:Early Birdfizetés 3 részletbenfizetés egy összegben
Bónuszok:Jegyzetanyag; Tarot Facebook-közösség; 1 órás, személyes Tarot elemzés 17.000 Ft értékbenJegyzetanyag; Tarot Facebook-közösségJegyzetanyag; Tarot Facebook-közösség; 1 órás, személyes Tarot elemzés 17.000 Ft értékben
Díj:95.000 Ft egy összegben37.000 Ft / részlet105.000 Ft egy összegben
Jelentkezési határidő:Őszi képzésre: 2024. 07.31Őszi képzésre: 2024. 09.01Őszi képzésre: 2024. 08.20

Jelentkezés a tanfolyamra

Shopping Cart
Scroll to Top