Life Coaching Életvezetési Tanácsadás

Azok számára javaslom ezt a formát, akik eszközök nélkül, beszélgetve, coaching módszerekel szeretnék felismerni a problémájukat, és azokra megoldást találni. Akik elég bátrak ahhoz, hogy – miután rájöttek arra, hogy életükben vannak olyan pontok, amelyek hátráltatják őket a kiteljesedésükben –  szembenézzenek félelmeikkel, önmagukkal, és szeretnének változni, mégpedig pozitív irányba. Nem lusták ahhoz, hogy tegyenek is magukért. Hajlandóak arra, hogy rájöjjenek: egyes gondolataik, viselkedésmintáik már nem időtállók, és nem félnek elengedni azokat az önmegvalósítás érdekében. A life coaching hatékony módszerekkel tud új nézőpontot adni.

A beszélgetés folyamán tisztázzuk a problémákat, mi az ami éppen prioritást élvez, és mely életterület az, amely problémát, elakadást okoz. Ezeket fogjuk feloldani együtt, közös munkával. A kliens feladatokat kap, aktív részt vevője a folyamatnak. Fontos a nyitottság, és a szemléletváltásra való képesség. 

Rendre tapasztalom, hogy nem a saját életünket éljük. A hozott generációs minták, a szülőktől kapott elváráscsomagok meghatározzák azt, ahogyan gondolkodunk az életről, de ennek vajmi kevés köze van ahhoz, hogy ki vagyok én valójában. Az ülések fontos célját képezi ennek a valódi identitásnak a megtalálása.

Miben tudok segíteni?

Szeretettel és ítélkezés mentesen közeledem feléd. Nincs olyan helyzet amit ne tárhatnál elém. Én azért vagyok, hogy segítsek felismeréseket adni számodra és elindítani egy tudatosabb élet irányába.

A life coaching valódi együttműködésben tud hatékony lenni!. Kettejük közös energiabefektetése fogja meghozni az eredményt! Fontos viszont, hogy a hatékony munka megköveteli a szembenézést, a felelősség elfogadását, és a munka iránti alázatot.

A COACHING NEM TERÁPIA!

Jelentkezés a tanácsadásra

Töltsd ki az űrlapot, add le a jelentkezésedet, én pedig e-mailben minden információt elküldök neked.

    Shopping Cart
    Scroll to Top