5 jel, hogy közösségi embernek születtél – a hármasok útja

  • a hármasok útja

Sokan vágyunk arra, hogy életünk esszenciáját, lényegét megtaláljuk. Keressük a hivatást, az ideális munkát. Keressük a közösségeket, ahol elfogadtathatjuk magunkat, és ahol értéket vihetünk be önmagunk képességeivel.

Tévhit, hogy mindenkinek egy adott úton kell járnia. Szerencsére különbözőek vagyunk mind az erősségeket illetve hibáinkat tekintve. Milyen jelek vannak, ha közösségi embernek, kommunikátornak születtél?

  • Lételemed a beszéd, az írás, a képi vizuális alkotás, közlés – vagy mindegyik, vagy valamelyik változatát könnyedén használod. Olvasol, filmet nézel, és valamelyik terület egész biztosan akár hivatásként is megjelenhet az életedben. A gondolatok kifejezése fontos szerepet kap az életedben.
  • Könnyen és szívesen tanulsz, széles az érdeklődési köröd. Szinte szivacsként szívod magadba az ismereteket, a tudást, az információt. Az is igaz, hogy hármasként már annyi minden érdekel, hogy szétforgácsolod magad sok begyűjtött okosság között. A megszerzett ismereteket viszont könnyen adod tovább. Szeretsz tanulni, tanítani – fontos számodra, hogy a megéléseid, a gondolataidat át tudd adni a közönségednek.
  • Alapvetően vidám vagy, széles baráti körrel. Nyitottságod és érdeklődő természeted megkönnyíti az emberekkel való kapcsolódást. Szívesen vannak a társaságodban. Szeretsz a középpontban lenni, ha pedig elengeded magad, senki nem unatkozik melletted. Fiatal éveidben a mennyiség számít, idősebb korodra a minőségi kapcsolatokat keresed majd. Persze a közvetlenség mindig jellemezni fog. A hármasok útja az emberi kapcsolatokat mindenképp magában foglalja.
  • A pozitív hármasok optimisták, nem adják át magukat a nehézségeknek, a siránkozásnak. Megoldásra törekszel, nem arra, hogy a problémában elmerülj és sajnáld magad. A hármasok az értelem, a megértés, a kommunikáció segítségével hamar átlendülnek az őket próbára tevő élethelyzeteken. Azt tartják, hogy minden mulandó, és ebben igazuk is van.
  • A hármas lelkes, időnként túlságosan is – de ez a lelkesedés inspirál másokat is arra, hogy ők maguk is változtassanak az életükön. Ez a pozitív energia nemcsak önmagad életét teszi jobbá de másoknak is segít az élet nehézségeit elviselni. Ez a lelkesedés üt át abban, amit csinál. Fontos, hogy a hármas keresse meg a hivatását, mert abban igazán sokat tud adni a világnak.

Mindez igaz rád, ha a születésnapod számaidban az 3-as jellemzőivel rendelkezel, vagy hangsúlyos a 3-as szám jelentése az életedben.

Megtanulnád a számmisztikát? Szeptemberben  indul az új kurzus!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Scroll to Top