Számmisztika-sorozat: A nyolcas szám

A számmisztika, azaz a numerológia két fontos adattal dolgozik: a születés dátumával és a név elemzésével az alfanumerikus számsor segítségével. Mi most csak a születési dátum napszáma szerinti besorolást nézzük végig.  Ez az egyéniség száma, ez mutatja meg, hogy viselkedsz, milyen a külvilág felé mutatott értékeid és belső motivációd.

A NYOLCAS SZÁM

Mindenki magán viseli a nyolcas szám energiáját, aki 8-án, 17-én vagy 26-án született.

Milyen is a 8-as?

A végletek száma. Mars fennhatósága alatti szám, tehát az erő, a pénz, az ego száma. Aki a 8-as energiája alatt születik végletes, szuggesztív és nagyon független személyiség. Gyűlöli a középszerűség minden formáját. Ő magát sem tartja középszerűnek. Büszke személyiséggel megáldott ember. Határozott egyénisége már kora gyerekkorban megmutatkozik. Öntörvényű, makacs és akaratos. Különleges viszonya van a hatalommal: rendkívül vonzó számára a hatalom maga. Sznobizmusra hajlamos.  Rendkívül anyagias szám. Pozitív megélésben nagyon jó a viszonya a pénzzel. Jól fektet be, jól tudja forgatni, ösztönösen érzi, merre felé kell mennie. Negatív viszonylatban pazarló, költekező, és mindent másoktól váró attitűddel rendelkezik.

Két szélsőség között

Mivel végletes alkat, ezért az életét is kétféle formában élheti meg:

Az első formájában: általában a siker útját járva önmagát valósítja meg. Ha kitűz egy célt, legtöbbször eléri, mert a siker, az elismerés az, ami élteti. Versengő alkat, úgy gondolja, mindenkit maga mögé kell utasítania. Az „én vagyok a szint” jellegű gondolkozás adja életének mottóját. Általában vállalkozóvá, vagy magas szintű vezetővé válik ebben a megélésben. Nem könnyű ember, mert szerinte csak az lehet jó, amit Ő gondol, vagy Ő kitalál. Hiányossága az önkritika, egoja nem engedi, hogy önmagáról bármi negatív gondolat szülessen.

Másik megélési formájában Ő maga az áldozat, akit a körülmények nem engednek abba a pozícióba, anyagi helyzetbe, amelyet megérdemel. Általában pár kudarc után ezt a menekülő útvonalat választják, mert így kevésbé sérül az ego: mondhatni, mindenért más a felelős.

röviden

Pozitív megélésben: küzdőképesség, kitartás, harc a célokért (jó esetben másokért); szívósság, igényesség, tettvágy, vitalitás

Negatív tulajdonságok: energiavámpír, panaszkodó, áldozati mentalitás, az ego negatív megmutatkozásai, harácsolás

A szám energiája legtisztábban a 8-es napon született személyes esetében mutatkozik meg. A többi esetben kicsit árnyaltabb lesz a mellette lévő szám energiájával.

 

1 thought on “Számmisztika-sorozat: A nyolcas szám”

  1. Pingback: Számsorok összesítése egy blogbejegyzésben – Ronikulcsa

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Scroll to Top