Nyugati Asztrológia Tanácsadás

Az asztrológia évezredekre visszanyúló tudomány, amelyet a hivatalos éra nem tart tudománynak. Holott hosszú idővel ezelőtt az inka, a maja papok erre támaszkodva segítették az élet mindennapjait. Sok múlik azon, hogy hogy tekintünk erre  a szintén segítő eszközre.

Mind hozunk egy feladatot. Az asztrológia célja és küldetése, hogy a szimbólumrendszere segítségével megmutassa: mik erre az életre hozott feladataink, de segít a mindennapi életünk ritmusaiban is eligazodni. Mert ritmus van. Feladat van, és ennek kifejeződését látjuk az ábrákban. Valóban nem a bolygók maguk adják a hatásokat. A hatást az analógia adja.

Az asztrológia  csak lehetőségeket mutat. Az asztrológia nem alkalmas jóslásra, de arra igen, hogy megmutassa, mikor milyen irányba érdemes lépni, mit támogat az időpillanat, mire megfelelő a jelen helyzet, illetve mire épp nem jó most energiát befektetni.  Az asztrológia nem jóslási technika, hanem eszköz, út önmagunkhoz, valódi lényegünkhöz.  A horoszkóp tulajdonképpen  jelképek halmaza, de érteni kell a nyelvezetét. Ehhez ad segítséget az asztrológus.

Mikor, mit válassz:

  • ha a születéskor hozott feladatokra, lehetőségekre vagy kíváncsi, akkor a radix képletet kérd. Ebben a formában a születési időpontra felállított képletet elemzem, arra nézve, hogy mi az, amit hoztál, mi az életfeladat, milyen erősségek és gyengeségek jellemeznek.
  • ha az éves hatásokra vagy kíváncsi, akkor a solar képletet válaszd. Fontos, hogy mindig születésnaptól születésnapig terjed egy év hatása.
  • ha csak egy eseményre, vagy életterület kapcsán kérsz aktuális elemzést, akkor az eseti tanácsadást válaszd. Az ár életterületekre vonatkozik.

Jelentkezés a tanácsadásra

Töltsd ki az űrlapot, add le a jelentkezésedet, én pedig e-mailben minden információt elküldök neked.

    Shopping Cart
    Scroll to Top