Számmisztika-sorozat: a kettes

A számmisztika, azaz a numerológia két fontos adattal dolgozik: a születés dátumával és a név elemzésével az alfanumerikus számsor segítségével. Mi most csak a születési dátum napszáma szerinti besorolást nézzük végig.  Ez az egyéniség száma, ez mutatja meg, hogy viselkedsz, milyen a külvilág felé mutatott értékeid és belső motivációd.

A KETTES SZÁM

Mindenki magán viseli az kettes szám energiáját, aki 2-án, 20-án vagy 29-én született.

Jellemzői

Ahogy az egyes volt a Nap, a teremtő, a kezdő, a kettes úgy lesz a befogadó, az alkalmazkodó és a támogató. Ahogy akar vezetni a nap, úgy kell a vezető mellé egy támasz, egy segítség, ez pedig a 2-es személyében megteremtődik. Ha érzelem, ha támogatás, ha valaminek a befejezése, akkor a kettesszámú emberek azok, akik rendelkeznek ezekkel a tulajdonságokkal. Az egyes megálmodja, a kettes kihordja a méhében, a termékenység szintén a sajátjuk.

A 2-esek a Hold jelét viselik magukon. Érzékenyek, álmodozók, sokszor lablisak.  Az egyesnek nincsenek kétségei, de a kettes a dualitás, a meghasonlottság. Sokat vívódik: tegyem, ne tegyem? Ha dönt, nagy nehezen, akkor is visszavágyik: mi lett volna ha? Mindent szeretne megélni egyszerre, keresi az egységet mindenben. A kettes feladata pedig pontosan az, hogy az ellentéteken keresztül értse meg a világot. Hogy mindent, ami létezik, be tudjon fogadni, értelmezni, és ez által támasz lenni

Hiszen pontosan ez az érzékenység, pontosan ez a támasz, ez az empátia az, ami miatt sokan választják a ketteseket bizalmasul. Nem ítélkeznek, mert ösztönösen tudják, hogy a világ sokszínű, sokféle lehetőséggel, sokféle emberi jellemmel. Megértik, hogy a döntésből fakadó nehézségek mit jelentenek az életben. 

Rendkívül békeszerető emberek, nem kedvelik a vitás, a feszült, a haragos hangulatot, kifejezetten szenvednek minden olyan közegben, ahol nincs harmónia. Folyamatosan azon munkálkodnak, hogy önmagukban és a környezetükben is harmónia legyen. Jó diplomata, könnyen ki tudja békíteni szemben álló feleket, már csak azzal is, hogy mindkét fél álláspontját megérti, és kommunikálja.

Mivel Ő a Hold, hajlamos mások alá rendelni egyéniségét. Úgy érzi, hogy kevesebbet ér, mint mások, így az önbizalma csak felnőtt korára lesz teljes. Amíg keresi, önmagát addig, önállótlan, és hajlamos mások minden kívánságát lesni. Idő kell ahhoz, hogy nemet merjen mondani, saját lábára állva, önbizalmában kiteljesedjen.

A szám energiája legtisztábban az 2-es napon született személyes esetében mutatkozik meg. A többi esetben kicsit árnyaltabb lesz a mellette lévő szám energiájával

Folytatjuk a 3-as számmal!

 

1 thought on “Számmisztika-sorozat: a kettes”

  1. Pingback: 5 jel hogy segítőnek születtél – a 2-es szám - Ronikulcsa

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Scroll to Top