Számmisztika-sorozat: a tizenegyes szám

A számmisztika, azaz a numerológia két fontos adattal dolgozik: a születés dátumával és a név elemzésével az alfanumerikus számsor segítségével. Mi most csak a születési dátum napszáma szerinti besorolást nézzük végig.  Ez az egyéniség száma, ez mutatja meg, hogy viselkedsz, milyen a külvilág felé mutatott értékeid és belső motivációd.

A 11 –es szám – MESTERSZÁM.  A mesterszámról tudni kell hogy erősebb hatásokkal rendelkezik és több feladattal bízza meg szülöttjét, így ezáltal több lehetőséggel is. Nehezebb megélni a felfokozott vibrálás miatt, a szülött választhatja az egyszerűbb megélést is, vagyis a kettes lágyabb, engedőbb energiáját.

A 11-én, 29-én született emberekre vonatkozik.

Uránuszi szám, (a Merkúr magasabb oktávjaként tekinthető) s mint ilyen felfokozott megélést tesz lehetővé. Felsőbbrendű intelligencia forrásaként funkcionál. A Merkúr, eleve a kommunikáció, az intelligencia jelölője, ezt a 11-essel egy magasabb szintre viszi. Újító, robbanó, lehengerlő energia. Képes víziókban, látomásokban gondolkodni, ezért mérföldekkel előbbre jár kortársainál. A 11-es szellemi vezetője a körülötte élőknek, nagyon okosak, gyors felfogóképességgel rendelkeznek.

Eredetiség, függetlenség, szabadság.  Ezek a jelzők maradéktalanul kifejezik lényüket. A függetlenség számukra rendkívül erős motiváció. Minden esetben arra törekednek, hogy kifejezhessék gondolataikat, véleményüket a világról. A külvilág nehezen viseli, mert elég sommásan és meglehetősen makacs módon közlik a gondolataikat másokkal. Munkájukban nem tűrik a korlátozást, ezért hagyományos munkahelyen elég sok konfliktusuk van.

Sokszor zsenialitásra hajlamosít ez a szám. Mivel az inspiráció, az AHA-élmény a sajátjuk, így váratlan ötleteikből, sugallataikból származnak a legnagyobb sikereik. Az egyetlen probléma hogy sokszor nem értik meg őket. Ezt nehezen viselik. Ha nincs megértés feléjük, feszültek és frusztráltak lesznek, és ezt a 11-esek jobban megérzik, mint a többi szám alatt lévő emberek.

11-esként nehéz a változékonyságuk, a hirtelenségük miatt velük élni, lenni. A robbanékonyság kezelése, a türelem fejlesztése a tanulási feladataik közé tartozik.

Pozitív megélés: zsenialitás, függetlenség, eredeti gondolatok

Negatív megélés: robbanékonyság, türelmetlenség, felsőbbrendűség

1 thought on “Számmisztika-sorozat: a tizenegyes szám”

  1. Pingback: A mesterszámok megélései - Ronikulcsa

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Scroll to Top