2022-es évi hatások egyéni szintre lebontva

Az egyéni éves energiát úgy számoljuk ki 2022-re, hogy a legutóbbi születésnapodtól számítod: azaz, ha 2021-ben volt az utolsó születésnapod, akkor pl: 2021.08.12 vagy 2021.03.04 , és összeadod őket egyenként, míg egyetlen szám nem jön ki. Ez az egyjegyű szám adja meg a minőségét az évnek. Ha pedig 2022-ben van a születésnapod, akkor értelemszerűen az adott évet veszed alapul. A lényeg a legutolsó születésnap. Minden személyes év évente változik.

A 2022-es év számok szerint

A személyes éved és az aktuális év hatásának rövid útmutatója neked.

A kapott egyjegyű számok a személyes évedhez

  • 1-es: Válaszd önmagad! Mutasd meg a képességed, erőd, ötletességed! Válaszd az egyéniséged, és ne hátrálj meg a kihívásoktól
  • 2-es: keresd meg a gyógyítói vénádat! Hol és hogyan tudsz segíteni másoknak? Mutasd meg a benned lévő kedvességet, empátiát, és terjeszd ki bátran. Ne félj attól, aki vagy! Válaszd a kedvességet!
  • 3-as: tanuld meg az asszertív kommunikációt! Az emberek szívéhez most a szép beszéd, a közös hang megtalálásán keresztül vezet az út. Minden célodat támogasd meg ezzel az erővel. Válaszd a kapcsolatokat!
  • 4-es: a határok, a kitartás, a kemény munka éve. Most kell dolgoznod azokon a magokon, amit az előző években elvetettél. Válaszd a rendszert, a következetességet!
  • 5-ös: Az utazások, az ismeretszerzés, a tanulás, és a tanítás éve. Nem mellesleg pedig a középpont, a belső nyugalom megtalálását lehet kitűzni célul. Csak határozd meg, hogy mi a fókuszcélod! Válassz rendszert!
  • 6-os: a romantika, a párkapcsolat, a szerelem és a csábítás éve. Az élet élvezete ebben az évben nyilvánul meg a leginkább, feladatként is. Duplán hatosként a kapcsolatok, a szépség, az élet élvezete kér szót. Válaszd a kedvességet!
  • 7-es: a visszavonulás, az összegzés és a koncentráció éve. Most kell az erőd és tudásod egyetlen pontba sűríteni, és ebből tanulságokat levonni. A munka nem áll meg. Válaszd a valódi tudást!
  • 8-as: az erő és a hatalom éve. Ugyanakkor kettős hatású: vagy felvisz, vagy le. Minden rajtad múlik. Most kell minden erőd megfeszítve küzdeni a vágyaidért. Válassz karitatív ügyeket is a saját hatalmad mellé
  • 9-es: a lezárás, a megértés, és az összegzés éve. Ebben az évben kell visszatekintened és lezárnod azokat a folyamatokat, amiket nem viszel tovább. Vagy épp megtartani és fejleszteni azokat, amiket viszont magadénak tudsz. Válaszd a megértést!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Scroll to Top