Számmisztika – sorozat: az egyes

A számmisztika, azaz a numerológia két fontos adattal dolgozik: a születés dátumával és a név elemzésével az alfanumerikus számsor segítségével. Mi most csak a születési dátum napszáma szerinti besorolást nézzük végig.  Ez az egyéniség száma, ez mutatja meg, hogy viselkedsz, milyen a külvilág felé mutatott értékeid és belső motivációd.

Az EGYES SZÁM

Mindenki magán viseli az egyes szám nyomát, aki 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án született.

Jellemzők

Minden csak az egyessel kezdődhet! Ő a teremtés, a létrehozás, az alkotás. Ő az, akiből a minden lesz, hiszen a kettő lényegéhez hozzátartozik, hogy valamiből lett. Így tehát az egyes szám maga az első, az úttörő, a kezdeményező. Izzó, belső tűz feszíti az egyest, hiszen mindig alkotni, teremteni akar. Mindig megújul, mindig újat és újat hoz létre.

Az egyes maga a vezető, a harcos, a bátor. Nem fél új utakat kipróbálni és nem fél megismerni találékonyságát az ismeretlenben. Tudja, hogy a munkát valakinek el kell kezdenie, a végrehajtás módja már nem az övé, de a kezdeti tűz, a beindítás fázisa mindig itt dől el.

A tavaszpont kezdete, a Kos jele analóg az egyes számmal. A természet is épp újat alkot a tavasz jegyében. A Tarotban pedig a Mágus lapjával hozhatjuk összefüggésbe.

Aki egyes az vezetőnek születik. Az a feladata hogy ötleteket, ideákat adjon a világnak. A megvalósítás nem az ő feladata.  A lelkesedés, a hit átadása annál inkább. Az egyes dolga, hogy a vágyból valamit alkosson, és azt másoknak meg is tudja mutatni. Hiszen ő a kezdeményező, az erő és a lendület, így neki kell ezt felvezetni.

Az egyes szám energiája legtisztábban az 1-es napon született személyes esetében mutatkozik meg. A többi esetben kicsit árnyaltabb lesz a mellette lévő szám energiájával.

Az egyes szám megélése férfiak számára könnyebb, mint női sors esetében. Hiszen a férfi energia vegytisztán hordozza a fenti megéléseket. A nők a befogadói, a kettes energiát hordozók alapesetben. Ám a női olvasókat sem keserítjük el, alapvetően minden szám ad pozitív hozadékot, esetükben a határozottság, a talpraesettség, az önállóság jelenti ezt.

Holnap folytatjuk a 2- es szám fő jellemzőivel. Szeretettel várok mindenkit!

4 thoughts on “Számmisztika – sorozat: az egyes”

  1. Pingback: 5 jel hogy vezetőnek születtél - Ronikulcsa

    1. Szia Márti, ez egy teljes elemzést tenne ki. Nincs jó, vagy rossz, megélés van. A napszámban a 6-osnál figyelj majd!

  2. Pingback: Számsorok összesítése egy blogbejegyzésben – Ronikulcsa

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Scroll to Top