Számmisztika-sorozat: a négyes szám

A számmisztika, azaz a numerológia két fontos adattal dolgozik: a születés dátumával és a név elemzésével az alfanumerikus számsor segítségével. Mi most csak a születési dátum napszáma szerinti besorolást nézzük végig. Ez az egyéniség száma, ez mutatja meg, hogy viselkedsz, milyen a külvilág felé mutatott értékeid és belső motivációd.

A NÉGYES SZÁM

Mindenki magán viseli a négyes szám energiáját, aki 4-án, 13-án vagy 31-én született. (A 22-es mesterszám, később kerül elemzésre.)

 A kiáradás, a szétszórás után az univerzum ismét a rendet hívja segítségül. Mert semmi sem létezhet az ellenpólusa nélkül.  A négyes számmal ismét megszületik az anyag, a korlátozás, a rend száma. A 4-es a Föld elemhez tartozik, s mint ilyen a stabilitást, az erőt, a nyugalmat adja. Az anyag, a keresztre feszítettség és a munka száma.

Jellemzői

A négyes szám zárkózott, szemben a hármassal, aki imád kapcsolatokat teremteni, és imád repdesni, mint egy pillangó, a négyessel megszületik a tartózkodás. Csak biztonságos közegben érzi otthon magát, akkor már feloldódik, de előbb tudnia kell emberekről, dolgokról, helyzetekről, hogy számára fenyegető-e. Ha megbízhatónak ítéli a közeget, már feloldódik, és jól érzi magát.

Aki a 4-es szám alatt születik, az rendkívül megbízható, dolgos és rendszerető ember. Racionalista, csak észérvekkel meggyőzhető. Szeret és tud is dolgozni, a közösség lelke és szíve. A 4-esre mindig lehet számítani munka terén. Soha nem húzza ki magát semmi alól, mindig számítani lehet rá és a segítségére. Rendet és fegyelmet kíván hozni mindenhová ahol, dolgozik vagy él, mivel számára ez adja a biztonságot. Nehezen ad fel helyzeteket, kapcsolatokat, akkor is, ha már számára nem jár semmiféle előnnyel. Hiszen ezt már ismeri, és az újdonság feldolgozása számára megterhelő, ismeretlen és félelmetes. Inkább elviseli azt, ami van, minthogy belemenjen egy váratlan, ismeretlen szituációba. A négyes ezért munkát is nehezen vált.

Jó tulajdonsága a megbízhatósága, a rendszeretete, a segítőkészsége, hűséges természete, valamint hogy nem haragtartó.

Tanulási feladata a spontaneitás, a szigorúságának mérséklése, és a mások tempójának elfogadása, hiszen ő maga rendkívüli szorgalmának köszönhetően teljesen más iramot tud diktálni.

Ha egy négyes a barátunk, mindig számíthatunk rá. Hűséges, és megbízható személye örök támasz lehet nekünk.

 

 

 

1 thought on “Számmisztika-sorozat: a négyes szám”

  1. Pingback: Számok és szerelmek – a szerelmes négyes szám - Ronikulcsa

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Scroll to Top