Számmisztika-sorozat: A hatos szám

A számmisztika, azaz a numerológia két fontos adattal dolgozik: a születés dátumával és a név elemzésével az alfanumerikus számsor segítségével. Mi most csak a születési dátum napszáma szerinti besorolást nézzük végig.  Ez az egyéniség száma, ez mutatja meg, hogy viselkedsz, milyen a külvilág felé mutatott értékeid és belső motivációd.

A HATOS SZÁM

Mindenki magán viseli a hatos szám energiáját, aki 6-án, 15-én vagy 24-én született.  

A 6-os számú ember a Vénusz bolygó fennhatósága alatt áll.  Szépség, harmónia, báj, kedvesség –ezek a kulcsszavak, amik jellemzőek rájuk.

A kettes is érzékeny, törődő ember, a 6-os azonban folytatja a sort az érzékenységével. Míg a kettes elsősorban a családra fókuszál, a 6-os már a barátai számára is kiterjeszti a védőhálóját.  

A gondoskodó

Igazi melegszívű, gondoskodó ember, akivel nagyon jó együtt lenni. Remek háziasszony és remek társalgó; szereti, ha a középpontban van. Imád beszélgetni, kapcsolatokat ápolni, élvezni az életet. Család és barát centrikus, igazi problémamegoldó jellem, bár a probléma megoldása sokszor a meghallgatásban merül ki.  A 6-osok olyan kiterjedt baráti körrel bírnak, amit még ők maguk sem tudnak sokszor kezelni. Egy 6-os számára lételem a kapcsolat, mint önmaga visszajelzése arról, hogy rá szükség van. Ilyen értelemben igazi kapcsolatfüggő tulajdonsággal bír. Nem tud egyedül élni, mert lételeme az, hogy valakiért éljen.

Szereti a szépet, a szépséget maga körül. Ők maguk is legtöbbször szépek, harmonikusak. A 6-os emberek vérében van az esztétikum. Igyekeznek az öltözékükben, lakásukban is kifejezni ezt. Kifejezetten szereti a jómódot, anyagias szám. Nem csak önmaga számára szükséges a pénz, imád ajándékozni. Mivel lételeme az adás, a gondoskodás, ez erre is kiterjed. Ha nem tud adni, vagy nem tud gondoskodni valakiről, talajt veszt. Elsősorban a másik embertől várja a visszaigazolást önmagáról: mind dicséretben, és mind a kapcsolatai is erről szólnak: ha látnak engem, ha kapok visszajelzést, akkor vagyok, akkor létezem.

Rendkívül barátságosak, nem szeretik a konfliktust, kezelni sem tudják. Flörtölő hajlamaival bárkit levesz a lábáról. A Vénusz szerelmi bolygó is, így több kapcsolatra számíthat életében. Fontos számára a szerelem, a szerelem érzete.

Jellemzői

Erényei: művészetet, esztétikát kedvelő, barátságos, gondoskodó, és kellemes, harmonikus személyiség.

Negatív aspektusban: önző, csak magára gondol, csak azért barátkozik, épít kapcsolatot, hogy számára egy bizonyos anyagi bázist jelentsen.

A szám energiája legtisztábban az 6-án született személyes esetében mutatkozik meg. A többi esetben kicsit árnyaltabb lesz a mellette lévő szám energiájával.

 

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Scroll to Top