Személyes év számmisztikai sorozat – 7-es év

Személyes év számmisztikai sorozat – 7-es év

Minden évnek van egy-egy sajátos, számok által jelzett üzenete, rezgése. Ahogy az év elemzésénél láttuk, a 2021 az 5-ös szám rezgését viseli magán. Ezen túlmenően minden embernek van saját, egyéni személyes éve is. Ezeket vesszük sorra majd minden hétfőn 1-9-ig egy-egy blogbejegyzésben.

Számítása egyszerű összeadással történik: vedd az utolsó születésnapodat, és add össze a számjegyeket.

Pl: 2020.12.05 – 2+2+1+2+5 =12= 3-as személyes év, amely 2021.12.05-ig tart majd. Példa 2: 2021.01.09 – 2+2+1+1+9-=15=6-os személyes év, amely 2022.01.09-ig tart.

A 7-ES SZEMÉLYES ÉV

A nyitás után mindig egyfajta zárás következik. Mint ahogy a hatos év a kapcsolatok, a könnyedség felé terelt bennünket, úgy kell most visszahúzódnunk magunkba és értékelni az eddig történteket. Az 7-es személyes év most a belső munkáról szól majd. A minőségi együttlét, program fontosabb lesz, mint a felszínes fecsegés.

A hetes év kedvez a tanulásnak, az elmélyedésnek, belső út keresésének. Ilyenkor merülnek fel a mélyebb kérdések, mint hogy ki vagyok n, mit keresek ezen a földön és mi az életcélom? Könyveket olvasva, tanulmányok, ismeretek felfedezésével keressük ezekre a választ. Jobban szeretünk egyedül lenni, nagyobb sétákat tenni, és kapcsolódni valódi lényeghez, a valódi világhoz.

A minőség most fontosabb, mint a mennyiség. Jobban értékeljük a meghittséget, azokat a barátokat, rokonokat, akikkel tartalmas programjaink együttléteink lehetnek. Bár a nyitás még várat magára, de ha újra kapcsolódhatunk, akkor az értéket tartalmazó programok lesznek a figyelmünk középpontjában. Kevéssé viseljük el a pletykát, a szétszórtságot.

Az összpontosításnak, tanulásnak, az elmélyülésnek kedvez az év. A pénz kapcsán kevesebb sikerélményt hoz, de ha figyelünk a költéseinkre, akkor nem lehet nagyobb baj.

Összességében erre az évre azt mondanám: tanulj, figyelj belülre, keress olyan meditációs technikákat, amelyek segítenek az önmagadhoz való kapcsolat kiteljesítésében.

A 7-ES és AZ 5-ÖS ÉV EGYÜTT REZONÁLÁSA

A hetes és az ötös mindkettő tudásvággyal bír, ámde különböző módon teszik azt. A hetes a dolgozószobájából visszavonultan szeret megismerni, míg az ötös a világot felfedezve, nyitottan, kapcsolatokkal tele szeret tudást halmozni. Ellentétben állnak egymással, de ha megvan a belső középpont ehhez, akkor akár még össze is lehet hangolni.

Jó évkezdetet a hetes személyes évet taposóknak!

Ha többet szeretnél tudni a számokról és tanulnál is, szeretettel várlak március 10-ei kezdettel!

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

1 thought on “Személyes év számmisztikai sorozat – 7-es év”

  1. Pingback: Személyes év számmisztikai sorozat – 8-as év - Ronikulcsa

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Scroll to Top