Az életed értelme

Te vagy a rendezője, írója, alakítója és világosítója az életednek. van. Az életed értelme a Te kezedben Nem többet jelent ez, mint, hogy minden felelősség a Tiéd. Nem ok nélkül születtél, saját egyedi feladatokkal, képességekkel jöttél erre a világra.

Az életed értelme, a te meghatározásodban

Ha kétségeid támadnának, hogy elég jó vagy-e bármire, ha nem tudnád, hogy miért is kell itt lenned, van-e értelme bárminek is, gondolj arra: a te szerepedet csak Te játszhatod el jól. Senki más nem tudná olyan jól átadni azt, amit neked kell. Akár tudatában vagy, akár nem: létezéseddel inspirálsz másokat. Hibáid, erényeid mind szükségesek ahhoz, hogy az élet teljesebb legyen. Sehogy máshogy nem szolgálhatod az életet, csak ahogy vagy, az egyedi jellemvonásaiddal, legyen az jó vagy rossz tulajdonság. Mindig választhatsz és alakíthatsz a sorsodon, ahogy Te szeretnéd a tapasztalást megélni. Azért vagy itt, hogy segíts önmagadnak teljessé válni, és azért vagy itt, hogy segíts másoknak teljessé válni. Együtt létezve, egymásnak adva jó és rossz tapasztalatokat, megéléseket, segítjük egymást a döntésekben, választásokban. Mindig, minden arról szól: Te ki akarsz lenni. Hogyan akarsz létezni? Mi az, ami fontos neked?

Önmagaddá válni

Az életed értelme az, hogy önmagad legnagyszerűbb alakjává válj, és itt nem feltétlenül a világ szerinti elfogadásra gondolok. Nem arra, hogy sok pénzed, menő autód legyen. Nem arra gondolok, hogy igazgató, vagy bármely CÍM legyél. Arra az elégedettségre gondolok, amit akkor érzel, ha önmagadként létezel. Ha nem akarsz megfelelni a világ eszement elvárásainak. Ha mersz kiállni az érzéseid mellett, a különleges törekvéseid mellett. Önmagadként létezni könnyű: nem kell szerepet és jelmezt viselni. Ha még ezt teszed, az nem baj – sokáig mind ezt tesszük. A szerepek viszont nagyon könnyen ránk tudnak égni. Keresd meg inkább a szerepek mögött önmagad, és tarts ki következetesen mellette.

Hogyan? Keresd meg, mikor vagy a leginkább élő? Mikor érzed a varázslatos életenergiát? Mikor vagy a leglelkesebb? Mikor tudsz leginkább örülni? Ezekhez visszakapcsolódva keresheted meg a valódi önmagad.

Ha segítségre van szükséged, várlak a konzultációkon:

    Leave a Comment

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

    Shopping Cart
    Scroll to Top