2018 energiái

2018 – számmisztikai vonatkozásban

11 vagy 2?

Mindkét vonal megélhető lesz a 2018 –as év folyamán. A 11-es mesterszám révén erőhöz, inspirációhoz, és új utak kareséséhez kapunk vezetést. A tavalyi egyes év energiája fokozódik olyan értelemben, hogy több lehetőséget kapunk az intuíció, a váratlan események folytán.  A 11-es szám uránuszi, s mint ilyen, a váratlanság, a kiszámíthatatlanság analógiájával kapcsolódik össze. Így tehát, ha 11-es energiáját megéljük, akkor lehetőség van arra, hogy a tavalyi lendületet megőrizve, a terveket tovább csiszolva, érlelve továbbvigyük, azzal a kikötéssel, hogy jobban hallgatunk a belső hangra. Ez így talán misztikusnak tűnhet, noha nem az. Több kutatás is alátámasztja, hogy sokszor az első megérzésünk a helyes. Testünk, lelkünk jelez számunkra, hogy mit válasszunk. Ezt az erőt kell felfedezni 2018-ban magunkban.

A kettes megélésével gyakorlatilag támogatja a fenti energiákat, mivel a kettes a női oldal: szintén a megérzések, álmok, beleérzések, sugallatok mentén értelmezhetők. Üzenetet kapunk még arra vonatkozólag, hogy bármely élethelyzet, terv, projekt most tartósabb, sikeresebb a társulások formájában. Keressük meg azokat az embereket, akikkel könnyű együttműködni, akik kiegészítik a mi hibáinkat, hiányosságainkat, s alkossunk olyan szövetségeket, amellyel túlélhetők a 2018 –as év váratlan eseményei. Mert való igaz, sok váratlan, kiszámíthatatlan, logikátlannak tűnő élethelyzettel szembesülhetünk. ÉS ilyenkor jó, ha van egy csapat, társ, barát, aki mellettünk van. Ez nem evidens. Van olyan időszaka az életünknek, amikor egyedül jobban haladunk, mint másokkal. 2018 nem ilyen időszakot hoz.

A tudatosság most fontosabb, mint máskor. Az önképzés, az önfejlesztés szintúgy.

Élethelyzetek szerint pedig fontos lesz türelem, a megértés, az elfogadás. A váratlanság bolygója próbára tesz bennünket: menyire vagyunk képesek szélsőséges helyzetekben nyugodtak maradni? Egy biztos a jövő még sosem volt bizonytalanabb, mint mostanában, s ehhez kapunk egy első felvonást. Fontos, hogy a belső erőre gyúrva, figyelve őrizzük a középpontot: másokkal együtt.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Scroll to Top