2017 hatásai numerológiai szempontból

2016 a 9-es szám jegyében a lezárás, az elengedés éve volt.  Ha mindent jól csináltunk, akkor szépen kisöpörhettük az életünkből a nem oda való dolgokat, ha pedig valamihez túlságosan ragaszkodtunk, akkor megtörténhet, hogy elvették tőlünk. Nézzük mi vár ránk a 2017-ben numerológiai szempontból.

2017-es év numerológiája

Most egy új ciklus kezdetén állunk. A spirál ismét beindul, s egy új, magasabb szinten fog nemcsak feladatokat kérni, de lehetőségeket is nyújtani.  Az 1-es év ennek fog megfelelni.

Az 1-es a Nap száma, s ezeket a kulcsszavakat tartalmazza vezetői képesség, irányítás, ambíció, intuíció, sikerre való képesség, széles baráti kör, intelligencia, őszinteség, lendületesség, dinamizmus, kisugárzás, eredeti ötletek, megismerések, úttörő jellegű projektek.

Tehát a mostani, 2017-es év folyamán lehetőséget kapunk az újrakezdésre, az újra tervezésre. Épp ezért fontos, hogy mindenképpen legyen valamiféle célunk, amivel nekivághatunk az alapoknak. A lehetőségek jönni fognak, csak oda kell figyelni rá. (ha nem figyelünk, akkor hiába vannak lehetőségek, elszalajtjuk őket)  Az 1-es energiája ötleteket, inspiráció  ad a vágyainkhoz,  valamint lelkesedést is ahhoz, hogy egyáltalán el merjünk indulni.  De ehhez nagyon pontos tervezés és célkitűzés kell.

2016-ban nem volt lehetőség repülni, most lesz rá mód.  Legyen az bármilyen nagy cél, el kell kezdeni kidolgozni lépésről – lépésre. És mert az egyes energia alapvetően azonnal és rögtön akarja vágyait az életben látni, ezért veszélyek leselkednek ránk a türelmetlenség, a kapkodás formájában. A béklyók és nehézségek visszahúzó súlya nélkül a könnyebbség érzésében áteshetünk a ló másik oldalára.

Ez az újrakezdés természetesen minden, számunkra fontos életterületen megnyilvánulhat, attól függően, hogy mely területeken akarunk változást látni. DE persze több területet is célba vehetünk, és dolgozhatunk rajta.

Hivatás

Hivatás területen a kulcsszó, a tervezés, a kitartás, és az alapos munka. Mivel az ötletek, az intuíció most égi ajándék lesz úgymond, ehhez társítani kell a földelést, mert a lelkesedés, az ambíció igencsak elvihet minket egy elképzelt, de kellően meg nem alapozott ideába. Ha nincs tervezés, a célok szétforgácsolódhatnak és a nagy tervekből csak füst és láng marad. Akár fix állásunk van, a magasabb pozíció vagy fizetés megszerzésére tett kísérleteink most valóra válhatnak. Ha pedig vállalkozásunk van, akkor sok olyan új ötlet születhet meg, amellyel sikerre vihetjük a vágyainkat.

2017 hatásai

Párkapcsolatainkat és egyben baráti kapcsolatainkat is új alapokra helyezhetjük az őszinteség, a bátor állásfoglalás és saját magunkkal szembeni tisztelet jegyében. Ha minden jól ment, akkor mostanra letisztult, hogy mit is akarunk, kit akarunk magunk mellé, illetve baráti körünkbe. 2017 lehetőséget ad arra, hogy a még nem tisztázott helyzeteket, kétes állapotokat most teljesen feloldja: vagy elszakítsa végleg, vagy magasságokba emelje. A kulcsszó itt, mint fentebb írtam: az őszinteség, és a felvállalás. Erre szintén lehetőséget ad az élet, csupán bátorság kell, hogy felvállaljuk akár egy konfliktus lehetőségét is. A konfliktus most mindenre választ ad. Ez a konfliktus nem feltétlen rossz. Hiszen, ha nem állunk ki azért amiben hiszünk, vagy nem mondjuk ki azt, hogyan tudunk együtt működni a kapcsolatokban, akkor hogy is lehetne egyenrangú kapcsolatokról beszélni? Mindenesetre az év bőségesen alkalmat ad arra, hogy kapcsolatainkat magasabb szintre emeljük az őszinteség segítségével. Persze, ez is választás és döntés kérdése.  Tehát a párkapcsolatainkban is elindulhat egy párbeszéd, egy minőségi ugrás, akik együtt maradtak, azok számára egy jobb, új kezdet lehetősége indul el. Akik pedig váltottak, egy újabb minőségű kapcsolatban ismerhetik meg önmagukat.

Ejtsünk szót a szinglikről is: ahogy a hivatás terén is írtam, ha hallgatnak a bennük megszólaló intuícióra, a belső hangra, akkor most van igazán esélyük új társat találni. Ha engedik, hogy az élet vezesse őket és kicsit nyitottabban várják a társat, akkor 2017 ebben is partner lehet.

Árnyoldalak

A túlzott idealizmus, a realitás elvesztése, akarnokság, túlzott sietség, kommunikációnkban türelmetlenség és agresszió. Az egyes, a Nap jelében bizony benne van az agresszivitás is. Ha nem az általa elképzelt úton halad az egyén, a frusztráltsága megnyilvánulhat ilyen módon is.

Drága Olvasók Kívánok Nektek nagyon boldog Új évet! Vágyaitok teljesüljenek, és legyetek merészek, bátrak ahhoz, hogy 2017 a Ti évetek legyen!

Roni

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Scroll to Top