Személyes és online tarot életvezetési tanácsadás

12500 Ft20500 Ft

Személyes és online tarot életvezetési tanácsadás
Akkor válaszd ezt a lehetőséget, ha a Tarot szellemiségével, segítségével keresed a választ az élethelyzetedre.
Válaszd ki a számodra megfelelő időtartamot, jelezd, hogy online vagy személyesen találkozzunk, és küldöm neked a díjbekérőt.
Minden szolgáltatásomról számla készül.

Törlés
Cikkszám: 01 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

Hogyan működik a Tarot?

A minden mindennel összefügg elv alapján a tudatalattiból dolgozik. A tarot tanácsadás időszaka alatt szinkronicitás lép fel. Vagyis az a lap/lapsor jelenik meg amivel dolgunk van, amely üzenni akar nekünk. Csakis azt húzhatjuk, hiszen másra nem vagyunk ráhangolódva. A Tarot Mester az értelmezésben, a megvilágításban segít. Személyes üléseknél a húzást a kliens végzi el.

Saját tapasztalatom az, hogy távolról is működik meditációban végezve a kirakás. Az üzenet ugyanúgy hibátlanul átjön, ha ráhangolódom a kliensre. Ez azt bizonyítja, hogy az univerzumban valóban nincs tér és idő.

A jóslás – Müller Péter szavaival élve – javaslat tevés. Energiákat, választási lehetőségeket tárok fel. A szabad akarat ugyanis fontos tényező. Nem is egy példa van arra, hogy két (vagy több) eshetőség közül nem azt választja a kliens, amit javasolok – és ez így van jól. A Tarot kitűnően feltárja a lehetőségeinket, az útjainkat, a tanulási feladatainkat, de minden ember annyit fogad el belőle, amennyire éppen készen áll.

A tarot energetikájával kapcsolatosan példaként említeném: az egyszer kirakható élet kirakásom csodálatosan egyezik az asztrológiai és számmisztikai képletemmel és életfeladatommal.

További információk

Időtartam

60perc, 90perc, 120perc

Résztvétel

Személyes, Online

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

code

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .