2022 – a választás éve

A korábbi két év, – a 4-es 2020 és az 5-ös 2021  – sorsfordító erővel érkezett a mindennapjainkba. Eddig is éltünk már 4-es, -ös éveket, de most minden energia hatványozottan jelenik meg mindannyiunk életében. Köszönhető ez a sok kettesnek is, ami a számokban megmutatkozik, és amely ebben az évben fokozódik. A mostani évünk a 6-os éve lesz, de figyelembe vesszük a 2-es dominanciáját is. Erről lesz szó az alábbi írásban: 2022 a választás éve lesz.

2022 – a 6-os rezgés alatt

A 6-os a szeretők lapjával analóg. A szeretők pedig nem csak a kapcsolatokat, hanem a választásokat jelenti. A 6-os évben tehát minden életterületünkön valamiféle válaszút elé kerülünk. Mindenki számára más és más életterület lesz a hangsúlyosabb, a közös mindegyikben az, hogy el kell köteleződni valami felé. Nem lehet már megúszásra játszani. Minden, most felvállalt döntés az a későbbi évekre erős irányt mutat. A döntés által azzal kell szembesülnünk és folytatnunk.

A választás a társadalmi téren is igaz lesz, hiszen politikai választások is lesznek, amelyben szintén valami felé el kell köteleződni. Ez aztán szintén megadja a következő évek alaptónusát – hosszú évekre irányt ad, ami után nagyon nehéz változtatni.

2022- a dualitás megtestesítője

A sok kettes egyrészt érzékennyé tesz, másrészt megoszt. A megosztás már eddig is érzékelhető a világban, ez az energia sajnos fokozódik és még több ellentét merül majd fel. Ahogy láttuk, már a politikai színtér két táborra szakadt és ugyanez a helyzet az egészség terén is. A szembenállás épp így választásra kényszerít, mert egyre kevesebb ember tud a belső középpontjában lenni. Szerencsére a választás azt is magában hordozza, hogy a semlegességet, a nyugalmat, a belső középpontot választom. Ez tudatosságot és sok belső munkát igényel.

SZEMÉLYES hatások 2022 évének energiája segítségével

Szakmailag

Egyre több ember tud kapcsolódni ahhoz, hogy azt válassza, amit igazán szeretne. A belső vágy, a kettes által érkező érzékenység, intuíció sok ember számára hoz lehetőséget, vállalást arra nézve, hogy mit szeretne csinálni, milyen úton szeretne tovább létezni. Természetesen, lesz olyan is, aki nem él ezzel, vagy nincs lehetősége ebben lépni, azonban egy elfogadással, megértéssel ebben nyugalmat lehet lelni, és az is előfordulhat most, hogy egy-egy jobb lehetőség érkezik a belső vágy által. Ha nem is az igazi, de közelebb tud helyezkedni a belső képhez.

Magánélet

A választás itt is szót kér. Kapcsolatok erősödése, vagy épp megszakadása mindegyik a lehetőségek között van. Új kapcsolatok érkezése is benne van a pakliban. A fontos az viszont, hogy számomra bármelyik kapcsolatom emelő, támogató, segítő? Ha igen, akkor az a feladat, hogy ezeket az embereket magamhoz közel tartsam szívem minden melegével. Ha pedig már rég lejárt emberi viszonyokban létezünk, ahol nincs valódi szeretet és közösség, akkor azt elengedjük, és szeretettel az útjára bocsássuk. A választás itt a minőségről szól. Arról, hogy milyen közösséget hozok létre a következő években. Mert egymás melegére, támogatására lesz szükségünk. Kell az olyan társulás, ahol valódi szeretet és sorsközösség van. De valójában az év segít is az energiájával ezt megoldani. Elveszi, leválasztja azt, ami nem működik.

Anyagilag

kiszámíthatatlan év ez. Sok múlik azon, mennyire használjuk a vonzás törvényét, a tudatos gondolkodást és mennyire köteleződünk el magunk mellett. Ugyanakkor szerencsére jut azokra a dolgokra, amiket igazán szeretünk!

A 6-os év összegzése: 2022 a választás éve

Ez az év tehát tele lesz kapcsolódással lehetőségekkel, intenzív felismerésekkel. Nagyon jól tudunk haladni, ha arra koncentrálunk, hogy jót tegyünk, és a jót válasszuk az életünkbe. Mind a kapcsolatok, mind az önértékelés, mind a hivatás egyfajta válaszút elé kerül, és az a feladatunk, hogy itt jól válasszunk. A mérce úgyis a saját tudatosságunk lesz.

Ha fel szeretnél készülni 2022-re, ajánlom az évkezdő Workshopot

Ha pedig a számmisztika érdekel, akkor a képzések közül tudsz választani.

https://ronikulcsa.hu/2021-2022-evzaro-evkezdo-workshop/

Boldog, sikeres 2022-es évet!

Az írás teljes egészében az én szellemi termékem, másolása csak forrásmegjelöléssel lehetséges. ( tekintettel a korábbi évekre, ahol egészében kimásolták és saját szellemi termékként tüntették fel holmi látók és egyéb javasasszonyok)

Shopping Cart
Scroll to Top