A Tarot és az önismeret

Tarot: boszorkányság, mágia, bűnös dolog?

Minden bizonnyal van ilyen aspektusa is, illetve használják nem nemes célokra is. Ám ennél jóval több: mély bölcsességgel rendelkező szimbólum rendszer. Valamikor, régen, Egyiptomban használták papok a jelöltek beavatásához. Minden egyes nagy Arkánum egy-egy megélendő feladatot hordozott.

Nincs ez most sem másképpen, csak a gyorsított beavatást az átlagembernél most ÉLET-nek hívják.

A Tarot kiváló önismereti módszer, csodálatos segédeszköz ahhoz, hogy utat mutasson, ha belevesznénk a mindennapok érzéseibe, élethelyzeteibe. Segít, ha nem látjuk a kiutat, ha választás elé állunk. És ha okosan kérdezünk, mindig okosan felel.  Megadja a választ, a maga rejtélyes ősi szimbólumrendszerével. Hiszen ezek a képek és jelentéseik egyidősek az emberiséggel. Mert mi az, ami körül forog az életünk? Szerepeinket éljük: többek közt, a gyermeki, a szülői, a remény, a siker, a boldogtalanság, az újrakezdés, a bátorság stb. szerepeit – és ezt is lehet jól és rosszul is irányítani. Arról van itt szó, hogy átéljük az itt és most életének minden pillanatát, mintegy beavatásképp, és értsük meg ennek üzenetét.

Ha Te is szeretnél bepillantani a saját sorsod és helyzeted kulisszái mögé, vagy csak tanácsot kérnél, utat keresnél, akkor várlak szeretettel!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Scroll to Top