Számmisztika-sorozat: a hármas szám

A számmisztika, azaz a numerológia két fontos adattal dolgozik: a születés dátumával és a név elemzésével az alfanumerikus számsor segítségével. Mi most csak a születési dátum napszáma szerinti besorolást nézzük végig.  Ez az egyéniség száma, ez mutatja meg, hogy viselkedsz, milyen a külvilág felé mutatott értékeid és belső motivációd.

A HÁRMAS SZÁM

Mindenki magán viseli a hármas szám energiáját, aki 3-án, 12-én vagy 21-én, vagy 30-án született.

A teremtés (1) és az odaadás (2) után születik meg a társaság, a sokaság, a szétszóródás. A Merkúr bolygó hatásai alá sorolva, a 3-asok a kommunikáció, az információ és a közlés hatásait érzik magukon.

Itt már képbe jön az, hogy nem csak én létezem, nem csak a másik ember van velem szemben, hanem egy egész közösség, amelyet el kell látni információval, segíteni, tájékoztatni kell.

A hármas az izgalmas

A hármas szám alatt született ember vibráló, színes egyéniség, imád nyüzsögni, szereti, ha zajlik körülötte az élet. Nem bírja az állóvizet, neki lételeme, hogy mindig mozgásban legyen, mindig csináljon valamit. Nyitott és lelkes egyéniség. Jó társalgó, szellemes, humoros, szeret a középpontban lenni.

Imád tanulni, folyamatosan érdekli valami – itt árnyoldalként jelenik meg, hogy annyi minden iránt tanúsít érdeklődést, hogy elforgácsolódik a tehetsége. Nehezen tart ki egyvalami mellett, mivel folyamatosan újabb és újabb impulzusoknak engedve mindig más iránt vágyakozik. Az Önfegyelem, mint tanulási feladat az egész életére igaz lesz: megtanulni, hogy választások mellett kitartson, megtanulni, hogy ideje van a beszédnek, és ideje van a hallgatásnak is.

Optimista, vidám, derűs ember, aki ebben a minőségében segít másokat ahhoz, hogy felismerjék az élet napos, derűsebb oldalát. Ahol Ő belép a társaságba, máris megtelik a levegő vidámsággal és életszeretettel. Napjegyként ezt az oldalát kell folyamatosan fejlesztenie, s mások szolgálatába állítania.

A hármas szám energiája

A szám energiája legtisztábban a 3-as és 30-as napon született személyek esetében mutatkozik meg. A többi esetben (12, 21) kicsit árnyaltabb lesz a mellette lévő szám energiájával.

Szeretnél bővebben tanulni a számmisztikáról? Szeptemberben indul az új kurzus!

 

  1 thought on “Számmisztika-sorozat: a hármas szám”

  1. Pingback: Számok és szerelmek – a szerelmes hármas szám - Ronikulcsa

  Leave a Comment

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  Shopping Cart
  Scroll to Top