Személyes év számmisztikai sorozat – 8-as személyes év

Személyes év számmisztikai sorozat – 8-as személyes év

Minden évnek van egy-egy sajátos, számok által jelzett üzenete, rezgése. Ahogy az év elemzésénél láttuk, a 2021 az 5-ös szám rezgését viseli magán. Ezen túlmenően minden embernek van saját, egyéni személyes éve is. Ezeket vesszük sorra majd minden hétfőn 1-9-ig egy-egy blogbejegyzésben.

Számítása egyszerű összeadással történik: vedd az utolsó születésnapodat, és add össze a számjegyeket.

Pl: 2020.12.05 – 2+2+1+2+5 =12= 3-as személyes év, amely 2021.12.05-ig tart majd. Példa 2: 2021.01.09 – 2+2+1+1+9-=15=6-os személyes év, amely 2022.01.09-ig tart.

A 8- AS SZEMÉLYES ÉV

A tanulás, a visszavonulás, a megértésre fordított idő nem vész kárba. Az előző, 7-es év energiáit jól mozgósítva, most a 8-asban megélhetők az eredményeket. Végre valóra válhatnak az álmok, a tervek. Megnyilvánulhatsz a nagyvilágban.

Ha jól sáfárkodtál a tudásoddal, jól fektettél magadba az előző években, akkor most piacra dobhatod önmagad. A 8-as erőteljes év, szenvedélyes, szélsőséges, de rengeteg lehetőséget hoz eléd.
Most kell élned a kínálkozó alkalommal. Légy bátor, merész és különleges! Használd ki a 8-as energiáit azzal, hogy most kerülsz mindent, ami átlagos, vagy ami eddig jellemző volt rád, illetve ahogy a szokásos módon gondolsz magadra.

Üzletalapításhoz, vállalkozás nyitásához, komolyabb pénzügyi célokat igénylő tervekhez itt az idő. Bátran merj megnyilvánulni, élni. Válassz új utakat, keress újfajta megközelítéseket! Ne félj az élet felfedezésétől!

A 8-as személyes év kimozdít a komfortzónádból, ez is a célja. Felrázni, átformálni, különlegessé tenni, kitörni a megszokottból – ez az igazi élet, ami átformál. A 9-es évben emiatt tudsz majd lezárásokat tenni, és majd új utakon elindulni.

A 8-AS és AZ 5-ÖS ÉV EGYÜTT REZONÁLÁSA

A két szám jól működik együtt. Az ötös szabad szelleme, érdeklődése, nyitottsága találkozik a 8-as szenvedélyességével, különlegességével. Bátrabb, lendületesebb és kíváncsibb leszel. A kapcsolatokat jól használod, és az eddig szerzett tudásod a megfelelő helyen tudod majd kamatoztatni. A 8-as személyes év Téged segít majd.

Jó évet a nyolcas személyes évet taposóknak!

Ha többet szeretnél tudni a számokról és tanulnál is, szeretettel várlak!

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Scroll to Top