5 jel, hogy vezetőnek születtél

Sokan vágyunk arra, hogy életünk esszenciáját, lényegét megtaláljuk. Keressük a hivatást, az ideális munkát. Keressük a közösségeket, ahol elfogadtathatjuk magunkat, és ahol értéket vihetünk be önmagunk képességeivel.

Tévhit, hogy mindenkinek egy adott úton kell járnia. Szerencsére különbözőek vagyunk mind az erősségeket illetve hibáinkat tekintve. Milyen jelek vannak, ha vezetőnek születtél? (nem főnöknek! A két típus ellentétes megoldásokkal él! ). Lássuk, mi az 5 jel, hogy vezetőnek születtél!

Mindig vannak ötleteid

Egy jó vezető mindig tele van ötletekkel, megvalósításra váró feladatokkal. Ami igazán vezetővé teszi, hogy megtalálja hozzá azokat az embereket, akik segítik az ötletet kivitelezni. Érzi és tudja, kinek, mi a potenciálja, és vezetőként segíti a társait a kiteljesedésben. Érzed, hogy mindig Te vagy a hangadó, aki megszólal mások előtt, aki beleáll a kihívásokba.

Kész vagy vállalni a felelősséget

Ha elindítasz egy folyamatot, az élen jársz abban, hogy azt összefogd. Vállalod a felelősséget, és kitartasz a nehézségek között is. Nem másra hárítod az esetleges hibákat, hanem önmagad keresed a megoldást. Ugyanakkor a sikereket közösen kezeled a csapatoddal.

Folyamatosan keresed az újat, a jobbat

Mindig előrébb jársz, mint a társaid. Úgy érzed, azért születtél, hogy újat hozz létre. Inkább beindító vagy, mint megvalósító. Keresed a fejlődés lehetőségeit, és képes vagy motiválni másokat a saját víziód beteljesítésére. Nem szereted az unalmat, az egyhangúságot. A kihívások éltetnek.

Te állsz a csapat élére

Mutatod az utat, nem csak kiadod a feladatokat. Mivel jól ismered a körülötted lévő embereket, tudod, ki miben jó. a lelkesedéseddel, lendületeddel motiválsz másokat. Te fogod össze a dolgokat, és átlátod a nagy egészet, nem veszel el a részletekben. Példát mutatsz a munkáddal, nem csak elvársz, hanem te is teljesítesz.

Bátor vagy, nem félsz a konfliktusoktól

Vállalod az esetleges konfliktusokat. Nem félsz beleállni sem lefelé, sem felfelé azokba a megoldásokba, amelyek másokkal való vitával vagy konfrontációval járnak. Kiállsz az emberek és az ötletek mellett is. Határozott vagy, és bátor, mert a személyes érdekeiden is túlmutatóan tudsz a csapatodért, vagy a saját céljaidért dolgozni.

Sorsod útján fel kell vállalnod a határozott jellemed, egyéniséged, bátorságod.

Mindez igaz rád, ha a születésnapod számaidban az 1-es jellemzőivel rendelkezel, vagy hangsúlyos az 1-es szám jelentése az életedben. Így ha 1-jén, 10-én, 19-én, 28-án születtél, akkor valószínűleg rendelkezel a vezetői készségek egyikével. Akár önmagad vezetője, akár csapatban dolgozol, meg kell élned a kezdeményezés erejét, illetve a határozottságot, a dolgok beindítását. Ha úgy érzed, ez nem megy, érdemes önismereti munkával dolgozni rajta.

Szeretnél többet tudni a számmisztikáról? Szeptemberben indul az új képzés!

    Leave a Comment

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

    Shopping Cart
    Scroll to Top