Személyes év számmisztikai sorozat – 9-as személyes év

Minden évnek van egy-egy sajátos, számok által jelzett üzenete, rezgése. Ahogy az év elemzésénél láttuk, a 2021 az 5-ös szám rezgését viseli magán. Ezen túlmenően minden embernek van saját, egyéni személyes éve is. Ezeket vesszük sorra majd minden hétfőn 1-9-ig egy-egy blogbejegyzésben.

Számítása egyszerű összeadással történik: vedd az utolsó születésnapodat, és add össze a számjegyeket.

Pl: 2020.12.05 – 2+2+1+2+5 =12= 3-as személyes év, amely 2021.12.05-ig tart majd. Példa 2: 2021.01.09 – 2+2+1+1+9-=15=6-os személyes év, amely 2022.01.09-ig tart.

A 9- ES SZEMÉLYES ÉV

A lezárás éve.

Az eddigi 8 év megtett körének a feldolgozása, asszimilálása, és bizonyos helyzetek, emberek, szituációk elengedése óhatatlanul szükséges.
Egy 8 éves perióduson vagyunk túl, annak minden fázisával: hol teremtettünk, hol tanultunk, hol kapcsolatokat építettünk, és minden hozzánk adódott kicsit.

A 9-es év azért van, hogy azokat a tapasztalatokat magunkon átszűrve valami féle konklúzióra jussunk. Először is persze önmagunkkal kapcsolatban, másodszor pedig a minket körülvevő környezettel kapcsolatban. Jó felé tartunk-e? Egyeznek-e a céljeink, terveink, az 1-es évben megálmodott időszakkal? Azokkal vagyok, akikkel szeretnék lenni?

Felismerés -felismerés hátán érkezik, ha hagyjuk. Az év lassúnak tűnhet, megállásra késztethet. Időnként beindulnak a folyamatok, aztán megállnak, és úgy érezzük, semerre sem tartunk. Ez is arra késztet, hogy kicsit lassuljunk, kicsit gondoljunk át mindent, összegezzünk. Igaz, a jelenlegi helyzet ez még kapóra is jön a 9-es évben járó embereknek.

Az év nem a zajos sikerről szól. De a belső sikeres munkáról szólhat! Törekedjünk erre, annál is inkább, mert így felkészülhetünk a következő egyes évre.

A 9-ES és AZ 5-ÖS ÉV EGYÜTT REZONÁLÁSA

A két szám ellentétes módon kapcsolódik. Az 5-ös tapasztalna, a 9-es lezárna. Így néha ellentmondásba kerülnek egymással, hogy mi is a helyes viselkedési forma. A teendő az egyensúly. Akinek 9-es éve van, próbálja meg nyitottan érzékelni a körülötte zajló folyamatokat. Nem tud elbújni, úgy ahogy kellene, de talán nem is kell.

Jó évet a kilences személyes évet taposóknak!

Ha többet szeretnél tudni a számokról és tanulnál is, szeretettel várlak!

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Scroll to Top