Számmisztika-sorozat: a 22-es szám

A számmisztika, azaz a numerológia két fontos adattal dolgozik: a születés dátumával és a név elemzésével az alfanumerikus számsor segítségével. Mi most csak a születési dátum napszáma szerinti besorolást nézzük végig.  Ez az egyéniség száma, ez mutatja meg, hogy viselkedsz, milyen a külvilág felé mutatott értékeid és belső motivációd. Most a 22-es számot kutatjuk ebből a szempontból.

A 22-es szám jellemzői

A 22 –es szám – MESTERSZÁM  , a mesterszámról tudni kell, hogy erősebb hatással és több feladattal bízza meg szülöttjét, így ezáltal több lehetőséggel is. Nehezebb megélni a felfokozott vibrálás miatt, a szülött választhatja az egyszerűbb megélést is, vagyis a négyes kiszámíthatóbb, nyugodtabb  energiáját.

A 22-én született emberekre vonatkozik.

Plútói szám, az örök változás és megújulás száma. Ő az, aki az életét folyamatosan újra és újra teremti. Ha a 22-es szám megélését választja, akkor lételeme a változatosság, és a felfedezés. Sosem tud megülni a babérjain, ha valamilyen célt elér, akkor a csúcsról, újra a nullára viszi magát, csak hogy felfedezze mennyi erő, energia és tudás van önmagában.

Célja az élet maradéktalan megélése. Intenzív élményeket keres, és mint a 8-as, ő is szenvedélyesen végletes ember. A változásban rejlő erőt, és az abból következő szabadságot tanítania kéne. Tudja jól, hogy semmi sem veszik el, csak átalakul, így semmihez nem ragaszkodik, ha eljön az ideje az újrakezdésnek, akkor feltámad hamvaiból, és még magasabbra tör. A langyos állóvizet nem tudja elviselni. Számára minden fekete vagy fehér, nincs átmenet. Mindenképp kilógnak az átlagból s ezt élvezik is.

Ha erőt, és bátorságot igénylő feladatot kell, elvégezi, akkor jó, ha egy 22-est hívunk. A legnagyobb erőfeszítéstől sem riad vissza, a bátorságért nem kell a szomszédba mennie. Minden olyan szakmában sikeres, ahol a transzformációt, az átalakulást segíti elő. Remek színészek, alkotók kerülnek ki a 22-es szám energiája jóvoltából.

Az egyetlen gond, hogy a 22-es jó és sikeres megéléséhez nagyon magas fokú tudatosság, és tehetség kell. Ha nincs meg az egyénben ez, akkor tönkreteheti az állandó változás energiája.

Címszavakban

Pozitív megélés: alkotóerő, a változásban rejlő szabadság, önbizalom, bátorság, anyagi sikerek

Negatív megélés: a hagyománytisztelet hiánya, egoizmus, nagyképűség, túlzásokra való hajlam.

Egyénre szabott, teljes körű elemzést szeretnél? Írj az info@ronikulcsa.hu címre és tájékoztatlak az árról, és a lehetőségekről.

 

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

1 thought on “Számmisztika-sorozat: a 22-es szám”

  1. Pingback: A mesterszámok megélései - Ronikulcsa

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Scroll to Top