Kínai asztrológia szerelem

Amikor 12 éve elkezdtem tanulni a nyugati asztrológiát, azzal a kérdéssel, hogy ki vagyok én, mi a feladatom, és miért vagyok itt, nagyon sok választ és megoldást kaptam, amellett, hogy egy életre szóló szerelem vette kezdetét. Ez a szerelem teljesedett ki most a kínai asztrológia képzés elvégzésével, és folyamatos tanulásával. Mert ez folyamatos önképzést és figyelmet igényel, ami persze nem esik nehezemre.

Kínai asztrológia

Amikor elkezdtem, fogalmam sem volt, mire számítsak. Nem is tudom, mi indított el, talán Melindával láttam egy videót, és tett rám hatást az ő személyisége. Eleinte valóban kínai volt az egész, és sokáig azt sem tudtam elképzelni, hogy az írásjegyeket valaha súgó nélkül olvashatom majd, de mint minden, ez is a tanulás révén a rutinná vált.

A kínai asztrológia rendszere csodás jellemábrázoló képességével rabul ejtett. Ahogy felfedeztem az egyes jegyeket, struktúrákat, csillagokat magamon (és a körülöttem élő embereken), úgy lett egyre több AHA-élményem. És ez az AHA élmény megmaradt, amit imádok. Mindig kerestem egy olyan módszert, amely gyakorlatias, és sokak által elfogadott rendszer keretein keresztül mozog. Fontos volt az is számomra, hogy az ember kulcsokat kapjon önmagához (ronikulcsa életfilozófia), amelyen keresztül elfogadhatja és kiteljesítheti önmagát. A kínai asztrológia ilyen. Általa felismerheted ki vagy és hogyan használhatod az erősségeidet, a gyengeségeket pedig hogyan szeresd meg humorral, könnyedséggel.

Egy utazás kezdete

Teljesen mindegy milyen rendszerről van szó, a tanulás, a továbbképzés mindig fontos. Teljesen mindegy, hogy milyen típusú asztrológia van a terítéken, a tanulás állandó. Akár nyugati, akár keleti, mindig szakítok időt arra, hogy új megközelítéseket keressek, és nálam tapasztaltabbaktól tanuljak. Ez sem nehéz, mivel lenyűgöz ez az élethosszig tartó tanulás lehetősége. A kínai asztrológia szerelem így is megnyilvánul.

Így hát, ha Benneteket is érdekel az, hogy kik vagytok, és mik az erősségeitek, miért is érkeztetek erre a világra, akkor várlak Titeket szeretettel egy (vagy több) ülésre. Ne jóslásként tekintsetek erre. Sokkal inkább egy izgalmas utazásra önmagatok felé.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Scroll to Top